öyleymiş karıştırdım yine bebekten bebekten
canım nazemirin arkadşı bizmde arkadşımız eee zaten kk da herkesin derdi aynı :))))
sende ne olursa kuzumun üzerine atma
hoşbuldummmmmmmmnapıyorsunuz bakalım. yeni arkadaşlar hoşgelmişler
yok canım inşallhhh olurumm veren Allahh eğer ol derse anne olurm :))) kısmetse nasip
öyleymiş karıştırdım yine bebekten bebekten
:26::26::26::26::26::26::26::26: neden fatoş :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sende ne olursa kuzumun üzerine atma
hemen de herşeyi yiğenimize atma bakım sen teyzesi yer onun dötünü :)))
kızım en hassas yerden bağlıyorum hemen eşimede aynısını yapıyorum ben değil bebek diyo bebek istiyo diyorum :44::44::44::44: zavallı adam
kızım en hassas yerden bağlıyorum hemen eşimede aynısını yapıyorum ben değil bebek diyo bebek istiyo diyorum :44::44::44::44: zavallı adam
Kızlar ben çıkıyorum eşim geldi herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın tatil olanlara iyi tatiller çalışacak olanlara yarın sabah görüşmek üzere
candan erçetin in şarkısı geldi aklıma...ben özlemedimki seni kedi özledi şarkısı varya herşeyi kedinin üzerine atıyor...ama olsun sen sonuna kadar çıkar tadını...
candan erçetin in şarkısı geldi aklıma...ben özlemedimki seni kedi özledi şarkısı varya herşeyi kedinin üzerine atıyor...ama olsun sen sonuna kadar çıkar tadını...
ben bi hamile kalayım ne nazlaryapacam...eşimede diyorum çekeceğin var inim inim inletcem seni diyorum.... adamcağızın birşey yaptığıda yok ama......o da diyor olsunda ben razıyım hepsine
ben bi hamile kalayım ne nazlarYapacam...eşimede diyorum çekeceğin var inim inim inletcem seni diyorum.... Adamcağızın birşey yaptığıda yok ama......o da diyor olsunda ben razıyım hepsine
eeeeeeee hakındır birazcık naz
kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?