Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tuğbacım seni çokk iyi anlıyorum sen çokk inaçlı ve temiz kalplisin rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürecek rabbım sabrını veriyo unutma

amin cnm sağolll inşş sağlıklı bebek gebelik doğum herşeyin hayırlısını versin cümlesine yarabbim

tubacım hoşgeldin ve çok geçmiş olsun
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum canım
az çok senin durumunu tahmin etmiştim ama dile getirmek istemedim
inş.benim yaşadıklarımı yaşamaz demiştim
çünkü bende geçen sene aynılarını yaşadım gerçi ben kese falan görmemiştim
bende ilk kan testim 29 du
düşük yaptığımda 70 e kadar ancak yükseldi
sağlıklı bir gebelik olmamış demişti dr.
ama çok zor günlerdi çok üzülmüş çok ağlamıştım
inşallah isyan etmemişimdir ettiysemde rabbim affetsin

rabbim sabır versin inş. sana bana ve yaşayan herkese
inş.bundan sonrasında da bebişin sağlıkla gelir göbüşüne konar

hoşbulduk canım sağol allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin
inş cnm seninde inşşş hayırlı sağlıklı bebişin olur cümlesinin inşşşşşşşş

hoşbulduk canım sağol allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin
inş cnm seninde inşşş hayırlı sağlıklı bebişin olur cümlesinin inşşşşşşşş

tuğba hoşgeldin çok geçmiş olsun rabbim sağlıklısından versin inşallah senin geldiğini görünce yoğunluktan zar zor girdim ama olsun kk varken biz sapsağlam ayakta dururuz inanıyorum ki hepimiz birgün sağlıklı çocukların annesi olacağız

hb cnım sağol tatlım cümlesine inşşşşşşşşşşşş canım

geçmiş olsun canım

cok sagol arkadasim, kendine iyi bak...

canım geçmiş olsun yat dinlen.. inşallah son adetindir :))) sonra bir kaç ayy şöyle 9 ay ara verirsin

inşallah Allah bekleyen hepimize yasatır 9 ay bebek arasini canım benim, sagolasin sen...

hb cnım sağol tatlım cümlesine inşşşşşşşşşşşş canım

Tuğba, tekrar çok geçmiş olsun canım, anca yaşayan bilir mutlaka, yazdıkların çok duygulandırdı beni de, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı, hayırlı bir evlad nasip etsin sana inşallah... sevgiler

geçmiş olsun Tuğba Allah inşallah daha kötü bir acı yaşatmasın biliyorsun benim de bebeğim 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj ile alındı çok acı ama Allah herşeyin hayırlısını bilir. Şükretmesini bilelim sen de öyle yapmışsın Allah daha hayırlısını sağlıklısını hayırlı zamanda verir inşallah bizlere

kesinlikle canımm sapasağlam ayaktayızzz birbirimize güç verecez.. vee bu sene hepimiz anne olacağızzzzzzzzzzzzzzzzz

sağol teşekkür ederim cümlesine inş canım

ewt canım kısmet hayırlısı buymuş amin cnm inş tabıkıde sağlıklı gebelik nasıp etsin rabbim

canım benim çok ama çok geçmiş olsun kzuummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…