Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

baştanda pek umut vermedi zaten...ama umudum vardı bugünde birdaha denemeye gerek yok diyince üzüldüm..yinede çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum yada kendimi avutuyorum

umutların ve borcun biitiği yerde yaşm bitmiştir canımm gülümse bakayımm hepimiz borçluyuz yalanmı

Alacağını istedi diye pisi pisine yani......benim ilk tüp bebek tedavimdi ....ben çıkıyorum iğnemi olup geleyim...herkese iyi akşamlar

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nazemir,fatosozel,cibeldemiroglu,nhlkpr+,cimcimes53+,nimren,şeker-leblebi,tben+,

nazemir

zaten yaşam pisipisnelerle dolu rabbim acil şifasını versinn aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

baştanda pek umut vermedi zaten...ama umudum vardı bugünde birdaha denemeye gerek yok diyince üzüldüm..yinede çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum yada kendimi avutuyorum

dr neden umutsuz başka sorun ne ki
umutların ve borcun biitiği yerde yaşm bitmiştir canımm gülümse bakayımm hepimiz borçluyuz yalanmı

ay serpoş parayı burda da mı dedin kız

Yarın sen şimdi bebeğimizin kalbini mi duycan
Ayy duygulandım
Haber ver bize olurmu

canım cumartesi gel daha büyümüş olur daha net görürsün dedi belki kabinide duyarız olmadı pazartesi kalp için tekrar gidicem size yetişebilirsem heber vericem tabi

canım cumartesi gel daha büyümüş olur daha net görürsün dedi belki kabinide duyarız olmadı pazartesi kalp için tekrar gidicem size yetişebilirsem heber vericem tabi

yaaaaaaaaa tuğba bir yandan sen bir yandan ne ağlayıp duruyorsunuz be. bundan güzel ne var yiğenimizin kalp atışlarını dinliycen. ağlamayın sevinç bile olsa ağlamayın hep gülün hatta nihalcim tualinaya çok söylerdim sanada söyleyeyim.

elini karnının üzerinde gezdir; kuzuuuuuuuuuum ben seni çok seviyorum huzurla, sağlıkla, hayırlısı ile gelmeni bekliyorum de sürekli hatta bizdende bahset. teyzelerinde seni çok seviyor sağlıkla gelmeni bekliyorlar de.

kız tuğba sendemi hamilesin ne ibrahim tatlıses gibi her şeye ağlıyorsun

amanda aman annesine ilk kalp atışlarını mı duyuracakmış yerim onu ben
haberlerini bekliyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…