Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcime canım ben geldimm
tuğbiş demek kan verdin hadi canım yaa bi sevinelim artık
güzel haberlerle gel

kızlar değerim 6 çıkmış ama kadın negatif dedi gecikme olmuş dedi düşük değer sonuçta dedi ama fax gelcek 1,30 da

cimcime canım ben geldimm
tuğbiş demek kan verdin hadi canım yaa bi sevinelim artık
güzel haberlerle gel

hoşgeldin canım evet kan verdi sonuçta bi tuhaflık var bakalım hayırlısı .....

kızlar değerim 6 çıkmış ama kadın negatif dedi gecikme olmuş dedi düşük değer sonuçta dedi ama fax gelcek 1,30 da

canım benim sen o kıza bakma 5 in üzeri gebelik demek geç döllenmedir belki daha çok erken olduğu için düşük çıkmıştı gecikmde yüksek çıksaydı benim çıkardı 10 günden fazla geciktim 2 bile değildi değerim ....

valla kim ne derse desin gittim karşımda hastane var sordum değer 5 in üzerinde ise düşükte olsa var demektir dediler o yüzden umudumuzu kıramazlar hadi halay başı

Mrb arkadaşlar
İşyerinde ömrümün en sıkıntılı döneminden geçiyorum bu yüzden topiğe gelemiyorum.
Sizler nasılsınız?
Doğum yaklaştı,önümüzdeki pazartesi tarih belirlenecek toplam en fazla 3 haftamız var.
Bebiş şu anda 2.600

değerim 6,5 kızlar ısrarla negatif diyolar dr sorcam bide hiç benim değerim 6,5 olmadı hemde ilaçsız kendi halınde asla

inşallah yükselir değerin
ümitsizliğe kapılma ama kendinide fazla kaptırma
herşeye hazırlıklı ol

tuğba bence hemen hüseyin beyi ara durumu anlat 5.üstü gebelik demek

sabah sabah tubi kalbim nasıl çarpıntım başladı hadi hayırlı olsun 6 geç dölenme olabilir

bencede kızlara katılıyorum hakkınızda hayırlısı tuğbacım sen drunla görüş ...

inşallah yükselir değerin
ümitsizliğe kapılma ama kendinide fazla kaptırma
herşeye hazırlıklı ol

kızlar hepinizden allah razı olsunn bi anlık bile olsa hamılesiniz dedi yanlış bilgi verdi başkasının bilgisini ya o duygu o bağırışım o ağlamam allahım biliyorumkı kendiliğinden 6 çıkan değerim bu ay olmasada diğer aylarda yakınlaştırıyo beni sen çok büyüksün yarabbim

günaydın kızlar arkadaşım 6.5 iyi bir sonuç bence 5 in üstü hamilelik sende hamilesinn geç dölleneme lduğunda da öyle düşük cıkar 2gün sonra tekrar yaptıryükselirse anlaki bebeşin var

günaydın kızlar arkadaşım 6.5 iyi bir sonuç bence 5 in üstü hamilelik sende hamilesinn geç dölleneme lduğunda da öyle düşük cıkar 2gün sonra tekrar yaptıryükselirse anlaki bebeşin var

ağzınızdan bal damlıyo ay kızlar inş rabbım biliyo ya bekleyişimi ama her gün yaklaşıyorum sanırım

adam negatif garip bir sonuç dedi ısrarla

adam dediğin doktormuuu ?

labratuvardan biri böyle bi sonuç görmemişler hiç çok garip başka bişey var diyip durdu
bende dedim başka ne olabilir takıpteydim dr um rahımım temiz olduğunu yumurtalarımın takıbını hep yaptı bir bu ay gitmedim dedim dr uma hem adet döngüm değişik dedim bişey diyemedi
dr sorcam sağolun dedim kapadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…