Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hıımm evet hafta sana okuyorduk duayı diğer tarfta değilmi

canlarımmm ne olurr yaşamı sveelimmmrabimmm verecekk istrese elimizden geleni yapıyoruz nazemir ve yeter dualrımızla çablarımızla yapacak birşey takdir Allahın ve biz hayatı geyiğede allaım olmazmıı :))))) ölümlü dünya sallayın gitsin herşey çocukda değil inaın bana biz yaradandan sitiyoruz hepsi bu aman boşverimnn kaçtımmmmmmmmmmmmmm

hıımm evet hafta sana okuyorduk duayı diğer tarfta değilmi

evet bana okunuyor hatta sen bitirmişsin sağol...ben daha 5 tane okuyabildim kalkınca başım ağrıyor yattığım yerden de okunmaz diye.. .....neyse yavaş yavaş okurum

genelde boşverdim... ama adet zamanı yaklaşınca acabalar beynimi kemiriyor...onun dışında hayatın tadını çıkarıyorum

canım çok doğrusun verecek olan rabbim
neylerse güzel eyler
geçe bana bir arkadaş bana dediki neden bu kadar yıpratıyorsun kendini bak hayta akıp gidiyor
bizse bir bebk derdine düşmüşüz her şeyi kaçırıyoruz
evet gerçekten bebk için çabalarken hayatımızın ellerimizden kayıp gitmesine izin vermemeliyiz
GÜLE GÜLE SANA

Son düzenleme:
evet bana okunuyor hatta sen bitirmişsin sağol...ben daha 5 tane okuyabildim kalkınca başım ağrıyor yattığım yerden de okunmaz diye.. .....neyse yavaş yavaş okurum

canım yetişmesse özelden yaz bende yardımcı olurum bitiriiz

bende çıkıyorum canım yemek hazırlayacağım eşime

bir selam verip hal hatır sormak istemiştim ama geç saatte kimse yok tabii... önümüzdeki 1 hafta tatil olacağı için çok giremeyebilirim, hayır buraya yeni geldiğim için yazıyorum, sevgilerimle...

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmdün doktora gittim 6 yumurta var dedi bir ik kan tahlili iğnelere devam aşılamada 3 menogona başladık göbekten iğnelere devam 10 ml den 5 ml düştü haftaya perşembe tekrar doktora gidicem tahlili verdi ...perşembe transferim belli olur artık bana dua edin kızlar buna çok ihtiyacım var ....sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

bir selam verip hal hatır sormak istemiştim ama geç saatte kimse yok tabii... önümüzdeki 1 hafta tatil olacağı için çok giremeyebilirim, hayır buraya yeni geldiğim için yazıyorum, sevgilerimle...

iyi yaptın canım haber vermekle duyarlılğın için sağol

serencim bir an önce herşeyin tamamlanması ve buraya gelmen için dua ediyorum. allah izin verirse transferde yanında olucaz kızlarla. büyük allahım yardımcın olsun. dualarım seninle birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…