serpil02507 şeker-leblebi cimcimes53 nihalla
nasılsınız guzel hatunlar? bir selam vereyim istedim...
Dun adet oldum, cok sancı var gidip uzanicam biraz, sevgiler...
işlerim yoğun birde iki gündür benim küçük blender iş başında bulantılarım çok
işlerim yoğun birde iki gündür benim küçük blender iş başında bulantılarım çok
canım senin adına çok mutluyumm blender ın iş başında olması onun sağlıklı olduğunu gösterir biliyorsun değilmi
annemde senin gibi söylüyo herşey onun iyiliği için canım katlanıyorum
canım arkadaşımnasılsın nerdesin evde mi ?
canımm hoş geldinn allah sağlık ve sabır versinnn canım çok ama çok geçmiş olsunnn
yok nihalcim bugün artık işe geldim canım sen nasılsın bebeiş başladımı mideyle göstermeye kendini allahım nazarlardan saklasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sizi allaha emanet
sağol cnm allah yaşatmasın inş bidaha allahım hayırlısını bilir bundada hayır vardı üzülmedimmi hemde çokkkkkkkkkk ama hayırlısı buymuş
allahım inş cümlesine sağlıklı ayakta gebelik nasıp etsin inş içlerinden banada
sağol cnm allah yaşatmasın inş bidaha allahım hayırlısını bilir bundada hayır vardı üzülmedimmi hemde çokkkkkkkkkk ama hayırlısı buymuş
allahım inş cümlesine sağlıklı ayakta gebelik nasıp etsin inş içlerinden banada
keyifin nasıl kanaman çok mu ????
keyifin nasıl kanaman çok mu ????
keyfim nasıl sanki rüyadan sonra kabus gördüm ve uyandım tarifsiz ağlamakda çare değil avunmaya çalışıyorum şükrediyorum allahım daha büyümeden başından yaşadığım için şükrediyorum , sağlıksız olsaydı daha köt olurdu diye şükrediyorum şükürler olsun
sadece şunu anladım ki yatmak çok zor allah yatanlara sabır versin yardım etsin, bide yaşadığım şey ben iğneden çok korkarım inan tarifsiz hatta annem der nasıl doğurcan eşimde ama varya şu 5 gündür yediğim iğne ve kaç kere damarlarımdan kan aldılar bebeğim içimde diye hiç canım acımamıştı koşa koşa iğneler atıldım ama ne zaman dedi dr kese düşmüş yok artık ama tekrar kan almamız lazım sıfırlandımı diye dedi o an varya hemşire kan aldı ya canım nasıl yandı isteksizdimdemek istediğim yüce rabbim bebeğimizden bize kuvvet veriyo o içimizde diye ne doğum, ne iğne ne başka bişey umrun olmuyo
inş bundan sonrası sağlıklı bir bebiş olarak hayatıma girer
kanamam da iğneler atıldığım için düşük kanamasıydı az az bugün acayip yoğun ve bayrak kırmızı ped yetişmiyo hatta dr aradım korktum bugünden itibaren adet için temzleniyo dedi temizlensin bakalımallah herşeyin hayırlısını versin
emin ol tatlım sen bu sınavında hiç isyan etmedin sadece dua ettin şükrettin. rabbim bunları gördü ve sana kısa zamanda bebeğini tekrar normal yollarla sağlıklı olarak verecek inşalah. ben buna inanıyorum
keyfim nasıl sanki rüyadan sonra kabus gördüm ve uyandım tarifsiz ağlamakda çare değil avunmaya çalışıyorum şükrediyorum allahım daha büyümeden başından yaşadığım için şükrediyorum , sağlıksız olsaydı daha köt olurdu diye şükrediyorum şükürler olsun
sadece şunu anladım ki yatmak çok zor allah yatanlara sabır versin yardım etsin, bide yaşadığım şey ben iğneden çok korkarım inan tarifsiz hatta annem der nasıl doğurcan eşimde ama varya şu 5 gündür yediğim iğne ve kaç kere damarlarımdan kan aldılar bebeğim içimde diye hiç canım acımamıştı koşa koşa iğneler atıldım ama ne zaman dedi dr kese düşmüş yok artık ama tekrar kan almamız lazım sıfırlandımı diye dedi o an varya hemşire kan aldı ya canım nasıl yandı isteksizdimdemek istediğim yüce rabbim bebeğimizden bize kuvvet veriyo o içimizde diye ne doğum, ne iğne ne başka bişey umrun olmuyo
kanamam da iğneler atıldığım için düşük kanamasıydı az az bugün acayip yoğun ve bayrak kırmızı ped yetişmiyo hatta dr aradım korktum bugünden itibaren adet için temzleniyo dedi temizlensin bakalımallah herşeyin hayırlısını versin
keyfim nasıl sanki rüyadan sonra kabus gördüm ve uyandım tarifsiz ağlamakda çare değil avunmaya çalışıyorum allahım daha büyümeden başından yaşadığım için şükrediyorum , sağlıksız olsaydı daha köt olurdu diye şükrediyorum şükürler olsun
canımm yaaa dicek kelimem yokkk allah sabır versin sana..çok duygulandım yazdıkalrını okuyuncaa allah güç kuvvet versinn ne güzel ki kendiliğinden hamile kalabiliyorsun en önemliside bu... ve dediğin gibi büyümeden başında daha bu acıyı yaşadığın için çok ama çok şanlısın.... çok öpüyorum seni kendine ççok ama çokk iyi bak canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?