canım sen heyecan yapma aman bebişimize dikkat et annesi
adetin gecti mi yada ne kadar var arkadaşım sordu da
ya şu uzayan akıntıyı nasıl anlıyorsunuz ya
inş bebeğin senledirarkadaşlar ovitrelle iynemi vurulalı 1 hafta oldu kasıklarda ağrı var göyüslerde felaket ağrı sızı adetime daha var ama karnım çok şişti normalde zayıf biriyim neden oldu iyneden dolayımı birde çok acıkıyorum normalde iştahsız biriyim:18::18:
ay gerildim hayırlı haber almak istiyorum
24.gündedi uzayan akıntı yerleşme akıntısıda olabilir canım öle bişide okumuştum
adetim ilaçla vs dr takıbınde hep 28-26 arası oldu ama bu ay kendi hailende bi soğan suyu içtim düzensiz yani döngüm
uzayan akıntı yumurtlama dönemi oluyo
inş bebeğin senledir
arkadaşlar ovitrelle iynemi vurulalı 1 hafta oldu kasıklarda ağrı var göyüslerde felaket ağrı sızı adetime daha var ama karnım çok şişti normalde zayıf biriyim neden oldu iyneden dolayımı birde çok acıkıyorum normalde iştahsız biriyim:18::18:
inş canımya ben çok üşüyorum anlatamam birde ilişki sırasında vajinada ilk yumuşama var akıntı geliyo ve sonra acayip derecede kuruyo kuruması hamile kalmayı engellermiii acabaa:18:
cnm bende öle olmuştum ilk gebeliğimde
bu belirtileri birebir yasadım bide farkında olmadan turşubidonlarının yanında buluyordum kendimi
bende aynı belirtiler oldu :)))) hala çok üşüyorum etlerim acıyodu üşümekten ayrıca bu ara turşu tek favorim :)))) içim yanıyo sanki her dk olsa yiycem
inş yumurtlamam iyi 4tane 25x19 boyutlarında büyük oldukları içinmi çok ağrı hala geçmedi 1 hafta oldu iynemi vurulalı şüphede kalıyorum acaba varmıdır yokmudur diye :18::18:
evet canım ya aynı çok su içme isteği karıştırıyorum herşeyi içim yanıyo diyeee üşüme açlık hissi göyüs ağrısı felaket anlataam kasık ağrısıı vjinada biraz yaş biraz kuruluk analayamadımm gitttiii
iğneni ne zaman vuruldun
iki üç haftalık hamileysen eğer bu belirtiler normal
inşallah gebesindir
bende aynı belirtiler oldu :)))) hala çok üşüyorum etlerim acıyodu üşümekten ayrıca bu ara turşu tek favorim :)))) içim yanıyo sanki her dk olsa yiycem
tam bugünle 1 hafta oldu iynemi vurulalı
aynen nihal bende de üşüme varhatta ateşim 36,9 bu sabah ama üşüyorum bide canım hep bişey istiyo hatta geçen köfte çekti
turşu ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tuzluyu doğur atlıyı senin erkek nihal
walla tuğba tatlı olan hiç bir şey cazip gelmiyo eksi ve tuzlu iyi geliyo banaerkek mi olcak acep
walla tuğba tatlı olan hiç bir şey cazip gelmiyo eksi ve tuzlu iyi geliyo banaerkek mi olcak acep
ye ekşiyi al ayşeyi
ye tatlıyı al hakkıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?