Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

muhtemelen oğlun olacak canım Allah hayırlara çıkartsın cnmm özeline baktınmıı hahahhahahaha

waaaaaaaaaay yine özelden başladınız noluyor

kız hemşo...sana oğlan dedim.....ne zaman gelir bilmem ama oğlan gelecek............

kız tercihim kızdı ama erke bebeye de razıyım sağlıklı ve hayırlı olsunda başımın üzerinde yeri var

fatooooooooooooooooooooooo canımmmmmmmmmmmmmm kzı hayata yorum yaptık rüyasına okuyamdıı galiba oğlu olack onunda
seninde
ama benim kzım olacakk hahhahahahahhhahahahhah gel fatoo şubata çalışmlara başlayalım bacımmm

kız yazdım ya erkek kız farketmez hepsi kabulum ayrıca şubatta hangi çalışmalara katılalım alamadım. biliyorsun ben malum hırsızdan sonra doktora veda ettim. ama sahalardaki serbest çalışmalara zaten 2 günde bir katılıyorum.

hayırlısı fatoşum bellimi olur ona gerek kalmadan verir rabbim yada gerekli olan para bi şekilde leinize geçer :))))

ttalım bzim dr ihtiyacımız yokkii serbest atışlara devam o anlamda dedim

fatooo annmem evde malıum annemde salı günü gideck onun için çalışma yok olmaz şubata progrmaldım kendimii ben hahhahahahha

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah seninde öyle olur

fatooo annmem evde malıum annemde salı günü gideck onun için çalışma yok olmaz şubata progrmaldım kendimii ben hahhahahahha

hımmmm anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…