Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrr 1980 doğumluyum aralıkta hamile kaldım yani 30 yaş oluyo herhal aralık erkek bide siz bakın

biz meraklılar baktık bile canım evet erkek diyo

Bakalım ne olcak nihal ama ne olursa olsun hayırlı evlat olsun inş sağlıklıı

ben de ilk duyduğumda hemen içimden erkek diye geçti....ama belli de olmaz tabii....sağlıklı olsun da....

aynen öle kızlar eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli sağsalim doğsun hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil canım benim sağlıkla kucağına al inş....

kız nihal bi daha ne zamn gidecen kız dr kalp atışı ne zaman duyulurmuş haftayamı ay çok heyecanlı valla

aynen öle kızlar eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli sağsalim doğsun hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil canım benim sağlıkla kucağına al inş....

kız nihal bi daha ne zamn gidecen kız dr kalp atışı ne zaman duyulurmuş haftayamı ay çok heyecanlı valla [/QUOTE]

canım cumartesi gidicem keseye bir daha bakıcak büyümüş mü diye belki kalp de duyarız dedi birde pazartesi gidecem 6.haftaya giricez diye :18::18::18::18:

kızlar ya epeydir diğer hamilelerimizden ses yok. ahsen, mısra, tualina ne oldu bunlara benmi yakalayamıyorum acaba. çok geçmişe bakamıyorum çünkü

canım cumartesi gidicem keseye bir daha bakıcak büyümüş mü diye belki kalp de duyarız dedi birde pazartesi gidecem 6.haftaya giricez diye :18::18::18::18:

sen şu an 6.haftanın içindesin zaten
5+0 5+6 arası altı haftalık demek oluyor

canım cumartesi gidicem keseye bir daha bakıcak büyümüş mü diye belki kalp de duyarız dedi birde pazartesi gidecem 6.haftaya giricez diye :18::18::18::18:[/QUOTE]

allahım inşallah hayırlı haberlerle döndersin seni nihalcim

nihal kız erke farketmnez sağlıklı olsunda cnmm

şekrleblebii cnmm ne haber benim çok uykum var

nimern ben iyim sen nasılsınn

tben canım hormonla kankimm

cimcime rüyamda 41 ayeletl kürsü gördüm bu akşam evde muhakak okumalyım ne anlmadaysa bu bir işarettii galiba

hayatkavuniçi snein le denk gelemiyoruz en azından mesajlşarını okuyorum

cadıı ne haber bizler iyiiz umarım sende iyisnidr

kız bu ne uykusu böylee patron kadın uyur tabi patron karısı binnazzz

kız yok bu hfta stresli dosyalar var elimde birde sıkışıkk biraz yordu beni beyin olarakk o yüzdenn ttalım uyudumm nedense saat 2 de bir uzandım uzanış o uzanış birde rüya gördüm üstüne üstlük hahhahahahahahha

canım cumartesi gidicem keseye bir daha bakıcak büyümüş mü diye belki kalp de duyarız dedi birde pazartesi gidecem 6.haftaya giricez diye :18::18::18::18:[/QUOTE]

ay hadi hayırlısı canım uyusunda büyüsün bebişimiz :))))

aaaaaa 5.haftanın içindeyim sanıyorum bende :)))))))

nihal kızkardeşimle aynıısnız doğumlarınız arkası arksına olacak nasipse cnmm rabbim o günü göstresin bize onun kız tahmin ediyoruz seninde oğlann hahahhahahahahhahahahahahha yanii bakrsın akrba a oluruz kızımız uzun boylu olacak abisii gibi dr öyle demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…