- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
tamam o zaman cuma hayırlı gün bekliyim cumaya kadar
dün dr a giderken çok rahattım...giderkende içimden ne olursa olsun 72000 fatihayı okuyacam dedim...daha niyetlenmişken olayların akışı değişti..birde okumaya başlasam neler olacak...dünden beri eşimin hareketleri nasıl değişti normalde de iyi davranıyor ama böyle özel davranması hoşuma gidiyor....birde hamile kalsam pamuklara saracak heralde
ya sabah fatoş dedi yaptım ne yapıyım oldu bi kere ay kafam karıştı yaa gecikme oldu zaten 1 hafta ne yapsamkı cuma mübarek günseren dediki 10 günden önce çıkmaz bende öle olurmu dedim netten araştırarak buldum bilgileri kan için regl geçmese bile belli oluyo yazıyo ultrosanda belli olması için en az 10 gün geçmeli yazıyodu fatoşcum
tamm bekle tuğbacım zaten dünden beri sana cumayı bekle demiştik idrar yapınca ve sen stres yaptığın için reglin uzamasın diye sabah kan yap demiştik canım benim herşeyin hayırlısı olsun :))))
kararsız kazım seni
sabrının sonu güzel olur inşallah
sonrada peşinize biz takılırız
tamam o zaman cuma hayırlı gün bekliyim cumaya kadar
allahın her günü hayırlı gün canım cuma günü sadece müslümanların bayram günü tek cuma günü hayırlı değil o yüzden yarın sabah yaptır şu kan tahlilini beni oraya getirtme
kararsız kazım seni
sabrının sonu güzel olur inşallah
sonrada peşinize biz takılırız
hadi kızlar hamilelik arabası kalkıyor bir ikiiiiiiiiiiiikoşun nihalin arkasından hepimiz yetişelim
günaydın kızlar
kan testi yaptırdım sonuç bekliyorum
hani yarın yaptıracaktın
hayırlı güzel sonuçlar alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?