Kızlar benide bu ay karavana geçin hiç çalışasım yok aslında var da soğuk hemde annemle babam var bendeler 15 gün kalacaklar hoş odamız ve banyomuz ayrı taraftada olsa soğuk yinede
evde kimse olmasa sobayı yakardık sobanın başında (şimdi diyeceksiniz sobamı? Ama biz odun parası vermiyoruz yani eleş haliyle alışmışız sıcaklığına hemde evin heryeri ısınıyor yatak odamızda klima var ama açıkta kalan yerimiz donuyor üfleyince:92::92::92::92::92::92::92 ooooohhhhhhhhh mis gibi ama nerde aman olsun 1,5 yılıdır düzenli çalıştıkta ne oldu sıfır sıfr elde var yine sıfır
okuyanlar ekleniyorcanım cimcime ekler balımm
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,cimcimes53+,nihalla,seldayavuzguray,şeker-leblebi,
kızlar uğramma gereken bir yer var öpüyoruzm siizizi
beni eklediğin için teşekkür ederim canım:)))
teşekür ederim eklemişsinizbenide
ne demek kızlar dualarımızla varız bizler rabbim niyetlerimizi kabul etsin inş...
kızlar tuğbayaı aradım şimdi lekelenmesi vardı zaten kanaması çoğalmış bu sabah dr gitmiş gebelik kendiliğinden sonlanmış((
sesi iyiydi hamile kalabilmek de güzel rabbimden hayırlısını sağlıklısını isteyecez artık 1-2 ay dinlenip tekrar başlayacak çalışmalara sağlıklı gebeliği bulur inş. hepimiz tabiki
böle işte kızlar hakkımızda hayırlısı ....
ben sanırıım cumaya anca bitirimm canım ama bitecek listeye adım yazılacak oleyyy
serpilim canım hayatta herşey sırayla gün gelicek bizdedolaşıcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalalh onlar gelsinlerrr yeterki gelsinler biz bekleriz zor oluyor ama beklerizzzzz
değilmi canımmmm
bu sıpalar çok akıllı daha gelmeden ele geçiriyorlar bizi :)
serpilim canım hayatta herşey sırayla gün gelicek bizdedolaşıcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalalh onlar gelsinlerrr yeterki gelsinler biz bekleriz zor oluyor ama beklerizzzzz
değilmi canımmmm
canımm dualarda adın var tabiikii gönül kalbizmdede hep var abbim kabul etsin dün kuförüm bana diyorkii yüüzne bakımmı yaptın aydınlık bende dedimkii ayyy o kadar çok dua okuyorum kii beki yüzüme nur gelmiştiro ışıltı ondandır
kumsal arkadaşım çok doğru demişsin vallaaa daha gelmeden bu kadar çokk seviyorsak o melekleri gelince kim bilir ne olurrrr... ahh bi gelse bir dediği iki olmayacak ahh bi gelseeeee
serpilim canım hayatta herşey sırayla gün gelicek bizdeDolaşıcaz rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşalalh onlar gelsinlerrr yeterki gelsinler biz bekleriz zor oluyor ama beklerizzzzz
değilmi canımmmm
serpil02507 şeker-leblebi cimcimes53 nihalla
nasılsınız guzel hatunlar? bir selam vereyim istedim...
Dun adet oldum, cok sancı var gidip uzanicam biraz, sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?