kızlar bir arkadşımın ban a özel mesajını paylaşacğım izninizle okuyun
çokkk güzel umarım gerçek ihtiyaç sahibi birisine ulaşır
kızlar bir arkadşımın ban a özel mesajını paylaşacğım izninizle okuyun
çok güzel bi paylaşım duygulandım... ilknur arkadaş da tüp bebeğe gerek kalmadan hamile olur inş.
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.
iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.
iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.
PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.
AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
Allahümme innî es’elüke ssıhhate vel âfiyete vel emânete ve hüsnel hulkı verrıdâe bilkaderi birahmetike yâ Erhamerrâhimîn
Ya Rabbi! Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver!
Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru!
Ey Rabbimiz, bize çok sabır ver, Müslüman olarak canımızı al
Ey Rabbim, bana hikmet ver ve beni salihler arasına kat!
Ey Rabbim, beni ve neslimi namazı devamlı kılanlardan eyle
duamı kabul et, kıyamette hesab olunacağı gün beni, ana babamı ve müminleri bağışla!
Ya Rabbi, sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
- Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım
Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et,
her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru
Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!
İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle
Sıhhat, afiyet ve güzel ahlâk ver! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle
*Yâ Rabbî!.. Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!
Yâ Rabbî!.. Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!
Yâ Rabbî!.. Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!
Yâ Rabbî!.. Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!
dilediğini en doğru yola hidâyet eden Rabbimiz! Bize Kur’ân’ın hidâyetiyle hidâyet ver. Bize Kur’ân’ın inayetiyle afiyet ver. Hem bizleri Kur’ân’ın kerametiyle her türlü ateşten kurtar. Hem Kur’ân’ın şefaatiyle bizi Cennete idhâl eyle. Kur’ân’ın faziletiyle derecelerimizi yükselt.
Yâ Rabbenâ! Kalblerimizi tertemiz eyle. Ayıplarımızı gizle.
Hastalarımıza acil şifalar ihsan buyur. Borçlarımızı en kısa zamanda edâ etmeyi nasîb eyle. Bir kısım yüzlerin ağarıp bir kısmının karardığı o dehşetli mahşer gününde, bizleri yüzü ağaran bahtiyarlardan eyle
Yâ Rabbi!.. Sen Vedûd'sun. Kullarını en fazla seven, sevilmeye en lâyık olan... Kullarının kalbine sevginin tohumlarını yerleştiren... Ey güzel Allâh'ım, daha iyi bilinmek ve aşkında derinleşmek için Habîbi'ni ve Habîbi'n Muhammed Mustafa -sallâllâhu aleyhi ve sellem-'in ümmetini yarattın. Ümmet-i Muhammed içerisinden öyle derin aşk erleri çıkar ki, Seni sevdikçe sevsin ve herkese sevdirsin
Ey bizi bizden çok seven Rabbimiz!.. En güzel sûrette yarattığın insanlığa, en güzel aşkını lutfeyle. Sevgini diliyoruz Sen'den, aşkımız ölümsüz olsun. Aşkını verdin, aşkında zirveye erdir. Senden Cemâlini ve Habibi'ni dileniyoruz. Sevginle yaşayanlardan, sevgisini insanlara karşılıksız sunanlardan eyle bizi...
Yâ Rab!.. Senin sevgin, bütün sevgilerin fevkindedir, bize sevmeyi Sen öğrettin... Sevgini, kalbimizde dâim eyle!.. Yâ Rab!.. sev bizi, sevdir bizi, sevindir bizi..
Rabbim, bizi kullarının merhametine bırakma
İlahi
Adem (Aleyhisselam) ı, topraktan yaratıp, hilafet makamına geçirdin. Bizlere, karşılıksız keramet tacını giydirdin. Lutfunu bizden eksik etme. Biz düşkünlerin elinden tutup kaldır.
Ya Rabbi!
Okuduğumuz 500 yasin dualar salavatlar sikirler ve tevhidlerden âsıl olan sevâbı, hem onun tilâvetinden hâsıl olan nûru Peygamber Efendimiz Hazret-i Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâm’ın rûhuna hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi
Hem O’nun, Nebî ve Resûl kardeşlerinin ruhlarına salât ü selâm ile ayrı ayrı hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi
Hem O’nun âl ve evlâdına, vâlidelerimiz olan muhterem zevcelerine, ashâbına, etbâına, mübârek nesillerinin ruhlarına hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi. Hem onların cümlesinden razı ol.
Babalarımız, analarımız, erkek ve kız kardeşlerimiz, evlatlarımız, akrabâlarımız, sevdiklerimiz ve arkadaşlarımızdan vefât etmiş olanların ruhlarına da ayrı ayrı hediye eyledik, vâsıl eyle yâ Rabbi
Ey Rabbim!..
Hangi kapıyı iki defa çalsak, Yine mi? derler.
Hangi sözü iki defa söylesek, Kaç defa duyduk, hep aynı şeyler!.. derler.
Rabbim, bizi kullarının merhametine bırakma.
İsteyin, vereyim! buyuruyorsun. Kaç kere, ama kaç kere, aynı şeyleri, hem de belki zararımıza olacak şeyleri ısrarla istiyoruz, dileniyoruz. Ancak o kerîm kapın yüzümüze hiç kapanmıyor. Hata üstüne hata, günah üstüne günah işliyor, tekrar ellerimizi açıyoruz Sana, hiç sıkılmadan... Yeter artık, senden bıktık!.. denilmiyor o kapıda...
*Aman Yâ Rabbi, son nefesimize kadar günün her saatinde, her hâlimizle kapında dilenciyiz. Bunun ne gecesi var, ne gündüzü bizi kapından başka hiçbir kapıya muhtaç etme
Ey bütün ihtiyaçları karşılayan! Ey bütün belâları def‘ eden! Ey her duâya icâbet eden! Ve ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz! Rahmetinle, merhametinle duâlarımızı kabul eyle el-fatiha
Yarabbim ellerimizi açtık kapına geldik bizi kapından geri çevirme.
Önce hamile olan kardeşlerimiz Rahşan, yasemin, Nihal, Tuğba ve adını yazmayı unuttuğum tüm hamile Müslüman kardeşlerimizi koru onlara sağlıklı hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip eyle yarabbim.
Yarabbim evlsat hasrtiyle yanıp tutuşan Şermin, Fatma (seren), Sebahat, şeyma, kumsal, kavuniçi (g.g.) Nermin, nisan, serpil, ve adını yazmayı unuttuğum tüm Müslüman kardeşlerimizin acısını dindir yarabbim.
Burada bulunan ve amin diyen kardeşlerimizin evlerine huzur, sağlık, mutluluk ver yarabbim.
Yarabbim anneme, babama ,eşime, kardeşlerime, eşimin ailesine kardeşlerimin hanelerine huzur ver sağlık ver mutluluk ver yarabbim. Abimin dükkanını nurlandır işlerinde kolaylık helal rızıklar nasip eyle yarabbim. Eşimin aileme karşı sıcaklık duymasına yardım et yarabbim.
Seren kardeşimizin tüp bebek girişiminde elinden tut yarabbim. Yardım et emeklerini boşa çıkartma yarabbim.
Biamillahrrahmanirrahimm
yarabim okumuş olduğumuz 500 yasini şerfimiizi başta peygamber efendimi olmak üzere bütün peygamberlerimize erenlerimize evliyalrımıza şehitlerimize ve geçmiş ölülülerimize hediye eyledik kabul et yarabbimm
yarabimm tualina mısra efnananim ve diğer hamillerimize kolay sağlıklı doğumlar nasip et yarbbimm
raabiim hamile olan nihal tuğba ve kızkardeşim elife sağlıklı bebbeklerinin tutunmasını nasip et yarabimm
yarabbimm hamillek için kıvranan yürekten anneliği arzu eden arakadaşlarım gizem 79 çiğdem 42 fatoözel şekerleblebi nimren kimse ciblederoğıları masal esmeralda hayatkavuniçi zayşex kumsal wenhar hpt_honey belenay serengl ebrar42 cimcime en kısa zamanda melekleriyle müjdelendirmeyi nasip et alalhımm ronya ve niklerini syaamadığım tüm arkadşlarımna yarabiimm
yarabiim hastalara şifa derlilere deva zor durumd a kalanlara yardım et yarabimm haksız yere tutsak olnlara hürriyet nasşp et yarabimm bizi doğru yolundan ayırma ve iyi insanlarla karşılaştır yarabim
rabbimm işlerimze bereket evimize huuzr içimizden Allah korkusunu esirgetme yarabimm
zeytinn ahsen loveli sezen bebeklerini mutlu huzurlu sağlıklı geçrmelerini büyütlemelerini nasiip et yarabiim
Alalhım bebek istyeip tedavi gören tüm arakadşlarımı sağlıklı tedaviler nasip et yarabimm
okumuş olduğumuz yasini şerif hurmetine bu güzel günün hurmetine dileklerimizi kabul et yarabiimm
aminnnnnnnnnnnnnnn
evet inşallhhhhhhhhh
yeni hafta için okunacak dualar var mı ???
kızlar ağzınıza yüreklerinize sağlık aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
yeni hafta için okunacak dualar var mı ???
nihalcim msn konseyi 313 ayetel kürsüye karar kılmış hepimiz 313 ayele kürsü okuyacğız cumaya kadar canımm
serpilinde dediği gibi nihalcim isteyen herkes 313 ayetel kürsü okuyacak cumaya kadar...
evet nihakcim ama bir kaç haftadır durdu ee bende boğazımı tutamayınca
evet nihakcim ama bir kaç haftadır durdu ee bende boğazımı tutamayınca
anladım canım okurum hedef ne 5000 mi ??
oky canım toplamda kaç tane oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?