Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar aradım. 04.01.2011 de doğum yapmış. Oğlu yusuf olmuş. Telefona kocası çıktı. Ahsen iyiymiş hepinize çoooooooook selamı var.

Nihalcim senide ayrıca tebrik etti

ay çooookkk slm söleseydin fatoşcum çoookkk merak ettik deseydinnn....

rabbim sağlıklı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun inş. aillesine analı babalı büyüsün inş... 10 günlük ha allahım ne miniktir o şimdi yarabbim bizlerede nasip edecek inş...

dedim canım demezmiyim. kızların hepsi çok merak etti ben temsilcileri olarak arıyorum hepsinin sevgilerini sunuyorum dedim

kız fatoş allah seni napmasın emi msn de kayıtlı değilmi senin bende kayıtlı benim ilk ismim onun adı

kavuniçi serpil evet dedi soruyu alalım çatladık

olsun ay ver sen

veremiyorum anam veremiyorum...keşke verebilsem....ama yıl bitmeden merak etme..bundan eminim.....
geçen gece bi arkadaşım beni rüyasında görmüş..evimde mevlit okutuyomuşum...yılbaşı akşamıymış..mevlite de lokum dağıtıyomuşuz...eşim falan çocukları almış dışarıya çıkmış erkekler...tırnaklarımda mavi oje varmış...arkadaş da demiş ki,neden silmemiş ki ojlerini abdesti kabul olu mu ki falan diye düşünmüş içinden....işte bööle bi rüya......

hayatkavunçi bize yoğunlaş lütfen hepimiz gaza gelmişkenn bize yoğunlaş cnmm

canım aynen..içinden geçirdiği yapıyodum zaten ben de........patronum geldi...ama reikileri gönderiyorum....ve enerji geliyo bunu hissediyorum....
siz ne zaman yoğunlaşsam hepinizle ilgili çok olumlu şeyler geliyo....yani hiç bi zaman sıkıntıya düşmedim sizi düşünürken...sadece hep heyecan ve sıcaklık var...
bu güzel bişey.....herşeyin güzel olacağına dair bir belirti.......

muhtemelen oğlun olacak canım Allah hayırlara çıkartsın cnmm özeline baktınmıı hahahhahahaha

waaaaaaaaaaay hemşom sen reiki enerjisimi yolluyonda benim haberim yok gııııı. bende bu konu ile ilgili kimle ne konuşabilirim diye internette az kafa patlatmadım meğer burnumun ucundaymış ben göremememişim

kızlar tuğba iii akşamlar diler hepinize acil çıkış yaptıkları için kendileri yazamadı

onada iyi akşamlar

cnm 2011 bizm yılımız olaack güzel başladık ve güzel gidecek şükür güzel haberler alıyoruz şimdiye kadar negatif enerji alamadık haber almadık hamilerimiz doğurdu ilk ayın ilk bebği geldi yuusufumuz dualarımza kızkardeşimede katmıştık ilk gün yılın onun hamile haber arksından nihalin haberii
hemen arkasından seren tüpe başlamasıı seldanın eşinin spremlerini iyi çıkmasıı yanni şekerin tedaviye başlamsıı hepsii olumluu sonuçrar benim eşimin beni ısrralla aramasıı ve tekarra annelik duygularını hiisetmem bunlar hepsii güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…