Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

adetin gecti mi yada ne kadar var arkadaşım sordu da
ya şu uzayan akıntıyı nasıl anlıyorsunuz ya

adetim ilaçla vs dr takıbınde hep 28-26 arası oldu ama bu ay kendi hailende bi soğan suyu içtim düzensiz yani döngüm
uzayan akıntı yumurtlama dönemi oluyo

inş bebeğin senledir

ay gerildim hayırlı haber almak istiyorum

24.gündedi uzayan akıntı yerleşme akıntısıda olabilir canım öle bişide okumuştum

ay sakın gerilme senn nihal
inş güzel haberdir hiç 6,5 gçörmemiştim yoksa bile bunuda gördük
yerleşme akıntısımı :26:

adetim ilaçla vs dr takıbınde hep 28-26 arası oldu ama bu ay kendi hailende bi soğan suyu içtim düzensiz yani döngüm
uzayan akıntı yumurtlama dönemi oluyo

inş bebeğin senledir

inş canımya ben çok üşüyorum anlatamam birde ilişki sırasında vajinada ilk yumuşama var akıntı geliyo ve sonra acayip derecede kuruyo kuruması hamile kalmayı engellermiii acabaa:18:

cnm bende öle olmuştum ilk gebeliğimde
bu belirtileri birebir yasadım bide farkında olmadan turşubidonlarının yanında buluyordum kendimi

inş canımya ben çok üşüyorum anlatamam birde ilişki sırasında vajinada ilk yumuşama var akıntı geliyo ve sonra acayip derecede kuruyo kuruması hamile kalmayı engellermiii acabaa:18:

bende üşüyorum havada soğuk akıntı olması ii işte kuru olması ne demek anlamadım :26: bence sen bekle iğneden 14 gün sonra çıkar inş cnm

cnm bende öle olmuştum ilk gebeliğimde
bu belirtileri birebir yasadım bide farkında olmadan turşubidonlarının yanında buluyordum kendimi

bende aynı belirtiler oldu :)))) hala çok üşüyorum etlerim acıyodu üşümekten ayrıca bu ara turşu tek favorim :)))) içim yanıyo sanki her dk olsa yiycem

inş yumurtlamam iyi 4tane 25x19 boyutlarında büyük oldukları içinmi çok ağrı hala geçmedi 1 hafta oldu iynemi vurulalı şüphede kalıyorum acaba varmıdır yokmudur diye :18::18:

bende aynı belirtiler oldu :)))) hala çok üşüyorum etlerim acıyodu üşümekten ayrıca bu ara turşu tek favorim :)))) içim yanıyo sanki her dk olsa yiycem

evet canım ya aynı çok su içme isteği karıştırıyorum herşeyi içim yanıyo diyeee üşüme açlık hissi göyüs ağrısı felaket anlataam kasık ağrısıı vjinada biraz yaş biraz kuruluk analayamadımm gitttiii

inş yumurtlamam iyi 4tane 25x19 boyutlarında büyük oldukları içinmi çok ağrı hala geçmedi 1 hafta oldu iynemi vurulalı şüphede kalıyorum acaba varmıdır yokmudur diye :18::18:

iğneni ne zaman vuruldun
iki üç haftalık hamileysen eğer bu belirtiler normal
inşallah gebesindir

canım çok fazla dinleme kendini kaç gün kaldı gününe ??

aynen nihal bende de üşüme var hatta ateşim 36,9 bu sabah ama üşüyorum bide canım hep bişey istiyo hatta geçen köfte çekti
turşu ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tuzluyu doğur atlıyı senin erkek nihal

walla tuğba tatlı olan hiç bir şey cazip gelmiyo eksi ve tuzlu iyi geliyo bana erkek mi olcak acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…