ben 1000 alayım cimcime
canım benim onlar ı yazdım başka onlar ben senin iki kere okuduğunu bilmiyodum onuda düşüyim o zamn ikinci kez 6666 ihlas başladık ebrar fazladan 954 okumuşda onuda tamamlayalım dedik ondan yani sen ikinci kez 666 okuduysan tekrar hesap yapayım o zamn
şimdi kızlar ebrar 954 cimcime 100 tben 666 =1720
6666 - 1720 = 4946 kalan
1000 de serpil alırsa kalan 3946
kimler kaç tane okur ?????
bende okum ak isterim ama kanamam hala devam ediyobitsede bende dualarıma başlasam
sahalara insem şöyleeee
1000 bnede canım
herkes nasıl bakalım.cimcime ateşin düşmüş ama erken düşmüş.bazılarının adete yakın kademeli düşermiş ateşi.eğer yerleşme düşüşü değilse (ki bu ne demek onuda anlamış değilim.)senin ateşin adete yakın kademeli düşüyo demek.lovelininki de öyleymiş.benim ki birden düşenlerdenhayırlısı olsun.bu arada herkes msn de ama konuşan yok
şimdi kızlar ebrar 954 cimcime 100 tben 666 =1720
6666 - 1720 = 4946 kalan
1000 de serpil alırsa kalan 3946
kimler kaç tane okur ?????
herkes nasıl bakalım.cimcime ateşin düşmüş ama erken düşmüş.bazılarının adete yakın kademeli düşermiş ateşi.eğer yerleşme düşüşü değilse (ki bu ne demek onuda anlamış değilim.)senin ateşin adete yakın kademeli düşüyo demek.lovelininki de öyleymiş.benim ki birden düşenlerdenhayırlısı olsun.bu arada herkes msn de ama konuşan yok
canım benim onlar ı yazdım başka onlar ben senin iki kere okuduğunu bilmiyodum onuda düşüyim o zamn ikinci kez 6666 ihlas başladık ebrar fazladan 954 okumuşda onuda tamamlayalım dedik ondan yani sen ikinci kez 666 okuduysan tekrar hesap yapayım o zamn
selam kızlar
666 bana ver
şimdi arkadaşlar bu hafta ayetel kürsü için cuma dua edeceğiiz ondan sonraki hafta yani 14 şubat p.tesi peygamber efendimizin doğumgünü ve mevlid kandili için 6666 tane ihlas tamamlayalım dedik 1054 tanesi okunmuş zaten kalan 5612 paylaşalım diyorum kim kaç tane okur ?????
canım nasılsın
sanırım ben 500 tane okuyabilirm daha fazla okumak isterdim ama belki yetiştiremem o yzüden 500 yaz bana ok
ben adet söylemiyorum kalana göre sen paylaştırırsın okyyani ne kadar derken okunacak
tamam canım 666 daha yazıyorum sana:)))
banada yazın 666 hazır annem bendeyken beraber okuyalım hoş kadın bu sene kuranı kerim okumayı öğrendi elnden hiç bırakmıyor ne güzel bizler için okuyor kk daki kızlarada niyet ediyor rabbim kabul ederse
banada yazın 666 hazır annem bendeyken beraber okuyalım hoş kadın bu sene kuranı kerim okumayı öğrendi elnden hiç bırakmıyor ne güzel bizler için okuyor kk daki kızlarada niyet ediyor rabbim kabul ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?