Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben size demiştimm 3400 lü sayfalardayız hamile çıkacakk 3400 ve 3500 lü sayfalarda iki hamile işte ne dersiniz ??????

serpil oh be sonunda karşılaştık kuzum....ben çok yokum da,sen de çok yoksun galiba.....
öpüyorum seni çok çok.....
Bu arada aralıkta doğuran kimdi peki.......

zeytindi canım o aralıkta doğuran. Naber hemşom

olabilir sanırım ahsenin evinde net yoktu

anam bu kız cinss strese girince uyuyooo
Uyu yavrum uyu sen
Allah hayırlara çıkarsın inş rüyanı

kız bende psikolojim bozulduğunda gözümü uykudan açamam sürekli uyurum

kızlar ben size demiştimm 3400 lü sayfalardayız hamile çıkacakk 3400 ve 3500 lü sayfalarda iki hamile işte ne dersiniz ??????

müneccim karısı binnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz derim

olmaz ben kocama derim laptopumu yanımda getiririm bağlanır yazarım doğumdan sonra

ay o acıyla laptoopp düşünemem valla bebeğimde olcak hem ama telden konuşuruzzz

cimcimem sen üzülme allah o günleri göstersin inşallah allahın izni ile ben doğumda bulunur kızlara naklen yayın yaparım inşallah

tamam bacım rabbim ogünleri göstersin yeterki sen açar laptopu yazarsın canlı bağlantı yaparız hepsine tek tek

yaz kız yazzz

kız msj çeksene o zaman delüü

yazarım tabüüüü

kız delü kocasından sıkıntı varmış ya msj okurda sorun olursa ha bunu en iyi sen bilmelisin

oo zeytin hayatcım evet oda gelmiyo bebekle ilgileniyo sanırım ahsen başka
evetttt....tamam hatırladım şimdi.....

evet daha iyiyim..drye falan gittim ya...gene kafam dolu ama daha da iyi olucam...senin kararına da çok sevindim ..yazmıştım zaten canım.....

evet cnm doğru bende okumuştum doğum yapmıştı bebeği sarılıklıydı ama kidi yaa
evet zytinmiş canım

kızlar aradım. 04.01.2011 de doğum yapmış. Oğlu yusuf olmuş. Telefona kocası çıktı. Ahsen iyiymiş hepinize çoooooooook selamı var.

Nihalcim senide ayrıca tebrik etti

ben bilirim ben bilirimm

kızlar işin komik tarafı ben ahsenin gerçek adını kaydetmemişim telefonuma ahsen olarak kaydetmişim. adam açınca ahsn hanımla görüşecektim dedim. siz internettenmi arkadaşısınız dedi bana. ben şok.
ay evet pardon filan sonra yanımda vereyim dedi. telefonu kapatınca çok güldüm halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…