kızlar aradım. 04.01.2011 de doğum yapmış. Oğlu yusuf olmuş. Telefona kocası çıktı. Ahsen iyiymiş hepinize çoooooooook selamı var.
Nihalcim senide ayrıca tebrik etti
kızlar aradım. 04.01.2011 de doğum yapmış. Oğlu yusuf olmuş. Telefona kocası çıktı. Ahsen iyiymiş hepinize çoooooooook selamı var.
Nihalcim senide ayrıca tebrik etti
ay çooookkk slm söleseydin fatoşcum çoookkk merak ettik deseydinnn....
rabbim sağlıklı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun inş. aillesine analı babalı büyüsün inş... 10 günlük ha allahım ne miniktir o şimdi yarabbim bizlerede nasip edecek inş...
dedim canım demezmiyim. kızların hepsi çok merak etti ben temsilcileri olarak arıyorum hepsinin sevgilerini sunuyorum dedim
kız yerim ben sizi...evet dedi evet dedi....bellei zaten içimden geçen soru değil mi......serpil cevap versene ölcem meraktan
seni de yerim valla...evet dedi .....hepimize evet....yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiay hayat ayda verseene
hayat kavuniçi canımm evet içinden geçen soruya cevap
hayat kavuniçi canımm evet içinden geçen soruya cevap
kız yerim ben sizi...evet dedi evet dedi....bellei zaten içimden geçen soru değil mi......
seni de yerim valla...evet dedi .....hepimize evet....yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol şekerim....inanılır bi evet bu.........
kız fatoş allah seni napmasın emimsn de kayıtlı değilmi senin bende kayıtlı benim ilk ismim onun adı
kavuniçi serpil evet dedi soruyu alalım çatladık
olsun ay versen
kız msn kapalı ya. ne bileyim neyse kocası anladı işte
hayatkavunçi bize yoğunlaş lütfen hepimiz gaza gelmişkenn bize yoğunlaş cnmm
hayatkavunçi bize yoğunlaş lütfen hepimiz gaza gelmişkenn bize yoğunlaş cnmm
allah canını almasın seninkız o müneccimmi nerden bilsin hangi ayda hamile kalacağını
tuğba işi garantiye almaya çalışıyor
veremiyorum anam veremiyorum...keşke verebilsem....ama yıl bitmeden merak etme..bundan eminim.....
geçen gece bi arkadaşım beni rüyasında görmüş..evimde mevlit okutuyomuşum...yılbaşı akşamıymış..mevlite de lokum dağıtıyomuşuz...eşim falan çocukları almış dışarıya çıkmış erkekler...tırnaklarımda mavi oje varmış...arkadaş da demiş ki,neden silmemiş ki ojlerini abdesti kabul olu mu ki falan diye düşünmüş içinden....işte bööle bi rüya......
canım aynen..içinden geçirdiği yapıyodum zaten ben de........patronum geldi...ama reikileri gönderiyorum....ve enerji geliyo bunu hissediyorum....
siz ne zaman yoğunlaşsam hepinizle ilgili çok olumlu şeyler geliyo....yani hiç bi zaman sıkıntıya düşmedim sizi düşünürken...sadece hep heyecan ve sıcaklık var...
bu güzel bişey.....herşeyin güzel olacağına dair bir belirti.......
kızlar tuğba iii akşamlar diler hepinize acil çıkış yaptıkları için kendileri yazamadı
canım aynen..içinden geçirdiği yapıyodum zaten ben de........patronum geldi...ama reikileri gönderiyorum....ve enerji geliyo bunu hissediyorum....
siz ne zaman yoğunlaşsam hepinizle ilgili çok olumlu şeyler geliyo....yani hiç bi zaman sıkıntıya düşmedim sizi düşünürken...sadece hep heyecan ve sıcaklık var...
bu güzel bişey.....herşeyin güzel olacağına dair bir belirti.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?