güzelim cepten ararızz bizahsenin cebi almadınızmı test olmadımı
serpil oh be sonunda karşılaştık kuzum....ben çok yokum da,sen de çok yoksun galiba.....
öpüyorum seni çok çok.....
Bu arada aralıkta doğuran kimdi peki.......
toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
serpil02507+,tben+,cimcimes53+,seaside+,şeker-leblebi,nhlkpr+,fatosozel,nimren,
ya kızlar belki ahsen doğurduu yanii yakındıı haber veremedimi bize acaba????????
anam bu kız cinss strese girince uyuyooo
Uyu yavrum uyu sen
Allah hayırlara çıkarsın inş rüyanı
kızlar ben size demiştimm 3400 lü sayfalardayız hamile çıkacakk 3400 ve 3500 lü sayfalarda iki hamile işte ne dersiniz ??????
olmaz ben kocama derim laptopumu yanımda getiririm bağlanır yazarım doğumdan sonra
zeytindi canım o aralıkta doğuran. Naber hemşom
olabilir sanırım ahsenin evinde net yoktu
kız bende psikolojim bozulduğunda gözümü uykudan açamam sürekli uyurum
müneccim karısı binnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzderim
ay o acıyla laptoopp düşünemem valla bebeğimde olcak hemama telden konuşuruzzz
O iş benim işim değil fatoo test yapıyor
canım teldende konuşuruz ama yazışırız da ayrı kalamam banane ben yazacam işte
canım teldende konuşuruz ama yazışırız da ayrı kalamam banane ben yazacam işte
kız msj çeksene o zaman delüükızım test işi tamam ama onunda kocasından sıkıntısı olursa diye arayamıyorum
cimcimem sen üzülme allah o günleri göstersin inşallah allahın izni ile ben doğumda bulunur kızlara naklen yayın yaparım inşallah
yaz kız yazzz
kız msj çeksene o zaman delüü
evetttt....tamam hatırladım şimdi.....oo zeytin hayatcım evet oda gelmiyo bebekle ilgileniyo sanırım ahsen başka
evet daha iyiyim..drye falan gittim ya...gene kafam dolu ama daha da iyi olucam...senin kararına da çok sevindim ..yazmıştım zaten canım.....canım aralıkta zeytin doğurdu canım ahseninde yakındıı şimiid ahsenden haber aamyınca merak etikk seni iyi görüyorumm hiç bir şeklde motrral bozmak yok cnmm bu sene bizm senemiz kız bende hamile akalacağım hahhahahahhahahahhahaha
evet zytinmiş canımevet cnm doğru bende okumuştum doğum yapmıştı bebeği sarılıklıydı ama kidi yaa
iyiyim hemşom napayım....2011 bizim yılımız diyo kızlar...bizim yılımız diyorum ben de.....sen nasılsın.....
tamam bacım rabbim ogünleri göstersin yeterki sen açar laptopu yazarsın canlı bağlantı yaparız hepsine tek tek
yazarım tabüüüü
kız delü kocasından sıkıntı varmış ya msj okurda sorun olursa ha bunu en iyi sen bilmelisin
kızım test işi tamam ama onunda kocasından sıkıntısı olursa diye arayamıyorum
kızlar ben size demiştimm 3400 lü sayfalardayız hamile çıkacakk 3400 ve 3500 lü sayfalarda iki hamile işte ne dersiniz ??????
kızlar aradım. 04.01.2011 de doğum yapmış. Oğlu yusuf olmuş. Telefona kocası çıktı. Ahsen iyiymiş hepinize çoooooooook selamı var.
Nihalcim senide ayrıca tebrik etti
serpil ben de demiştim ki,2011 hamile kalmayan kalmayacak demiştim......içimden bişey soruyorum sana evet mi hayır mı.......
serpil ben de demiştim ki,2011 hamile kalmayan kalmayacak demiştim......içimden bişey soruyorum sana evet mi hayır mı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?