Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:))) canım doğru söylüyorsunn soğukta olmuyor değilmi... şöyle bahar gelsin hoş gelsin... bende eğer bu ay bişe olmamışsa şubat ve martta beklicem sıkıldım artık kaç aydır bişey varmı yokmu stresinden vücutta dinlensin ama değilmi yaaa

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,cimcimes53+,nihalla,seldayavuzguray,şeker-leblebi,

kızlar uğramma gereken bir yer var öpüyoruzm siizizi

ne demek kızlar dualarımızla varız bizler rabbim niyetlerimizi kabul etsin inş...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
RABBİM DUALRIMIZI SESİMİZ DUYSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ben yeni duyuyorum tabi dün yoktum evde.tubacım inş iyidir.ama normal yollarla kalabildiğini öğrendiği için eminim iyidir.kızlar ben geldim ama gitmem lazım şöle bi bakıyım dedim

serpilim canım hayatta herşey sırayla gün gelicek bizde dolaşıcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalalh onlar gelsinlerrr yeterki gelsinler biz bekleriz zor oluyor ama beklerizzzzz
değilmi canımmmm
bu sıpalar çok akıllı daha gelmeden ele geçiriyorlar bizi :)

ben sanırıım cumaya anca bitirimm canım ama bitecek listeye adım yazılacak oleyyy

canımm dualarda adın var tabiikii gönül kalbizmdede hep var abbim kabul etsin dün kuförüm bana diyorkii yüüzne bakımmı yaptın aydınlık bende dedimkii ayyy o kadar çok dua okuyorum kii beki yüzüme nur gelmiştir o ışıltı ondandır

evet ama bizde dişliyiz bakalım kim kimi yenicek

kumsal arkadaşım çok doğru demişsin vallaaa daha gelmeden bu kadar çokk seviyorsak o melekleri gelince kim bilir ne olurrrr... ahh bi gelse bir dediği iki olmayacak ahh bi gelseeeee

süpersinnnnn canım yaaaaa

serpil02507 şeker-leblebi cimcimes53 nihalla
nasılsınız guzel hatunlar? bir selam vereyim istedim...
Dun adet oldum, cok sancı var gidip uzanicam biraz, sevgiler...

benim eşşek sıpası gelsin ben ne yapacağımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…