canımmmmmmmmmmmmm arkadaşlarımmmmmmmmm benimmm dualarınız kabul olsun inş
bende sela vakti isimlerinizle dua ettim, salavat getirdim
nihalcimmm bende 5000 salavata başladım 500 çektim dünden beri 1 hafatadamı bitirlcek ? zamanı varmı koydunmu
kıa akıllı bıdık ben 5000 tane selevat çekmiştim doğruu :))) canım facede bir grup varmış yengem üyemiş oraya resullah aşıkları diye bir paylaşım bana 5000 tane okuyacaksın 31.12 gecesi 23:59 kadar dedi niyet ve ne dileğin varsa onu niyet et demişti bilmiyorum yani ne desem ama ne kadar kısa sürede okursan o kadar iyi ben ben üçbuçuk günde bitirdim
allahumme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed
kız çok güzel günde 1600 salavat getirmişsin nasıl yaptın onu bravoo
ilk gün 1000 tane falan okudum dilim alıştı sonra çabuk çabuk bitti yolda işe gelip giderkende okudum zikirmatik cebimde tık tık bitti bak sende farkedicem nasıl hızlanıyo insan yardım ederdim sana seve seve ama kendin oku bence yineden istersen heber ver bana
dedim sana biter bir haftaya kalmadan
dedim sana biter bir haftaya kalmadan
bende mi başlasam acaba :26:
kıa akıllı bıdık ben 5000 tane selevat çekmiştim doğruu :))) canım facede bir grup varmış yengem üyemiş oraya resullah aşıkları diye bir paylaşım bana 5000 tane okuyacaksın 31.12 gecesi 23:59 kadar dedi niyet ve ne dileğin varsa onu niyet et demişti bilmiyorum yani ne desem ama ne kadar kısa sürede okursan o kadar iyi ben ben üçbuçuk günde bitirdim
allahumme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed
bu selevatı kaç defa okuyup nıyetımı dılıcem gunlerı fark edıomu bıde
kızlar hadiyin 5000 salavata başlayalım hep beraber haftaya dualarız :))))))
bende başlıcam
ewt herkes başlasın bak ben azaldı ayy regl olursam ne olcak :18::18::18::18:pazara kadar bitireyimm
ewt herkes başlasın bak ben azaldı ayy regl olursam ne olcak :18::18::18::18:pazara kadar bitireyimm
yok canım günü farketmiyo ne için istersen ona niyetlen ne kadar kısa sürede bitirsen o kadar iyi canım kendin için bizim kızlar 5000 e niyetlenmişler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?