Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

AMİNNNNNNNNNNNN....

tamam canım allah kabul etsin önümüzdeki hafta mazaret kabul etmiyorum ona göre :))))))))

tamam canım ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin ....

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah
cimcimecim bende okuyamadım çok üzgünüm ama bu hafta hepsi biticek söz

saol canım sanada hayırlı cumalar haftaya bitmiş olsun

canım rabbim sesimizi duyacaktır muhakkak ... en kısa zamanda bebeklerimize kavuşacağız hayırlısıyla ....

büyük bir acı yaşamışsın canım...söyleyecek bişey bulamıyorum....ben karnımdaki 7 haftalık bebeğimi kaybettiğimde neler hissetmiştim,seninki daha büyük bir acı....büyük geçmiş olsun...ama allah sabrını verir....hergeln allahtan,yapacak bişeyimiz yok,dua etmekten başka....yeniden hamile kalabilirsin canım,bu düşünce acını az da olsa hafifletir belki,yarana merhem olur canım......burası sana iyi gelcek.....

canım pskolojinin bozulması gayet normal bunu atlatacksın ablacım tedavini güzelce görüp herşeyi geride bırakacaksın daha hayatınn baharındasın cnmm rabbimin izniyle bunlarda gececekk sabır ve yaradana sığınmaktan başka biz birşey yapamayız burda kızlar sna ve ben hepimiz moraliniiz düzeltmeyek için uğraşırız kızların hepsi birbirnden deneyimlii ve sen gibi gönüleri kırık olanlarda var geçer bunlard yaşamda neler geçmiyor ki canımm

offff ne diyyeim nutkum tutulduu ever rabbim kimseye göstremesin güzel tarfından bak olaya seni cennete karşılayacak şanslıısn canım öyle düşün

amın canım öyle tesellı edıyorum kendımı sana bende ruyamı anlatsam yorumlarmısın bende 2 gun oldu ruyamda ağaçlardan şeftalı koparıp koparıp yedım çok guzel bı ruyaydı bişi diyim bıde bu ay korunmayıda bıraktık ınş yenıden anne olurum acım hafifler ınş

canım hoşgeldin çok üzüldüm Allah sabır versin . En kısa zamanda tekrar anne olursun inş. canım

evet,çok travmatik bi olay yaşamışsın canım....ama inan yavaş yavaş iyi olacaksın...herşeyin hayırlısı diyoruz,elimizden gelen bişey yok maalesef....

kızlarda söz verdi bitirecekler ben salı gününe kadr bitirirmm

allah razı olsun insan derdını anltınca o kadar hafilıokı rabbım enkısa zaman da yenıden nasıp eder hepımıze evt büyük olduğu için kafayı yıcek gıbıyım zaten yawrumun herşeyı hazırdı odası herşyı ikincı yawruma nasıp olur ınş

canıııııııııııııııım çok üzüldüm. allah yardımcın olsun.

kızlar hadi msn duaya

canım çok büyük geçmiş olsun çok zor bişey evet kavuniçinin dediği gibi bende 3-4 haftalık düşük yaptım ne kadar üzüldüm seninki daha zor tabi ama serpilinde dediği gibi sana şefaatlik edecek biri var orda rabbime sığınmaktan başka yapacak bişeyimiz yok bu da senin sınavın zor ama başaracaksın yeni bir bebeğin olduğunda şükür diyeceksin hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun inş. bebeğine...

benim bir kuzenim vardı 4 yıl üstüne tedaviyle hamile kaldı doğum yaptı ama 3 gün yaşadı böbrekleri gelişmemiş bebeğin sonra bi müddet ara verdi topralanıyım dedi adet sorunu vardı zaten tedavisiz olmuyo diye hiç aklına gelmiyo hamile olabileceği düşük yaptı gördükkü kendiliğinden hamile kalabiliyo 3-5 ay sonra hamile kaldı şimdi nurtopu gibi 1 yaşında oğlu allah bağışlasın ümitlerimizi yitirmeyelim kızlar rabbim bizi sınıyo ve biz bu sınavdan başarılı olacaz şuan sela okunuyo onun hürmetine rabbim duy sesimizi sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar ver bizlere ...

aminnnn....

inşallah canım inşallah..serpilin de dediği gibi daha çok gençsin...allah bir evlat daha verir sana....

evet allahın izniyle canım ikinciye olacakk şimdii bzim duamız var msn de yapııp kk ekleyeceğiz canımm ayrılma bir yere biz her cuma bu seansı yaparız

amin canım..allahım sen dualarımızı kabul et yarabbim....

canım benım inş hepımıze nasıp etsın rabbım çok saolun kızlar hepınızde başka başka morel oldunuz rabbım sızınde yuzunuzu guldurur ınş

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.

iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.

iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.

PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.

AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.

HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ

<Bismillahrrahmanirrahim

Alahım okumuş olduğumuz duaları bu mübarek gününde kabul eyle rabbimm hamillelrimiz mısra ve tuıalina nihal ve kızkardeşim elife hayırlı doğumlar nasip et sağ salim kucaklarına almayı nasip et yarbimm
masall gizem esmeralda tben fatoözel haytakavuniçi x ayşex seldayvugüray cimcime ebrra42 çiğdem42 cadı nimren serengl şekerleblebi kimse ve aramıza yeni katılan bebek hasretiyle yanaın bütün arkadşlarımın gönül muradları olabnn bebklerini en kısa zamanda göbeklerine kondur içlerindede banada nasip et yarabbimm

rabbimm hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlar merhmet eyle haksız yere hürriyetinden mahrum kalmış insanlara hürriyet nasip et yarabimm işlerimizde haırlı bereketli hella lokma kazançlar nasip et borçlarımızı ödemmeize yardımcı ol yarabiim

rabbim bizi iyi insanlarla karşılaştır ve iyi insanlarla doğru yold a yürümmeiizi nasip et yarabimm sağlık sıhate afiyet ver yarabbimmm fatonun eşine ailesi için sıcaklık ver yarabimm banada hayırlı olanı nasip et yarabimm bu ara yine kafam karışık beni ihsan eyle yarabimm :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kumsal belanay ve niklerini atladığım tümm tümm arkadşlarımaa bebek ver yarabimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…