Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

napıyorsunuz bakalım. yeni arkadaşlar hoşgelmişler
hoşbuldummmmmmmm
yok canım inşallhhh olurumm veren Allahh eğer ol derse anne olurm :))) kısmetse nasip

inşşşşşşş canım evet vereck olan o inşş bizlerinde sınavımız bitip mükafat almamız yakındır
inşşşşş ödülümüz sağlıklı hayılı evatlarımız olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,yeteeeeer,nazemir,fatosozel,kumsal+,cimcimes53+,şeker-leblebi,

kızlar yazamıyorumm ofis kalablıkk :)))) ama açığım

Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın tatil olanlara iyi tatiller çalışacak olanlara yarın sabah görüşmek üzere

kızım en hassas yerden bağlıyorum hemen eşimede aynısını yapıyorum ben değil bebek diyo bebek istiyo diyorum :44::44::44::44: zavallı adam

candan erçetin in şarkısı geldi aklıma...ben özlemedimki seni kedi özledi şarkısı varya herşeyi kedinin üzerine atıyor...ama olsun sen sonuna kadar çıkar tadını...

ben bi hamile kalayım ne nazlar yapacam...eşimede diyorum çekeceğin var inim inim inletcem seni diyorum.... adamcağızın birşey yaptığıda yok ama......o da diyor olsunda ben razıyım hepsine

ben bi hamile kalayım ne nazlar Yapacam...eşimede diyorum çekeceğin var inim inim inletcem seni diyorum.... Adamcağızın birşey yaptığıda yok ama......o da diyor olsunda ben razıyım hepsine

eeeeeeee hakındır birazcık naz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…