Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben bi hamile kalayım ne nazlar yapacam...eşimede diyorum çekeceğin var inim inim inletcem seni diyorum.... adamcağızın birşey yaptığıda yok ama......o da diyor olsunda ben razıyım hepsine

canımmmmmmmmmmmmmmmmm inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kalda nazın kralını yapp hahahhahhahaha

cimcimeeeeeeeeeeeee sen ben fatomu varız :))) fatoo çıkmıştırda ikimiz nöbetçi topcçii birde patronlara laf söylerler bunlar kim işçii hahhahahahhhaahhahahahhahahaahha

bende burdayım ama
diğer topiklerede gidiyorum
Biraz fazla geziyorum topiklerde

cimcimeeeeeeeeeeeee sen ben fatomu varız :))) fatoo çıkmıştırda ikimiz nöbetçi topcçii birde patronlara laf söylerler bunlar kim işçii hahhahahahhhaahhahahahhahahaahha

bende çıkacam canım annemi bekliyorum beni almaya gelecek başım midem fea geçmek bilmedi valla :))

kocamda diyo ne o sinyalmi var daha dur dedim iki gün oldu çatlayalı ben hızlıyımdır diyo

bende eskiden çok gezerdim ama şefkati sıcaklığıı dostluğu buarad buldumm ihtiyaç bile duymuyorum

benim bir kaç toipiğim var her gün uğrarım

bayağı eskidik biz kk de her yerde bir tanışla karşılaşıyoruz

bende çıkacam canım annemi bekliyorum beni almaya gelecek başım midem fea geçmek bilmedi valla :))

kocamda diyo ne o sinyalmi var daha dur dedim iki gün oldu çatlayalı ben hızlıyımdır diyo

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DOLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

TAŞARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

kızlar bende kaçayımm uyarı aldımmmkocaccaıcığımdan öptümmmmmmmmmmmmm hepinizi rabbime emeanet olunnnnnnnnnnnnn

şşşşşşşşşşşş sana bir sır vereyimi ?? kimöse duymasın hahhaahhaa 2011 uğurlu topiğimiz ilk hamile kzıkardeşimoldu nihalee aynı gün ve tuğba hamşle bu ay 2 hamile kardeşim topicde değil almanyada 3 hamile benim için 2011 bu topicdeki kızlar hamiş kalacakk sususuus kimseye söyleme sır kalsın aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…