Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Biamillahrrahmanirrahimm

yarabim okumuş olduğumuz 500 yasini şerfimiizi başta peygamber efendimi olmak üzere bütün peygamberlerimize erenlerimize evliyalrımıza şehitlerimize ve geçmiş ölülülerimize hediye eyledik kabul et yarabbimm

yarabimm tualina mısra efnananim ve diğer hamillerimize kolay sağlıklı doğumlar nasip et yarbbimm

raabiim hamile olan nihal tuğba ve kızkardeşim elife sağlıklı bebbeklerinin tutunmasını nasip et yarabimm

yarabbimm hamillek için kıvranan yürekten anneliği arzu eden arakadaşlarım gizem 79 çiğdem 42 fatoözel şekerleblebi nimren kimse ciblederoğıları masal esmeralda hayatkavuniçi zayşex kumsal wenhar hpt_honey belenay serengl ebrar42 cimcime en kısa zamanda melekleriyle müjdelendirmeyi nasip et alalhımm ronya ve niklerini syaamadığım tüm arkadşlarımna yarabiimm

yarabiim hastalara şifa derlilere deva zor durumd a kalanlara yardım et yarabimm haksız yere tutsak olnlara hürriyet nasşp et yarabimm bizi doğru yolundan ayırma ve iyi insanlarla karşılaştır yarabim

rabbimm işlerimze bereket evimize huuzr içimizden Allah korkusunu esirgetme yarabimm

zeytinn ahsen loveli sezen bebeklerini mutlu huzurlu sağlıklı geçrmelerini büyütlemelerini nasiip et yarabiim

Alalhım bebek istyeip tedavi gören tüm arakadşlarımı sağlıklı tedaviler nasip et yarabimm

okumuş olduğumuz yasini şerif hurmetine bu güzel günün hurmetine dileklerimizi kabul et yarabiimm

aminnnnnnnnnnnnnnn

kızlar tüm yapmış olduğunuz dualara canı gönülden amin diyorum allah razı olsun yüreğinize sağlık rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah

..................................amin...................................

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

..................................amin...................................

kız niklerin hepsini yazamdımm acele acelel yazdımm nihhalle seldayavuzgüray vs vs yanii genel yazdımmm bebeşim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kk daki tüm kızlara bziim topic hemile patlamsı yaşsın aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

4444 4444 4444 4444 4444 4444 44444 44444 4444 4444 4444 4444 4444 4444 4444 4444 4444
4444 bu rakamı yazmak içimden geldi 4444 4444

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar tüm yapmış olduğunuz dualara canı gönülden amin diyorum allah razı olsun yüreğinize sağlık rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yazıda ismim geçmemiş önemli değil yüreğinde hisset yeterki yyavyum kız hepimiz birden hamile kalmayalım topikte göbeklerimiz sığmaz sonra itiş kakış eziliriz

yazıda ismim geçmemiş önemli değil yüreğinde hisset yeterki yyavyum kız hepimiz birden hamile kalmayalım topikte göbeklerimiz sığmaz sonra itiş kakış eziliriz

hahahhahahahhhaha canım evet yürekten ismler hepmize dualarımzı dilekrimizde bazan nik yazamıyoruz o an acele yazıyoruz ya :)))) şifre içimden geldii

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)

seldayavuzguray serpil02507 nazemir nhlkpr ven_har fatosozel

yoklama saati az önce daha fazlaydık kızlar yine işe koyuldular herhalde benimde aksine işler az olur cuma vakti patronum cumaya gider bende biraz dinlenme fırsatı bulurum

ALLAH kucağına almayı da nasip etsin...dün gece senin için kimse alınmasın özellikle senin için dua ettim... anne olmak isteyen herkese ALLAH nasip etsin dedim ama tben i kayırdım

ALLAH kucağına almayı da nasip etsin...dün gece senin için kimse alınmasın özellikle senin için dua ettim... anne olmak isteyen herkese ALLAH nasip etsin dedim ama tben i kayırdım

canım ya ne güzel evet aklımız dün tuğbaydaydıı vallhii hepimizn dualrı onunlaydı kimse alınmaz merak etme çünkü burda hepimiz bebeğim hepimizn duygularını hiisediyoruz canımm

canım ya ne güzel evet aklımız dün tuğbaydaydıı vallhii hepimizn dualrı onunlaydı kimse alınmaz merak etme çünkü burda hepimiz bebeğim hepimizn duygularını hiisediyoruz canımm

aminnn benim güzel yürekli arkadaşalarım bu mubarek günde rabbım sizlere annelelik duygusunu en kısa zamanda yaşatsın tuğba ve banada sağlıklı bir 9 ay nasip etsin rabbim

amin rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...

kızlar bir arkadşımın ban a özel mesajını paylaşacğım izninizle okuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…