- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
çıtırrrrrrrr sen nasılsın şu defneye üzüldüm sabah sabah gencecik kız birde oğlu varmış
günaydın canım iyi sen naslsın yoğunsun galibagünaydın çıtırlar nasılsınız
anaaaaa ay yalnış yazmışım yaaasaol kumsalcım dün bugün düştü gibi ama bakalım hayırlısı canım ...
senin neden başın ağrıyoki ilaç al o zamn migren mi var baş ağrısı fena ya ....
ayyy evet bende üzüldm allah rahmet eylesim mekanı cennet olsunçıtırrrrrrrr sen nasılsın şu defneye üzüldüm sabah sabah gencecik kız birde oğlu varmış
günaydın canım iyi sen naslsın yoğunsun galiba
anaaaaa ay yalnış yazmışım yaaahayırlsıı olsun canım bilmiyorumki canım inceden bir ağrı anlamadım yok canım miğren çok şükür geçmezse içecem
ayyy evet bende üzüldm allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun
kızlar ayetel kürsüler bittimi ????
ben yarın okuycam perşembe ya hemde tuğbanın yerinede ben okuycam
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
serpil02507+,
kızlar hepinize günaydınn.. çok kötü bi gün üzücü haber almakla başladım günee.. önce defneye çok ama çok üzüldüm evde olsaydım kesin ağlama krizine girerdim bidamlacık bebeği vardı yaa...
sonra başka kötü haber aldım kuzenim eşinden ayrılıyorrrr ama çok tatsız olacak bu iş sanırım... ist dışında yaşıyorlar ablam tatil için gelmişti zaten nane mollalardı telfda kavga etmişler eşi çocukalrı almaya gelmiş biri 3 diğeri 8 yaşında adama bakarmısınız yaaa(((((
başladım ben ama bitmedi canım
noldu kuzum sana :82::82::82::82::82::82:
kızlar hepinize günaydınn.. çok kötü bi gün üzücü haber almakla başladım günee.. önce defneye çok ama çok üzüldüm evde olsaydım kesin ağlama krizine girerdim bidamlacık bebeği vardı yaa...
sonra başka kötü haber aldım kuzenim eşinden ayrılıyorrrr ama çok tatsız olacak bu iş sanırım... ist dışında yaşıyorlar ablam tatil için gelmişti zaten nane mollalardı telfda kavga etmişler eşi çocukalrı almaya gelmiş biri 3 diğeri 8 yaşında adama bakarmısınız yaaa(((((
amannnn 3 yaşındaki anne kuzusu alınırmı hiç vizdansızlık resmen allahım insaf versin gerçi mahkeme kesin anneye verirde sonuçlanana kadar işleri zor allah yardımcıları olsun
cimcime ateşin düşmüş ne yazıkii ben adet olacağını düşünüyorum ama hiçde belli olmaz tabiki düşük ateşleeede hamile kalan var
amannnn 3 yaşındaki anne kuzusu alınırmı hiç vizdansızlık resmen allahım insaf versin gerçi mahkeme kesin anneye verirde sonuçlanana kadar işleri zor allah yardımcıları olsun
bende defneye üüzldüm ölüm hariç herşey çare var üzülme canım bir tek ölüme çare yok işte gencecik kız giitii
tamam canım ama herkes kendi için okuyacaktı zaten sen yinede oku istersen hani tuğba okuduğu zamn yapabiliriz onun duasını demek istedim :)))
günaydın canım iyi sen naslsın yoğunsun galiba
anaaaaa ay yalnış yazmışım yaaahayırlsıı olsun canım bilmiyorumki canım inceden bir ağrı anlamadım yok canım miğren çok şükür geçmezse içecem
ayyy evet bende üzüldm allah rahmet eylesim mekanı cennet olsun
aminnnnnnnn canımmm... yaaa bu erkekler neden bu kadar insafsız anlamıyorummm parası var diye önce karını aldat sonra çocukları alamazsın diye tehdit ettt ohh ne ala memleket yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?