Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

şimdi kızlar ebrar 954 cimcime 100 tben 666 =1720
6666 - 1720 = 4946 kalan
1000 de serpil alırsa kalan 3946

kimler kaç tane okur ?????

bende okum ak isterim ama kanamam hala devam ediyo bitsede bende dualarıma başlasam
sahalara insem şöyleeee

bende okum ak isterim ama kanamam hala devam ediyo bitsede bende dualarıma başlasam
sahalara insem şöyleeee

canım olsun allah razı olsun bak bilmeden iki defa okumuşsun zaten hayırlısı daha vakit var biter kanamam başlarsın yorma kendini salavat çek kelimei tevhid çek sende :))))

1000 bnede canım

tamam canım saol :)))
allah kabul etsin şimdiden ....

herkes nasıl bakalım.cimcime ateşin düşmüş ama erken düşmüş.bazılarının adete yakın kademeli düşermiş ateşi.eğer yerleşme düşüşü değilse (ki bu ne demek onuda anlamış değilim.)senin ateşin adete yakın kademeli düşüyo demek.lovelininki de öyleymiş.benim ki birden düşenlerdenhayırlısı olsun.bu arada herkes msn de ama konuşan yok

hayırlısı canım düşerse düşer yapacak bişey yok :))))

evet canım herkeslerin işi var sanırım :))

yoğunum tatlıııııııııım

bana da ver

naber canımın içi

canım nasılsın
sanırım ben 500 tane okuyabilirm daha fazla okumak isterdim ama belki yetiştiremem o yzüden 500 yaz bana ok

serpil02507+,nhlkpr+,son_ece,cimcimes53+,seldayavuzguray,

kızlar yoğundum yazamadımm seladcım annnen helall olsun ağzına sağlıkk elerinden öpüyorum dualarında bizi eklemiş duygulandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…