baştanda pek umut vermedi zaten...ama umudum vardı bugünde birdaha denemeye gerek yok diyince üzüldüm..yinede çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum yada kendimi avutuyorum
baştanda pek umut vermedi zaten...ama umudum vardı bugünde birdaha denemeye gerek yok diyince üzüldüm..yinede çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum yada kendimi avutuyorum
umutların ve borcun biitiği yerde yaşm bitmiştir canımm gülümse bakayımmhepimiz borçluyuz yalanmı
topiğin en kartı benimmmmmmmmmm hahhahahahhaahhahahhhah çatlayın patlayınnn
sen hangi şehirde yaşıyorsun kuzum
kız burayadamı parayı soktun napolyonun karısı serpil
Alacağını istedi diye pisi pisine yani......benim ilk tüp bebek tedavimdi ....ben çıkıyorum iğnemi olup geleyim...herkese iyi akşamlar
kız parsız birgünüm geçmiyor büyük aşk yaşıyorum onunla napolyonun namını götürmelyimm
par para para varlığı bir dertt yokluğu yaraaa
umutların ve borcun biitiği yerde yaşm bitmiştir canımm gülümse bakayımmhepimiz borçluyuz yalanmı
Yarın sen şimdi bebeğimizin kalbini mi duycan
Ayy duygulandım
Haber ver bize olurmu
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nazemir,fatosozel,cibeldemiroglu,nhlkpr+,cimcimes53+,nimren,şeker-leblebi,tben+,
canım cumartesi gel daha büyümüş olur daha net görürsün dedi belki kabinide duyarız olmadı pazartesi kalp için tekrar gidicem size yetişebilirsem heber vericem tabi
canım cumartesi gel daha büyümüş olur daha net görürsün dedi belki kabinide duyarız olmadı pazartesi kalp için tekrar gidicem size yetişebilirsem heber vericem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?