kızlarrr 1980 doğumluyum aralıkta hamile kaldım yani 30 yaş oluyo herhal aralık erkek bide siz bakın
Bakalım ne olcak nihal ama ne olursa olsun hayırlı evlat olsun inş sağlıklıı
ben de ilk duyduğumda hemen içimden erkek diye geçti....ama belli de olmaz tabii....sağlıklı olsun da....
kız nihal bi daha ne zamn gidecen kız dr kalp atışı ne zaman duyulurmuş haftayamı ay çok heyecanlı valla
canım cumartesi gidicem keseye bir daha bakıcak büyümüş mü diye belki kalp de duyarız dedi birde pazartesi gidecem 6.haftaya giricez diye :18::18::18::18:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kızlar ya epeydir diğer hamilelerimizden ses yok. ahsen, mısra, tualina ne oldu bunlara benmi yakalayamıyorum acaba. çok geçmişe bakamıyorum çünkü
canım cumartesi gidicem keseye bir daha bakıcak büyümüş mü diye belki kalp de duyarız dedi birde pazartesi gidecem 6.haftaya giricez diye :18::18::18::18:
kızlar ya epeydir diğer hamilelerimizden ses yok. ahsen, mısra, tualina ne oldu bunlara benmi yakalayamıyorum acaba. çok geçmişe bakamıyorum çünkü
aynen öle kızlar eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli sağsalim doğsun hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil canım benim sağlıkla kucağına al inş....
kız nihal bi daha ne zamn gidecen kız dr kalp atışı ne zaman duyulurmuş haftayamı ay çok heyecanlı valla
fatocumm ben hiç denk gelmiyorum onlara ara ara mısraya geliyorumm bende yeni uyandım yine uyumuşum((
sen şu an 6.haftanın içindesin zaten
5+0 5+6 arası altı haftalık demek oluyor
kız bu ne uykusu böyleepatron kadın uyur tabi patron karısı binnazzz
aynen öle kızlar eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli sağsalim doğsun hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil canım benim sağlıkla kucağına al inş....
aaaaaa 5.haftanın içindeyim sanıyorum bende :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?