<Bismillahrrahmanirrahim
Alahım okumuş olduğumuz duaları bu mübarek gününde kabul eyle rabbimm hamillelrimiz mısra ve tuıalina nihal ve kızkardeşim elife hayırlı doğumlar nasip et sağ salim kucaklarına almayı nasip et yarbimm
masall gizem esmeralda tben fatoözel haytakavuniçi x ayşex seldayvugüray cimcime ebrra42 çiğdem42 cadı nimren serengl şekerleblebi kimse ve aramıza yeni katılan bebek hasretiyle yanaın bütün arkadşlarımın gönül muradları olabnn bebklerini en kısa zamanda göbeklerine kondur içlerindede banada nasip et yarabbimm
rabbimm hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlar merhmet eyle haksız yere hürriyetinden mahrum kalmış insanlara hürriyet nasip et yarabimm işlerimizde haırlı bereketli hella lokma kazançlar nasip et borçlarımızı ödemmeize yardımcı ol yarabiim
rabbim bizi iyi insanlarla karşılaştır ve iyi insanlarla doğru yold a yürümmeiizi nasip et yarabimm sağlık sıhate afiyet ver yarabbimmm fatonun eşine ailesi için sıcaklık ver yarabimm banada hayırlı olanı nasip et yarabimm bu ara yine kafam karışık beni ihsan eyle yarabimm :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benım ne güzel dualr ettın allahım ınş kabul eder bu mubarek gunde allahım kımsenın kollarını boş bırakmasınevlat acısıyla yanıp tutuşan guzel anne adaylarına nasıp et yarabbım dualarımız kabul eder ınş amın
3 İHLAS BİR FATİHA
BİSMİLLAHİRRRAHMANİRRAHİM
Allah’ım nefsimi sana teslim ettim, yüzümü sana çevirdim, işlerimi sana emanet ettim, sırtımı sana dayadım. Senin rahmetinden ümitvârım, gazabından da korkuyorum. Senin ikabına karşı, senden başka ne sığınak var, ne de kurtarıcı
Allah’ım! Seni hamdinle tenzih ederim, Senden başka ilah yoktur. Günahım için affını dilerim, rahmetini taleb ederim. Allah’ım ilmimi arttır, bana hidayet verdikten sonra kalbimi saptırma. Katından bana rahmet lutfet. Sen lutfedenlerin en cömerdisin.”
Allah’ım sen yedi semanın Rabbi, Arş-ı âzam’ın Rabbisin. Sen bizim Rabbimiz ve her şeyin Rabbisin. Tevrat, İncil ve Furkân’ı indiren, tohum ve çekirdekleri açansın. Her şeyin şerrinden sana sığınıyorum. Her şeyin dizginleri senin elindedir. Evvel sensin, senden önce bir şey yoktur. Ahir sensin, senden sonra da bir şey kalmayacak. Sen zâhirsin, senin üstünde bir şey mevcut değildir.
Sen bâtınsın, senin dışında bir şey yoktur. Benim borcumu öde, beni fukaralıktan kurtar, zengin kıl
Allah’ım! Senden (dinde) sebat etmeyi, doğruluğa da azmetmeyi istiyorum. Nimetine şükretmeyi, sana güzel ibadette bulunmayı taleb ediyor, doğru konuşan bir dil, eğriliklerden uzak bir kalb diliyorum. Allah’ım, senin bildiğin her çeşit şerden sana sığınıyorum, bilmekte olduğun bütün hayırları senden istiyorum, bildiğin günahlarımdan sana istiğfar ediyorum!
Allah’ım! Senden sevgini ve seni sevenlerin sevgisini ve senin sevgine beni ulaştıracak ameller taleb ediyorum.allah’ım! Sen affedicisin, affı seversin, beni affet.”
Allah’ım bize dünyada da, ahirette de hayır ver, bizi cehennem azabında koru”
“Allah’ım! Acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, düşkünlük derecesine varan ihtiyarlıktan, cimrilikten sana sığınırım. Kabir azabından, hayat ve ölümün fitnesinden sana sığınırım.”
“Allah’ım, huşu duymaz bir kalpten, kabul olmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, faydası olmayan ilimden, sana sığınırım. “
Allah’ım! Peygamber’in Muhammed (s.a.v)’in senden istediği şeyin hayrından biz de istiyoruz ve Peygamber’in Muhammed (s.a.v)’in sana sığındığı şeyin şerrinden biz de sana sığınıyoruz. Yardımına müracaat edilen tek kapı sensin, eninde sonunda sana ulaşacağız, hiçbir güç ve kuvvet yoktur ancak tüm güçler senin elindedir.”
Allah’ım haramlarından uzaklaştır, helal olana kanaat ettir. Lutfunla beni kimseye muhtaç etme.” “Allah’ım gazabından rızana sığınırım cezalandırmandan bağışına sığınırım. Senden sana sığınırım. Seni övebilecek kelimeleri bulamam. Sen kendini övdüğün gibisin.”
Ey Rabbim!..
Hangi kapıyı iki defa çalsak, Yine mi? derler.Hangi sözü iki defa söylesek, Kaç defa duyduk, hep aynı şeyler!.. derler.
Rabbim, bizi kullarının merhametine bırakma
Tek sığınak, tek dost, başa kakmayan, hesapsız veren, tek yardımcı Sen'sin!.. Olmaz, imkânsız dediğimiz şeyleri bir lahzada olduran sensin Yâ Rabbi!.. Sen Gafûru'r-Rahîmsin, bağışlayansın
Nice günahkarların tevbesini kabul edip günahlarını sıfırlayansın. Senin esmândaki son ismin es-Sabûr... Sabırla sana dönmemizi bekliyorsun, bizde sabır da çok az... Her şey bir an önce oluversin diyoruz, bu âciz hâlimizle...
Ey bizi bizden çok seven Rabbim!.. Mâide sûresinde buyurduğun gibi Allah onları sever, onlar da Allâh'ı severler. Önce Sen sevdin bizi, o sevgiyi verdin kalbimize... Yoksa bu kadar dünyayla meşgul olan kalbimiz, Seni sevmeyi nereden bilebilirdi?! Ey Habibi'nin kalbine, mevcûdâtı kuşatacak, sonsuza kadar eksilmeyecek bir aşk veren, el-Vedûd olan Allâh'ım... Bizim kalbimize de aşkını ver.
Allahım dara düştüğünde seni hatırlayanlardan değil
geniş vakitlerde sana iltica eden kullarından eyle bizi
Allahım dua ettiğinde duaya icabetin istenenin istendiği zaman olması gibi anlayıp, dua ettim neden olmadı diyenlerden değil,
duasına anında cevap geldiğinde bile ürperip, acaba böyle isteyerek ahirete bir şey bırakmadım mı diye korkarak gözyaşı dökenlerden eyle bizi
Allahım, kısıtlı zamanlarda, kısıtlı mekanlarda, hayatın aralıklarında seni ananlardan değil,
her nefeste, her idrakte ubudiyet hisleriyle senin kulun olduğunu bilip ruhta incelip inleyenlerden eyle bizi
Allahım, yaşamak için öylece yaşayıp, şuursuzca günü tüketenlerden değil,
ancak senin ismini, senin dinini ruhlara ulaştırıp hissettirebildiği zamanlarda yaşadığını hisseden hasbi ruhlardan eyle bizi
Allahım, hep her kusurunda hoşgörülüp affedilmeyi bekleyenlerden değil,
nefsi söz konusu olduğun, mümince bir tavır adına hoşgörü ve tolerans kapısını ardına kadar açık tutanlardan eyle bizi
Allahım, şunun bunun değil,resulün efendimiz sas min, peygamberlerin, sahabelerin, tabeinin, etbei tabeinin, ve Allah dostlarının hal ve hareketlerini taklit etmeyi veonlara benzemeyi nasip eyle
Ya rabbi okuduğumuz dualar salatü selamlar ve devam etmekte onlar yasini şeriflerimizi hürmetine mübarek günlerin ve saatlerin hürmetine sen bizim acizane dualarımı kabul eyle rabbim
eksiğimiz yanlışımız ve hatalarımızla kabullerin en güzeliyle kahbul eyle
allahım öncelikleyeni hamile haberi aldığımız arkadaşımız nihale sağlıklar ver bebeğinin sağlıkla onunla kalmasına yardım et. ve diğerhamile arkadaşlarımıza mısra, tualina, nihal ve bütün hamile olanlara sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et. doğum yapan arkadaşlarımıza bebeklerini hayırlı evlatlar olarak büyütmelerine yardım et. ve bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza şayet senin yanında hayırlı ise hayırlı evlatlar ver yarabbim. Ey büyük allahım şermin arkadaşımın eşine sıcaklık ver kendiliğinden bebek arzusu ile hastaneye gitmesine yardımcı ol yarabbim şermine ve eşine sıcaklık ver. serpil arkadaşımızın yeni hayatında hayırlı işler nasip eyle. yuvasında mutluluk huzur nasip eyle yarabbim.Şeyma arkadaşımızın dükkanının hayırlı işlere vesile olmasına yardım et bol helal rızık ver yarabbim. tuğba arkadaşımızın hayırlı ise hsg den sonra hamile kalmasına yardım et yarabbim. ey büyük allahım gönlümüzden geçenleri biliyorsun. eksikliklerimiz varsa tamamla yarabbim. fatoş kulunun eşine ailesine karşı sıcaklık ver. kardeşlerimin hanelerine huzur, sağlık, sıcaklık ve helal rızık ver yarabbim. nermin arkadaşımızın dükkanını hayırlı rızıklarla donat.seren arkadaşımızın tüp bebek çalışmalarına yardım et.*hayırlı ise onlara istediğini ver yarabbim
*yarabbi bebek özlemi ile yanan tüm arkadaşlarımıza ismini sayıp saymayı unuttuğumuz bütün kadınlara hayırlı ise dileklerini ver yarabbim.
Yâ Rabbi!
Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergah i bârigâh-ı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr
Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin
*Sübhâne rabbike rabbi'l-izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l-mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin ..
Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehli imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmeti Muhammed'in selameti için ELFATIHA.
<Bismillahrrahmanirrahim
Alahım okumuş olduğumuz duaları bu mübarek gününde kabul eyle rabbimm hamillelrimiz mısra ve tuıalina nihal ve kızkardeşim elife hayırlı doğumlar nasip et sağ salim kucaklarına almayı nasip et yarbimm
masall gizem esmeralda tben fatoözel haytakavuniçi x ayşex seldayvugüray cimcime ebrra42 çiğdem42 cadı nimren serengl şekerleblebi kimse ve aramıza yeni katılan bebek hasretiyle yanaın bütün arkadşlarımın gönül muradları olabnn bebklerini en kısa zamanda göbeklerine kondur içlerindede banada nasip et yarabbimm
rabbimm hastalar şifa dertliler deva zor durumda olanlar merhmet eyle haksız yere hürriyetinden mahrum kalmış insanlara hürriyet nasip et yarabimm işlerimizde haırlı bereketli hella lokma kazançlar nasip et borçlarımızı ödemmeize yardımcı ol yarabiim
rabbim bizi iyi insanlarla karşılaştır ve iyi insanlarla doğru yold a yürümmeiizi nasip et yarabimm sağlık sıhate afiyet ver yarabbimmm fatonun eşine ailesi için sıcaklık ver yarabimm banada hayırlı olanı nasip et yarabimm bu ara yine kafam karışık beni ihsan eyle yarabimm :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnn yürekten aminnnnnnnnnn ellerine yüreğine sağlık cimcime
canım arkadaşlarım ne güzel dualar etmişsiniz rabbim ellerimizi geri çevirmesin inşallah hepiniz için tek tek dua ettim mubarek gün ve saatde
nihalim nasılsın....yeniyıl armağanımız......
canımm benimm iyiyim sürekli uyku hali yorgunluk var onun dışında şükür iyiyim yarın olsada gitsem dr ye diye sabırsızlanıyorum
canım arkadaşlarım ne güzel dualar etmişsiniz rabbim ellerimizi geri çevirmesin inşallah hepiniz için tek tek dua ettim mubarek gün ve saatde
canımm benimm iyiyim sürekli uyku hali yorgunluk var onun dışında şükür iyiyim yarın olsada gitsem dr ye diye sabırsızlanıyorum
o yorgunluk ve uyku hali 3 ay devam edecek.....dr'na da sor istersen vitamin falan iyi gelir belki....fırsat buldukça bir iki dakika kestir masanda...eve gidince de yorma kendini...9 ay saltanat sür....keyfini çıkar..[/Q
masamda kestirmek zor(( açık ofis burası akşamları dinleniyorum ama :)))
saol canım allah razı olsun ...
oyy yerim seni kız yarın kaçta gitcen bizede yaz burdan gelince tamammı....
canımmmmm yarın saat 3 gibi gidecem eve döndüğümde yazarım
tamam canım öncesinde konuşuruz zaten inş.
3 İHLAS BİR FATİHA
BİSMİLLAHİRRRAHMANİRRAHİM
Allahım nefsimi sana teslim ettim, yüzümü sana çevirdim, işlerimi sana emanet ettim, sırtımı sana dayadım. Senin rahmetinden ümitvârım, gazabından da korkuyorum. Senin ikabına karşı, senden başka ne sığınak var, ne de kurtarıcı
Allahım! Seni hamdinle tenzih ederim, Senden başka ilah yoktur. Günahım için affını dilerim, rahmetini taleb ederim. Allahım ilmimi arttır, bana hidayet verdikten sonra kalbimi saptırma. Katından bana rahmet lutfet. Sen lutfedenlerin en cömerdisin.
Allahım sen yedi semanın Rabbi, Arş-ı âzamın Rabbisin. Sen bizim Rabbimiz ve her şeyin Rabbisin. Tevrat, İncil ve Furkânı indiren, tohum ve çekirdekleri açansın. Her şeyin şerrinden sana sığınıyorum. Her şeyin dizginleri senin elindedir. Evvel sensin, senden önce bir şey yoktur. Ahir sensin, senden sonra da bir şey kalmayacak. Sen zâhirsin, senin üstünde bir şey mevcut değildir.
Sen bâtınsın, senin dışında bir şey yoktur. Benim borcumu öde, beni fukaralıktan kurtar, zengin kıl
Allahım! Senden (dinde) sebat etmeyi, doğruluğa da azmetmeyi istiyorum. Nimetine şükretmeyi, sana güzel ibadette bulunmayı taleb ediyor, doğru konuşan bir dil, eğriliklerden uzak bir kalb diliyorum. Allahım, senin bildiğin her çeşit şerden sana sığınıyorum, bilmekte olduğun bütün hayırları senden istiyorum, bildiğin günahlarımdan sana istiğfar ediyorum!
Allahım! Senden sevgini ve seni sevenlerin sevgisini ve senin sevgine beni ulaştıracak ameller taleb ediyorum.allahım! Sen affedicisin, affı seversin, beni affet.
Allahım bize dünyada da, ahirette de hayır ver, bizi cehennem azabında koru
Allahım! Acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, düşkünlük derecesine varan ihtiyarlıktan, cimrilikten sana sığınırım. Kabir azabından, hayat ve ölümün fitnesinden sana sığınırım.
Allahım, huşu duymaz bir kalpten, kabul olmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, faydası olmayan ilimden, sana sığınırım.
Allahım! Peygamberin Muhammed (s.a.v)in senden istediği şeyin hayrından biz de istiyoruz ve Peygamberin Muhammed (s.a.v)in sana sığındığı şeyin şerrinden biz de sana sığınıyoruz. Yardımına müracaat edilen tek kapı sensin, eninde sonunda sana ulaşacağız, hiçbir güç ve kuvvet yoktur ancak tüm güçler senin elindedir.
Allahım haramlarından uzaklaştır, helal olana kanaat ettir. Lutfunla beni kimseye muhtaç etme. Allahım gazabından rızana sığınırım cezalandırmandan bağışına sığınırım. Senden sana sığınırım. Seni övebilecek kelimeleri bulamam. Sen kendini övdüğün gibisin.
Ey Rabbim!..
Hangi kapıyı iki defa çalsak, Yine mi? derler.Hangi sözü iki defa söylesek, Kaç defa duyduk, hep aynı şeyler!.. derler.
Rabbim, bizi kullarının merhametine bırakma
Tek sığınak, tek dost, başa kakmayan, hesapsız veren, tek yardımcı Sen'sin!.. Olmaz, imkânsız dediğimiz şeyleri bir lahzada olduran sensin Yâ Rabbi!.. Sen Gafûru'r-Rahîmsin, bağışlayansın
Nice günahkarların tevbesini kabul edip günahlarını sıfırlayansın. Senin esmândaki son ismin es-Sabûr... Sabırla sana dönmemizi bekliyorsun, bizde sabır da çok az... Her şey bir an önce oluversin diyoruz, bu âciz hâlimizle...
Ey bizi bizden çok seven Rabbim!.. Mâide sûresinde buyurduğun gibi Allah onları sever, onlar da Allâh'ı severler. Önce Sen sevdin bizi, o sevgiyi verdin kalbimize... Yoksa bu kadar dünyayla meşgul olan kalbimiz, Seni sevmeyi nereden bilebilirdi?! Ey Habibi'nin kalbine, mevcûdâtı kuşatacak, sonsuza kadar eksilmeyecek bir aşk veren, el-Vedûd olan Allâh'ım... Bizim kalbimize de aşkını ver.
Allahım dara düştüğünde seni hatırlayanlardan değil
geniş vakitlerde sana iltica eden kullarından eyle bizi
Allahım dua ettiğinde duaya icabetin istenenin istendiği zaman olması gibi anlayıp, dua ettim neden olmadı diyenlerden değil,
duasına anında cevap geldiğinde bile ürperip, acaba böyle isteyerek ahirete bir şey bırakmadım mı diye korkarak gözyaşı dökenlerden eyle bizi
Allahım, kısıtlı zamanlarda, kısıtlı mekanlarda, hayatın aralıklarında seni ananlardan değil,
her nefeste, her idrakte ubudiyet hisleriyle senin kulun olduğunu bilip ruhta incelip inleyenlerden eyle bizi
Allahım, yaşamak için öylece yaşayıp, şuursuzca günü tüketenlerden değil,
ancak senin ismini, senin dinini ruhlara ulaştırıp hissettirebildiği zamanlarda yaşadığını hisseden hasbi ruhlardan eyle bizi
Allahım, hep her kusurunda hoşgörülüp affedilmeyi bekleyenlerden değil,
nefsi söz konusu olduğun, mümince bir tavır adına hoşgörü ve tolerans kapısını ardına kadar açık tutanlardan eyle bizi
Allahım, şunun bunun değil,resulün efendimiz sas min, peygamberlerin, sahabelerin, tabeinin, etbei tabeinin, ve Allah dostlarının hal ve hareketlerini taklit etmeyi veonlara benzemeyi nasip eyle
Ya rabbi okuduğumuz dualar salatü selamlar ve devam etmekte onlar yasini şeriflerimizi hürmetine mübarek günlerin ve saatlerin hürmetine sen bizim acizane dualarımı kabul eyle rabbim
eksiğimiz yanlışımız ve hatalarımızla kabullerin en güzeliyle kahbul eyle
allahım öncelikleyeni hamile haberi aldığımız arkadaşımız nihale sağlıklar ver bebeğinin sağlıkla onunla kalmasına yardım et. ve diğerhamile arkadaşlarımıza mısra, tualina, nihal ve bütün hamile olanlara sağlıklı hayırlı doğumlar nasip et. doğum yapan arkadaşlarımıza bebeklerini hayırlı evlatlar olarak büyütmelerine yardım et. ve bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza şayet senin yanında hayırlı ise hayırlı evlatlar ver yarabbim. Ey büyük allahım şermin arkadaşımın eşine sıcaklık ver kendiliğinden bebek arzusu ile hastaneye gitmesine yardımcı ol yarabbim şermine ve eşine sıcaklık ver. serpil arkadaşımızın yeni hayatında hayırlı işler nasip eyle. yuvasında mutluluk huzur nasip eyle yarabbim.Şeyma arkadaşımızın dükkanının hayırlı işlere vesile olmasına yardım et bol helal rızık ver yarabbim. tuğba arkadaşımızın hayırlı ise hsg den sonra hamile kalmasına yardım et yarabbim. ey büyük allahım gönlümüzden geçenleri biliyorsun. eksikliklerimiz varsa tamamla yarabbim. fatoş kulunun eşine ailesine karşı sıcaklık ver. kardeşlerimin hanelerine huzur, sağlık, sıcaklık ve helal rızık ver yarabbim. nermin arkadaşımızın dükkanını hayırlı rızıklarla donat.seren arkadaşımızın tüp bebek çalışmalarına yardım et.*hayırlı ise onlara istediğini ver yarabbim
*yarabbi bebek özlemi ile yanan tüm arkadaşlarımıza ismini sayıp saymayı unuttuğumuz bütün kadınlara hayırlı ise dileklerini ver yarabbim.
Yâ Rabbi!
Habib'in Muhammed Mustafa, Kitabların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergah i bârigâh-ı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr
Amin, Amin, Amin Bi hürmeti seyyidi'l-mürselin ve'l-hâmdülillahi Rabbi'l-Alemin
*Sübhâne rabbike rabbi'l-izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l-mürselin ve'l-hamdü lillahi Rabbi'l-Alemin ..
Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehli imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmeti Muhammed'in selameti için ELFATIHA.
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.
iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.
iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.
PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.
AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?