aminnnnnnnn canımmm... yaaa bu erkekler neden bu kadar insafsız anlamıyorummm parası var diye önce karını aldat sonra çocukları alamazsın diye tehdit ettt ohh ne ala memleket yaaa
ben o yüzden kadınların muhakak ekonomik özügürlüklerinin olması tarftaryım ne yazıkii öyle bozulmuş ve degenere olmuş ülkemizde böyle eş aldattıysa ona müsade eden ve o açığı bırakan kadına ne demeli kimse kolay kolay yuvasınız bozmaz kimbilir nlere yaşadılar bilmek lazım sadce erkelermi suçlu biz kadınlarda hiç sorun yokmu suç yokmu ?? derin mevzular haklarından hayırlsıı neyse o olsun hayat her şeklişyle devam ediyor benim annem babam yıllar önce boşandılar bizler bir şeklde hayatı devam ettiriyoruz yaşam bu
fatoo
evet dkkate ettim hep düşük benimde bu ay yarım yamalak ölçümlerimde benimde hep düşük çıktı
mesala
35,9 35.8 36,0 36,2 36,4 gibii bugün 14 cü günüm 36,5 galiba havalardan bendede hep düşük seyretti ateş:26::26::26:
ben o yüzden kadınların muhakak ekonomik özügürlüklerinin olması tarftaryım ne yazıkii öyle bozulmuş ve degenere olmuş ülkemizde böyle eş aldattıysa ona müsade eden ve o açığı bırakan kadına ne demeli kimse kolay kolay yuvasınız bozmaz kimbilir nlere yaşadılar bilmek lazım sadce erkelermi suçlu biz kadınlarda hiç sorun yokmu suç yokmu ?? derin mevzular haklarından hayırlsıı neyse o olsun hayat her şeklişyle devam ediyor benim annem babam yıllar önce boşandılar bizler bir şeklde hayatı devam ettiriyoruz yaşam bu
ama zor bir yaşam serpilcim bende ayrılan anne v babanın çocuğuyum ve 40 yaşında olmama rağmen hala eksikliğini duyarım. bayramlarda mesela ikiye bölünürüz. bir çocuk kaç yaşında olursa olsun anne ve babasını hep bir arada görmek ister. ama eşler arasındaki prolemler konusunda yorum yapamam onu yaşayan bilir
tipik türk erkeği modelibunun gibilere değil çocuk vermek çocuğunu göstermiycen bile. ancak o zaman ahlaklı insan olmayı öğrenebilirler herhalde
aldatırken iyi ama çocuğa gelince bende kalacaklar vermem demek saçma işte madem çocuklarını düşünüyorsun o zaman aldatmıcaksınnn.... offfffffff offfffffff allah selamete erdirsin inşallahh
tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatoocumm evet zorluğunu bende yaşadım ve yaşıyorumda ama şu varki anne ve bbalar cahil kendileri boşanıyor ama çocuklarıda orta yerde kullanıyorlar buda en çok çocukları etkilyor eğitimsizlk işte bilinçli anne balar buna dikkaet eder ama ülkemizn eğitimide ne yazıkki ortda o yüzden diyorum ya derin konular
haklısın canımm ama kabahat ablamda zaten... eniştem ablam sayesinde bu günlere geldi bütün iş mevzularını ablam halletti ama kocası büyüdü sonra hiç hak etmediği halde kocası tarafından aldatıldı.. işin kötüsü iş çevresinde herkes ona hayran bulundukları çevrede bir telefon yetiyordu işleri halletmesi için.. hayat tabiki bir şekilde devam ediyorrr... ama neden hep iyi insanlar haksızlığa uğruyor bunu anlayamıyorum
kızlar hepinize günaydınn.. çok kötü bi gün üzücü haber almakla başladım günee.. önce defneye çok ama çok üzüldüm evde olsaydım kesin ağlama krizine girerdim bidamlacık bebeği vardı yaa...
sonra başka kötü haber aldım kuzenim eşinden ayrılıyorrrr ama çok tatsız olacak bu iş sanırım... ist dışında yaşıyorlar ablam tatil için gelmişti zaten nane mollalardı telfda kavga etmişler eşi çocukalrı almaya gelmiş biri 3 diğeri 8 yaşında adama bakarmısınız yaaa(((((
canım benim 150 kaldı.. cuma sabahına biter..
canım az önce gördüm tabloda senin beklenmeyen gün 3 şubat değilmi eğer 3 şubatta olmazsa 1 hafta test için bekliceksin dime senin adet kaç gün de oluyor ki???
cimcime ateşin düşmüş ne yazıkii ben adet olacağını düşünüyorum ama hiçde belli olmaz tabiki düşük ateşleeede hamile kalan var
ama dikkat ettinmi cimcimenin ateşi hep düşük
hımmm herkes kendisi okuyacaksa o halde tuğba adeti bitince okur haklısın
,cimcimes53+,
canım lovelinin yorumuna güvenirim evet hadi bakalım ben yine o maddelerii sıralmayacağım onun yerine bu
selam kızlar
şimdi arkadaşlar bu hafta ayetel kürsü için cuma dua edeceğiiz ondan sonraki hafta yani 14 şubat p.tesi peygamber efendimizin doğumgünü ve mevlid kandili için 6666 tane ihlas tamamlayalım dedik 1054 tanesi okunmuş zaten kalan 5612 paylaşalım diyorum kim kaç tane okur ?????
şimdi arkadaşlar bu hafta ayetel kürsü için cuma dua edeceğiiz ondan sonraki hafta yani 14 şubat p.tesi peygamber efendimizin doğumgünü ve mevlid kandili için 6666 tane ihlas tamamlayalım dedik 1054 tanesi okunmuş zaten kalan 5612 paylaşalım diyorum kim kaç tane okur ?????
slm fıstık nerelerdesin bakalım :))
canım ben iki kere 666 okudum bizleri yazmadın mı :26::26::26: ihlas paylaştık ya :26:
salavat 5000
tevhid 5000 okudum bide
daha 14 şubata da okurum inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?