oğlum olacak biliyorum.....sen de gaza getirirsen bu ay karavana olmaz.....
uğurlu bir anda uğurlu birgünde girdin canım benim hep ol
ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin)
canım benim cimcimem çok üzüerk yazıyorum ben hiç yasin okuyamdım haftaya hepsini tammalmış olurum inşallhh dün sdace 41 ayetel kürsü ve hepimize farklı dualar okudum cnm ben bugün çok yoğunum bebeğim öğlene doğru gelirimm bu arada dünkü görüşme olumluyudu
günaydın kızlarr, nasılsınızzz
cimcimecim kalan 16 yasinde okudum bitti hafta sonu inş okurum düşersin arkadaşlarımızdan
70 er kere tesbih çektim salavat getirdim, bolbol dua ettim adımıza hepimize, bide sabah ezan sesini duydum o zamanda isimlerimizi söyledim allahım bizi boşçevirmeyecek inşş
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah
cimcimecim bende okuyamadım çok üzgünümama bu hafta hepsi biticek söz
allahım bu cuma saaatınde dualarımız kabul etsın kızlar ağlayarak dua edıoyurm rabbım sesımızı duyar ınş allahım sağlıklı saatlı evlatlar nasip etsın ınş yolun yarısında kaldım bende inş yenıden anne olurum rabbım duyar ınş sesımı şu mubarek cuma saatınde
saol canım benm kasım ayında bebeğimi kaybettım 33 haftalık karnımda öldü nedenı tansıyon 4 sene üzerıne olmuştu tedavısız rabbım kımsenın kollarını boş bırakmasın içim yanıyo geçmıyor acısı çok zor ınanın evlat acısı çok farklı bişi rabbım kımseye göstermesın
bnım yaşım 25 ama yaşadığım acı benı çok etkıledı sınır ilaçları kullanıyorum bebeğimi kaybettıkten sonra kendme gelemedım çok acı bişi bu çokk 2 ay oldu yawrumu toprağa gömdum kokusunu alamadığım yawrumu allahtan herşeyın hayırlsıını versın kızlar hepımıze ınş
offff ne diyyeim nutkum tutulduu ever rabbim kimseye göstremesin güzel tarfından bak olaya seni cennete karşılayacak şanslıısn canım öyle düşün
saol canım benm kasım ayında bebeğimi kaybettım 33 haftalık karnımda öldü nedenı tansıyon 4 sene üzerıne olmuştu tedavısız rabbım kımsenın kollarını boş bırakmasın içim yanıyo geçmıyor acısı çok zor ınanın evlat acısı çok farklı bişi rabbım kımseye göstermesın
bnım yaşım 25 ama yaşadığım acı benı çok etkıledı sınır ilaçları kullanıyorum bebeğimi kaybettıkten sonra kendme gelemedım çok acı bişi bu çokk 2 ay oldu yawrumu toprağa gömdum kokusunu alamadığım yawrumu allahtan herşeyın hayırlsıını versın kızlar hepımıze ınş
AMİNNNNNNNNNNNN....
tamam canım allah kabul etsin önümüzdeki hafta mazaret kabul etmiyorum ona göre :))))))))
tamam canım ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin ....
yok mazaret benn salıya kadar okur bitirimm yasinlerimii canım kızlarda söz verdi bitirecekler
saol canım sanada hayırlı cumalar haftaya bitmiş olsun
canım rabbim sesimizi duyacaktır muhakkak ... en kısa zamanda bebeklerimize kavuşacağız hayırlısıyla ....
büyük bir acı yaşamışsın canım...söyleyecek bişey bulamıyorum....ben karnımdaki 7 haftalık bebeğimi kaybettiğimde neler hissetmiştim,seninki daha büyük bir acı....büyük geçmiş olsun...ama allah sabrını verir....hergeln allahtan,yapacak bişeyimiz yok,dua etmekten başka....yeniden hamile kalabilirsin canım,bu düşünce acını az da olsa hafifletir belki,yarana merhem olur canım......burası sana iyi gelcek.....
amın canım öyle tesellı edıyorum kendımı sana bende ruyamı anlatsam yorumlarmısın bende 2 gun oldu ruyamda ağaçlardan şeftalı koparıp koparıp yedım çok guzel bı ruyaydı bişi diyim bıde bu ay korunmayıda bıraktık ınş yenıden anne olurum acım hafifler ınş
büyük bir acı yaşamışsın canım...söyleyecek bişey bulamıyorum....ben karnımdaki 7 haftalık bebeğimi kaybettiğimde neler hissetmiştim,seninki daha büyük bir acı....büyük geçmiş olsun...ama allah sabrını verir....hergeln allahtan,yapacak bişeyimiz yok,dua etmekten başka....yeniden hamile kalabilirsin canım,bu düşünce acını az da olsa hafifletir belki,yarana merhem olur canım......burası sana iyi gelcek.....
allah razı olsun insan derdını anltınca o kadar hafilıokı rabbım enkısa zaman da yenıden nasıp eder hepımıze evt büyük olduğu için kafayı yıcek gıbıyım zaten yawrumun herşeyı hazırdı odası herşyı ikincı yawruma nasıp olur ınş
allah razı olsun insan derdını anltınca o kadar hafilıokı rabbım enkısa zaman da yenıden nasıp eder hepımıze evt büyük olduğu için kafayı yıcek gıbıyım zaten yawrumun herşeyı hazırdı odası herşyı ikincı yawruma nasıp olur ınş
canım çok büyük geçmiş olsun çok zor bişey evet kavuniçinin dediği gibi bende 3-4 haftalık düşük yaptım ne kadar üzüldüm seninki daha zor tabi ama serpilinde dediği gibi sana şefaatlik edecek biri var orda rabbime sığınmaktan başka yapacak bişeyimiz yok bu da senin sınavın zor ama başaracaksın yeni bir bebeğin olduğunda şükür diyeceksin hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun inş. bebeğine...
benim bir kuzenim vardı 4 yıl üstüne tedaviyle hamile kaldı doğum yaptı ama 3 gün yaşadı böbrekleri gelişmemiş bebeğin sonra bi müddet ara verdi topralanıyım dedi adet sorunu vardı zaten tedavisiz olmuyo diye hiç aklına gelmiyo hamile olabileceği düşük yaptı gördükkü kendiliğinden hamile kalabiliyo 3-5 ay sonra hamile kaldı şimdi nurtopu gibi 1 yaşında oğlu allah bağışlasın ümitlerimizi yitirmeyelim kızlar rabbim bizi sınıyo ve biz bu sınavdan başarılı olacaz şuan sela okunuyo onun hürmetine rabbim duy sesimizi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver bizlere ...
aminnnn....
canım çok büyük geçmiş olsun çok zor bişey evet kavuniçinin dediği gibi bende 3-4 haftalık düşük yaptım ne kadar üzüldüm seninki daha zor tabi ama serpilinde dediği gibi sana şefaatlik edecek biri var orda rabbime sığınmaktan başka yapacak bişeyimiz yok bu da senin sınavın zor ama başaracaksın yeni bir bebeğin olduğunda şükür diyeceksin hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun inş. bebeğine...
benim bir kuzenim vardı 4 yıl üstüne tedaviyle hamile kaldı doğum yaptı ama 3 gün yaşadı böbrekleri gelişmemiş bebeğin sonra bi müddet ara verdi topralanıyım dedi adet sorunu vardı zaten tedavisiz olmuyo diye hiç aklına gelmiyo hamile olabileceği düşük yaptı gördükkü kendiliğinden hamile kalabiliyo 3-5 ay sonra hamile kaldı şimdi nurtopu gibi 1 yaşında oğlu allah bağışlasın ümitlerimizi yitirmeyelim kızlar rabbim bizi sınıyo ve biz bu sınavdan başarılı olacaz şuan sela okunuyo onun hürmetine rabbim duy sesimizi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver bizlere ...
aminnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?