Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalcim sana düşen sayı yukarda yazıyo bacım :))))

kızlar yanlış olmasın ayetel kürsüler bu cumaya ihlaslarda 14 şubata

tamam cimcime rabbim kabul etsin eğer okumak isteyen arkadşlar olursa liste haricii okuyackları adetleri düşeriz demii okumak isteyen kızlar çıkarr şeyma

nihalcim sana düşen sayı yukarda yazıyo bacım :))))

kızlar yanlış olmasın ayetel kürsüler bu cumaya ihlaslarda 14 şubata

yaaaaaaaaaa bir şey soracağım bu ilaslar kaçartane okunuyorda

KUSURA BAKAMAYIN BEND EKATILAM İSTİYORUM
AMA BAŞKA BİR YERDE KİŞ BAŞINA 10.000 OKUYORUZ ONUN İÇİN SORDUM

yok canım biz toplam 6666 tane okuyoruz kim ne kadar okuyabilrse onu sölüyo ona göre dağıtıyorum kalanı sende ne kadra okuyabileceğini söle yanlız 14 şubata kadar 14 şubat kandil günü dualıyacaz ....

biz 6666 okuyucam peygamberefndimize kim ne kadar okyubailrse canım bu kutlu haftası için 14 şubatat peygamberimize canımm

biz 6666 okuyucam peygamberefndimize kim ne kadar okyubailrse canım bu kutlu haftası için 14 şubatat peygamberimize canımm

hedefimiz 6666 öylemiiiiiiiiiiiii
tamadır
banda 500 tane yazı kızlar sonrasına tekrar bakarım

tamam canım 14 şubata kadar cimcime ekler listey sizn topicde 10 000 ihlas nasıl okunuyor yeter yanii

canım kk de değil başka bir formda liste yapmış arkadaşlar sırayla herkes ne kadar isterse okuyup ekliyor 10.000 oduğunda sıradaki kişiye geçiyor
bebişi için yapıyoruz
allahım kabul etsin

yok canım biz toplam 6666 tane okuyoruz kim ne kadar okuyabilrse onu sölüyo ona göre dağıtıyorum kalanı sende ne kadra okuyabileceğini söle yanlız 14 şubata kadar 14 şubat kandil günü dualıyacaz ....

500 tane yaz canım akşama okurum allah izin verirse

yeterrr sen bizden denyimlisin ya yumurta erken çatlaybilrmii bnem 10cu gün akıntım geldii sonra kuruudm giitim bugünd e14.cü günüm ve ateşim yükslediii hani ateş yükselince gebelik şansımzı azalıyor ya yani ben erkenmi yumurtladım sikluusm 28 gün benim

yeter sen hangi şehirdensin
mersinnnnnnn ilçeeeeeee

kuzum elbette çatlar her ay aynı olmuyormuş dr öyle dedi yani hem yumoş sayın hemde gelişimi çatlaması her ay değişirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…