evet nihalcim izmirde bulduk özel yer ssk anlaşmalıtanıdık hemde bakalım ay inş çektimeye gitmeden güzel haber alırızz ama olmazsada canımız sağolsun ne diyim içimizdeki düşünceler en zazından soru işaretleri gider inş sonuç ne çıkcak çekilince :18::18::18::18::18:
ii cnm sen nasılsınnnn
TUĞBİŞİM YAAAAAAAAA İNŞALLAH SENDE NİHALCİMGİBİ HSG DEN HEMEN SONRA HAMİLE KALIRSIN :92::92::92::92:
tuğba,fatoş,cimcime..........
kızlar ya,nihalin bebişin cinsiyetine bakan var mı, çin takviminden.......
yok valla artık cinsiyet düşünmüyorum bile olsada keşke bebiş sağlıklı kız erkek hiççç düşünmüyom hayırlı evlat olsunda o yüzden benim aklımın ucundan bile geçmedi bakmak
dr aradım anestezi uzmanını yarın 10,30 da görüşcezz ssk sorcam dr la konuşcam dedi ama ben gizliden hastaneyi aradım karşılamıyoruz dedilerr
canım hemen üzülmek yok olmazsa bile yapan yer var nasılsa konyaya gidersin ne olacak herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır dimi gül bakım :))))
evet...haklısın cinsiyeti önemli değil tabi ama,merak işte.....
tuğba sen de üzülme canım..hayırlısı olsun.....
nihal 30 yaşında idi bildiğim kadarıyla ocakta hamıle kaldı dimi :26: erkek gözüküyo çine göre
nihal 30 yaşında idi bildiğim kadarıyla ocakta hamıle kaldı dimi :26: erkek gözüküyo çine göre
ocak mı aralık mı
29 yaş mıydı aralıkta 29 yaş aralık kız 30 yaş ocak erkek bide siz bakın ayyy boşverelim ya cinsiyet olayını aştım ben çoktanolsun yeterki sağlıklı olsundaaa
nihalcik aralıkta hamile kaldı kızlar yiğenimiz şuan 5 hafta 4 günlük :))))
bende baktım canım erkek diyo(30 yaşa göre)
tabiki tuğbacım sağlıklı hayırlı olsunlar gelsinlerde önemli değil cinsiyeti :)))
kızlarrr 1980 doğumluyum aralıkta hamile kaldım yani 30 yaş oluyo herhal aralık erkek bide siz bakın
kızlarrr 1980 doğumluyum aralıkta hamile kaldım yani 30 yaş oluyo herhal aralık erkek bide siz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?