Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

TUĞBİŞİM YAAAAAAAAA İNŞALLAH SENDE NİHALCİM GİBİ HSG DEN HEMEN SONRA HAMİLE KALIRSIN :92::92::92::92:

dr aradım anestezi uzmanını yarın 10,30 da görüşcezz ssk sorcam dr la konuşcam dedi ama ben gizliden hastaneyi aradım karşılamıyoruz dedilerr

tuğba,fatoş,cimcime..........
kızlar ya,nihalin bebişin cinsiyetine bakan var mı, çin takviminden.......

yok valla artık cinsiyet düşünmüyorum bile olsada keşke bebiş sağlıklı kız erkek hiççç düşünmüyom hayırlı evlat olsunda o yüzden benim aklımın ucundan bile geçmedi bakmak

yok valla artık cinsiyet düşünmüyorum bile olsada keşke bebiş sağlıklı kız erkek hiççç düşünmüyom hayırlı evlat olsunda o yüzden benim aklımın ucundan bile geçmedi bakmak

aynen kız benimde geçmedi valla ama hatırlamışken baksak ya kız nihal kaç doğumluydun sen :))))

dr aradım anestezi uzmanını yarın 10,30 da görüşcezz ssk sorcam dr la konuşcam dedi ama ben gizliden hastaneyi aradım karşılamıyoruz dedilerr

canım hemen üzülmek yok olmazsa bile yapan yer var nasılsa konyaya gidersin ne olacak herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır dimi gül bakım :))))

nihal 30 yaşında idi bildiğim kadarıyla ocakta hamıle kaldı dimi :26: erkek gözüküyo çine göre

29 yaş mıydı aralıkta 29 yaş aralık kız 30 yaş ocak erkek bide siz bakın ayyy boşverelim ya cinsiyet olayını aştım ben çoktan olsun yeterki sağlıklı olsundaaa

ocak mı aralık mı

29 yaş mıydı aralıkta 29 yaş aralık kız 30 yaş ocak erkek bide siz bakın ayyy boşverelim ya cinsiyet olayını aştım ben çoktan olsun yeterki sağlıklı olsundaaa

nihalcik aralıkta hamile kaldı kızlar yiğenimiz şuan 5 hafta 4 günlük :))))
bende baktım canım erkek diyo (30 yaşa göre)
tabiki tuğbacım sağlıklı hayırlı olsunlar gelsinlerde önemli değil cinsiyeti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…