Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın çıtırlar nasılsınız
günaydın canım iyi sen naslsın yoğunsun galiba
saol kumsalcım dün bugün düştü gibi ama bakalım hayırlısı canım ...

senin neden başın ağrıyoki ilaç al o zamn migren mi var baş ağrısı fena ya ....
anaaaaa ay yalnış yazmışım yaaahayırlsıı olsun canım bilmiyorumki canım inceden bir ağrı anlamadım yok canım miğren çok şükür geçmezse içecem
çıtırrrrrrrr sen nasılsın şu defneye üzüldüm sabah sabah gencecik kız birde oğlu varmış
ayyy evet bende üzüldm allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun

olsun canım olur böle şeyler hayırlısı bakalım

kızlar hepinize günaydınn.. çok kötü bi gün üzücü haber almakla başladım günee.. önce defneye çok ama çok üzüldüm evde olsaydım kesin ağlama krizine girerdim bidamlacık bebeği vardı yaa...
sonra başka kötü haber aldım kuzenim eşinden ayrılıyorrrr ama çok tatsız olacak bu iş sanırım... ist dışında yaşıyorlar ablam tatil için gelmişti zaten nane mollalardı telfda kavga etmişler eşi çocukalrı almaya gelmiş biri 3 diğeri 8 yaşında adama bakarmısınız yaaa (((((

bende defneye üüzldüm ölüm hariç herşey çare var üzülme canım bir tek ölüme çare yok işte gencecik kız giitii

amannnn 3 yaşındaki anne kuzusu alınırmı hiç vizdansızlık resmen allahım insaf versin gerçi mahkeme kesin anneye verirde sonuçlanana kadar işleri zor allah yardımcıları olsun

cimcime ateşin düşmüş ne yazıkii ben adet olacağını düşünüyorum ama hiçde belli olmaz tabiki düşük ateşleeede hamile kalan var

amannnn 3 yaşındaki anne kuzusu alınırmı hiç vizdansızlık resmen allahım insaf versin gerçi mahkeme kesin anneye verirde sonuçlanana kadar işleri zor allah yardımcıları olsun

aminnnnnnnn canımmm... yaaa bu erkekler neden bu kadar insafsız anlamıyorummm parası var diye önce karını aldat sonra çocukları alamazsın diye tehdit ettt ohh ne ala memleket yaaa

cimcime ateşin düşmüş ne yazıkii ben adet olacağını düşünüyorum ama hiçde belli olmaz tabiki düşük ateşleeede hamile kalan var

ama dikkat ettinmi cimcimenin ateşi hep düşük

nasılsın nihalcim

bende defneye üüzldüm ölüm hariç herşey çare var üzülme canım bir tek ölüme çare yok işte gencecik kız giitii

allah günahlarını affetsin

hay allah kuzenine daha çok üzüldüm şimdi allah yardımcısı olsun inşallah

tamam canım ama herkes kendi için okuyacaktı zaten sen yinede oku istersen hani tuğba okuduğu zamn yapabiliriz onun duasını demek istedim :)))

hımmm herkes kendisi okuyacaksa o halde tuğba adeti bitince okur haklısın

evet kumsalcım ya bugün biraz yoğunum

aminnnnnnnn canımmm... yaaa bu erkekler neden bu kadar insafsız anlamıyorummm parası var diye önce karını aldat sonra çocukları alamazsın diye tehdit ettt ohh ne ala memleket yaaa

ben o yüzden kadınların muhakak ekonomik özügürlüklerinin olması tarftaryım ne yazıkii öyle bozulmuş ve degenere olmuş ülkemizde böyle eş aldattıysa ona müsade eden ve o açığı bırakan kadına ne demeli kimse kolay kolay yuvasınız bozmaz kimbilir nlere yaşadılar bilmek lazım sadce erkelermi suçlu biz kadınlarda hiç sorun yokmu suç yokmu ?? derin mevzular haklarından hayırlsıı neyse o olsun hayat her şeklişyle devam ediyor benim annem babam yıllar önce boşandılar bizler bir şeklde hayatı devam ettiriyoruz yaşam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…