muhtemelen oğlun olacak canım Allah hayırlara çıkartsın cnmm özeline baktınmıı hahahhahahaha
kız hemşo...sana oğlan dedim.....ne zaman gelir bilmem ama oğlan gelecek............
rüyama yorumlarınızı bekliyorum
siz hem özelden görüşün hemde rüya yorumu bekle avucunu yalarsın
fatooooooooooooooooooooooo canımmmmmmmmmmmmmm kzı hayata yorum yaptık rüyasına okuyamdıı galiba oğlu olack onunda
seninde
ama benim kzım olacakk hahhahahahahhhahahahhahgel fatoo şubata çalışmlara başlayalım bacımmm
ayy fatooo yine şiddett hahahhahahahahhahahahhahahahhahaha
kız yazdım ya erkek kız farketmez hepsi kabulumayrıca şubatta hangi çalışmalara katılalım alamadım. biliyorsun ben malum hırsızdan sonra doktora veda ettim. ama sahalardaki serbest çalışmalara zaten 2 günde bir katılıyorum.
kız yazdım ya erkek kız farketmez hepsi kabulumayrıca şubatta hangi çalışmalara katılalım alamadım. biliyorsun ben malum hırsızdan sonra doktora veda ettim. ama sahalardaki serbest çalışmalara zaten 2 günde bir katılıyorum.
hayırlısı fatoşum bellimi olur ona gerek kalmadan verir rabbim yada gerekli olan para bi şekilde leinize geçer :))))
ttalım bzim dr ihtiyacımız yokkii serbest atışlara devam o anlamda dedim
hahahhahahahahhahahahahainşallah canım inşallah
kız o çalışmaları kesmedikki hızla devaaaaaaaaaaaam
hahahhahahahahhahahahaha
anladımm ben uuzn zamandan berii sahalrdan uzaktım ya hahhahahahhah iyi bari ben çıkayım sahalara
ne zaman çıkıyorsun sahalara
şubatt çıkayım bacım bu hayatt vermme bişi bu ayy olmaz şubatın il günlerinden başlayımm
ocak 22 de adet olunca bitince başlarım artık hahha ne dersin???? Kızkardeşim adetten sonraki ilkşklerde hamile kalmış
fatooo annmem evde malıum annemde salı günü gideck onun için çalışma yok olmaz şubata progrmaldım kendimii ben hahhahahahha
ayy nihal bize gazıı verdiiiiiiiiiiii hepimiz hamile kalacğızzzzzz hahhahahahhahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?