Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hay allah kuzenine daha çok üzüldüm şimdi allah yardımcısı olsun inşallah

sağoll canım aminnn inşallah

aminnnnnnnn canımmm... yaaa bu erkekler neden bu kadar insafsız anlamıyorummm parası var diye önce karını aldat sonra çocukları alamazsın diye tehdit ettt ohh ne ala memleket yaaa

tipik türk erkeği modeli bunun gibilere değil çocuk vermek çocuğunu göstermiycen bile. ancak o zaman ahlaklı insan olmayı öğrenebilirler herhalde

fatoo

evet dkkate ettim hep düşük benimde bu ay yarım yamalak ölçümlerimde benimde hep düşük çıktı
mesala
35,9 35.8 36,0 36,2 36,4 gibii bugün 14 cü günüm 36,5 galiba havalardan bendede hep düşük seyretti ateş:26::26::26:

ama zor bir yaşam serpilcim bende ayrılan anne v babanın çocuğuyum ve 40 yaşında olmama rağmen hala eksikliğini duyarım. bayramlarda mesela ikiye bölünürüz. bir çocuk kaç yaşında olursa olsun anne ve babasını hep bir arada görmek ister. ama eşler arasındaki prolemler konusunda yorum yapamam onu yaşayan bilir

evet havalardan olabilir. şu anda herkesin vücudu bir şekilde mikroplarla savaş halinde

haklısın canımm ama kabahat ablamda zaten... eniştem ablam sayesinde bu günlere geldi bütün iş mevzularını ablam halletti ama kocası büyüdü sonra hiç hak etmediği halde kocası tarafından aldatıldı.. işin kötüsü iş çevresinde herkes ona hayran bulundukları çevrede bir telefon yetiyordu işleri halletmesi için.. hayat tabiki bir şekilde devam ediyorrr... ama neden hep iyi insanlar haksızlığa uğruyor bunu anlayamıyorum

fatoocumm evet zorluğunu bende yaşadım ve yaşıyorumda ama şu varki anne ve bbalar cahil kendileri boşanıyor ama çocuklarıda orta yerde kullanıyorlar buda en çok çocukları etkilyor eğitimsizlk işte bilinçli anne balar buna dikkaet eder ama ülkemizn eğitimide ne yazıkki ortda o yüzden diyorum ya derin konular

tipik türk erkeği modeli bunun gibilere değil çocuk vermek çocuğunu göstermiycen bile. ancak o zaman ahlaklı insan olmayı öğrenebilirler herhalde

aldatırken iyi ama çocuğa gelince bende kalacaklar vermem demek saçma işte madem çocuklarını düşünüyorsun o zaman aldatmıcaksınnn.... offfffffff offfffffff allah selamete erdirsin inşallahh

aldatırken iyi ama çocuğa gelince bende kalacaklar vermem demek saçma işte madem çocuklarını düşünüyorsun o zaman aldatmıcaksınnn.... offfffffff offfffffff allah selamete erdirsin inşallahh

amin canım amin allah eniştenede hidayet versin inşallah ablana ve çocuklarınada sabır versin

tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tuğbişin bugün hep patronu var herhalde gelmedi

evet haklısın canım

kader denen bir şeyde var tatlım unutmamak lazım. neden öyle oldu neden böyle oldu diye düşünüp kahretmektense hr işte rabbimin verdiği bir hayır vardır denmeli zor ama yinede denmeli

canım allah kuzeninie yardım etsin çok zor bir durum ((

canım benim 150 kaldı.. cuma sabahına biter..

tamam canım allah kabul etsin ...

canım az önce gördüm tabloda senin beklenmeyen gün 3 şubat değilmi eğer 3 şubatta olmazsa 1 hafta test için bekliceksin dime senin adet kaç gün de oluyor ki???

düşük öncesi döngüme göre 30 32 ydi oyuzden 3 şubat yazmıştım ama ateşe göre 36 38 falan olacak döngüm zaten uzamıştı hala düzelmedi döngüm oyuzden 41 beklerim canım o bile erken belkide bilmiyom :)) hayırlısı ...

cimcime ateşin düşmüş ne yazıkii ben adet olacağını düşünüyorum ama hiçde belli olmaz tabiki düşük ateşleeede hamile kalan var

canım evet farkettim bende hayırlısı ne diyim loveli kesin olmamakla beraber regle 6 gün var yerleşme düşüşü de olabilir dedi ama bide fatoşunda dediği gibi iki gündür çok üşüyorum geceleri grip oluyorum sanırım halsizlikde var vucut ısım ondanda düşmüş olabilir kısmet regl olursamda napalım hayırlısı herşeyin önümüzdeki maçlara bakarız artık

ama dikkat ettinmi cimcimenin ateşi hep düşük

hımmm herkes kendisi okuyacaksa o halde tuğba adeti bitince okur haklısın

evet canım ateşimde hep inişli çıkışlı ve düşüktü hklısın hayırlısı artık bakalım ...
evet herkes kendi için okuyo ayetelkürsüleri :)))

,cimcimes53+,

canım lovelinin yorumuna güvenirim evet hadi bakalım ben yine o maddelerii sıralmayacağım onun yerine bu

şimdi arkadaşlar bu hafta ayetel kürsü için cuma dua edeceğiiz ondan sonraki hafta yani 14 şubat p.tesi peygamber efendimizin doğumgünü ve mevlid kandili için 6666 tane ihlas tamamlayalım dedik 1054 tanesi okunmuş zaten kalan 5612 paylaşalım diyorum kim kaç tane okur ?????

ben 1000 alayım cimcime

canım ben iki kere 666 okudum bizleri yazmadın mı :26::26::26: ihlas paylaştık ya :26:
salavat 5000
tevhid 5000 okudum bide
daha 14 şubata da okurum inş

canım ben iki kere 666 okudum bizleri yazmadın mı :26::26::26: ihlas paylaştık ya :26:
salavat 5000
tevhid 5000 okudum bide
daha 14 şubata da okurum inş

canım benim onlar ı yazdım başka onlar ben senin iki kere okuduğunu bilmiyodum onuda düşüyim o zamn ikinci kez 6666 ihlas başladık ebrar fazladan 954 okumuşda onuda tamamlayalım dedik ondan yani sen ikinci kez 666 okuduysan tekrar hesap yapayım o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…