kızlar bende kaçayımm uyarı aldımmmkocaccaıcığımdan öptümmmmmmmmmmmmm hepinizi rabbime emeanet olunnnnnnnnnnnnn
ağlayarak geçmiyorki...bizde gülelim eğlenelim
şşşşşşşşşşşş sana bir sır vereyimi ?? kimöse duymasın hahhaahhaa 2011 uğurlu topiğimiz ilk hamile kzıkardeşimoldu nihalee aynı gün ve tuğba hamşle bu ay 2 hamile kardeşim topicde değil almanyada 3 hamile benim için 2011 bu topicdeki kızlar hamiş kalacakk sususuus kimseye söyleme sır kalsın aramızda
kız ağla ağla nereye kadar
haaaaaaaaa bakın geçen bir yere daha yazdım
bizim başka bir form var oradaki topiğin adı
tüpçü geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmm
böyle ilginç isimleri nasıl buluyorlar hayranım
yeteeeer ikimiz kaldık
hıımm evet hafta sana okuyorduk duayı diğer tarfta değilmi
hıımm evet hafta sana okuyorduk duayı diğer tarfta değilmi
canlarımmm ne olurr yaşamı sveelimmmrabimmm verecekk istrese elimizden geleni yapıyoruz nazemir ve yeter dualrımızla çablarımızla yapacak birşey takdir Allahın ve biz hayatı geyiğede allaım olmazmıı :))))) ölümlü dünya sallayın gitsin herşey çocukda değil inaın bana biz yaradandan sitiyoruz hepsi bu aman boşverimnn kaçtımmmmmmmmmmmmmm
canlarımmm ne olurr yaşamı sveelimmmrabimmm verecekk istrese elimizden geleni yapıyoruz nazemir ve yeter dualrımızla çablarımızla yapacak birşey takdir allahın ve biz hayatı geyiğede allaım olmazmıı :))))) ölümlü dünya sallayın gitsin herşey çocukda değil inaın bana biz yaradandan sitiyoruz hepsi bu aman boşverimnn kaçtımmmmmmmmmmmmmm
evet bana okunuyor hatta sen bitirmişsin sağol...ben daha 5 tane okuyabildim kalkınca başım ağrıyor yattığım yerden de okunmaz diye.. .....neyse yavaş yavaş okurum
canım yetişmesse özelden yaz bende yardımcı olurum bitiriiz
teşekkür ederim canım önce ben okuyabildiğim kadr okuyayım olmazsa yardım alırım
bende çıkıyorum canım yemek hazırlayacağım eşime
bir selam verip hal hatır sormak istemiştim ama geç saatte kimse yok tabii... önümüzdeki 1 hafta tatil olacağı için çok giremeyebilirim, hayır buraya yeni geldiğim için yazıyorum, sevgilerimle...
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmdün doktora gittim 6 yumurta var dedi bir ik kan tahlili iğnelere devam aşılamada 3 menogona başladık göbekten iğnelere devam 10 ml den 5 ml düştü haftaya perşembe tekrar doktora gidicem tahlili verdi ...perşembe transferim belli olur artık bana dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var ....sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
[ı]günaydın fatoşuuummmmm[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?