kız demin oynadım bi bana karşılık vermedin zaten neyse hadi bende oynıyım barim
kız valhii çölümmmmmmmmmmmmm kuku sağlamda rahat ol henüz dükkanı çamadıkk öyle kolay iizn yok rahat ol ben kızları gaza getiriyorum bacımmmm
fatoo bekaret kemerim takılı rahat ol hahhahahhahahahhahahahhahahhahahahha öyle kolay değil o kildii açmak
kızlar farkındamısınız bu hafta ne kadar çok yeni gelen oldu
evet gönül kapmıız sevgi duygularımız gelen herkese açık ve herkese ikram edeceğimiz havuçlu kek ve kahve var
Duydum ki bura da havuçlu kek ve kahve ikramı varmış ben de isterim :))
kızlar coşmuş :80::79:
nihal tebrikler canım...darısı diğer fıstıklara...
ben akşamları girebiliyorum bi kaç dakikalığına ama akşam giren yok yalnızım yalnız :78:
öptüm herkesi şimdiden
uzun zamandır giremiyordum işlerim çok yoğun bu aralar.malum okulun son zamanları...ayy şimdi biraz geçmişi okuyayım dedim..nihalin hamile olduğunu öğrendim...çok ama çok sevindim..Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip eder inşallah....
bugun iyi döktürmüşsünüz valla önce dua sonra oynama ohhhhh.özledim hepinizi..görüşmek dileğiyle öptümm...
Duydum ki bura da havuçlu kek ve kahve ikramı varmış ben de isterim :))
uzun zamandır giremiyordum işlerim çok yoğun bu aralar.malum okulun son zamanları...ayy şimdi biraz geçmişi okuyayım dedim..nihalin hamile olduğunu öğrendim...çok ama çok sevindim..Rabbim sağlıklada kucağına almayı nasip eder inşallah....
bugun iyi döktürmüşsünüz valla önce dua sonra oynama ohhhhh.özledim hepinizi..görüşmek dileğiyle öptümm...
kızlar coşmuş :80::79:
nihal tebrikler canım...darısı diğer fıstıklara...
ben akşamları girebiliyorum bi kaç dakikalığına ama akşam giren yok yalnızım yalnız :78:
öptüm herkesi şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?