nasıl verdin banada söle bende şimdi amwaydan cla 500 diye bi hap aldım bide positrim diye mama gibi bişey günde iki öğün onları kullanacam inş. zayıflarım benimde en azından 5 kilo vermem lazım ...
valla bi hedef koymadık canım serpil bi yerde okumuş heralde 313 ayetel kürsü okumak iyiyimiş diye okuyalım dedik ...
hımm o zaman serpil sölesin 313 sırrı ne :26:
canım kim ne okursa
ama mesala sen 313 okuyacksın ben 313 gibi okumak istyen arkadşlarda okur listeleriz işte
nasıl verdin banada söle bende şimdi amwaydan cla 500 diye bi hap aldım bide positrim diye mama gibi bişey günde iki öğün onları kullanacam inş. zayıflarım benimde en azından 5 kilo vermem lazım ...
valla bi hedef koymadık canım serpil bi yerde okumuş heralde 313 ayetel kürsü okumak iyiyimiş diye okuyalım dedik ...
Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayetel Kürsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir)
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra "Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur" diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
Arkadaşlar şu anda duaya çok ihtiyacı olan bir çok arkadaşımız için hep beraber Ayet’el Kürsi okuyarak dua edelim, kimin duası kabul olur ancak Rabbim bilir.
Her türlü sıkıntısı olanlar için, borcunu ödeyemeyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için, hasta olup şifa bekleyenler,Sevdiğine kavuşmak isteyenler ve ve hayırlı evlilik isteyenler için,
Çocuk sahibi olmak isteyenler için, yuvalarında huzursuz olanlar, yuvalarının bozulmaması için, yuvalarının huzur ve mutlulugu için,öğrenci kardeşlerimizin başarıları için,
Kısacası Hayatımızdaki sıkıntılardan, çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engellerin Rabbim olumluya hayırlıya çevirmesi için liste yaparak katılan tüm ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız için 313 Ayete’el Kürsi okuyalım.
Okumak isteyen ve ihtiyaç sahibi olan bütün arkadaşlar isimlerini ve kaçar adet okuyabilecegini belirtebilir.
İhtiyaç sahipleri için 313 Ayetel Kürsi
kızlar hani 41 ayetl kürsü okuyordukya bende gogooel amcadan anlamı ne diye bakmaya başldım orda 313 ayetl kürsüde vardı goggole yazın çıkıyor 313 eren varmış galiba aklımda kalmdıı bende okuyalım dedim muradımız için sağolsun gogool amca
hımmmmm şimdi oldu sepil merağım gitti bakçatlardım meraktan yoksa neden 313 diye
google amca ayriyetten derki 707 kez ya varis okursa onun çocuğu olur bunu okudunuzmu hiç geçmişte
14 şubatta mısranın doğumu var hepinize selamı var evde net yok iş yerindedende izinli
aaa doğum iznine mi ayrıldı serpil ???? sende çok slm söyle bizlerden doğum ne zamanmış ??? bak yine meraklandım
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...
Allah seni iyi etsin baksan zaten yazdım ya 14 şubat diyebebbeğin yan etkileri hahhahahhahaha
kızz deli ben mısranın doğum günü 14 şubat okudum
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası göz kulak oluyordu.
Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde 'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu.
Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.
Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.
Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?