tamam cimcime rabbim kabul etsin eğer okumak isteyen arkadşlar olursa liste haricii okuyackları adetleri düşeriz demii okumak isteyen kızlar çıkarr şeyma
yaaaaaaaaaa bir şey soracağım bu ilaslar kaçartane okunuyorda
KUSURA BAKAMAYIN BEND EKATILAM İSTİYORUM
AMA BAŞKA BİR YERDE KİŞ BAŞINA 10.000 OKUYORUZ ONUN İÇİN SORDUM
yaaaaaaaaaa bir şey soracağım bu ilaslar kaçartane okunuyorda
KUSURA BAKAMAYIN BEND EKATILAM İSTİYORUM
AMA BAŞKA BİR YERDE KİŞ BAŞINA 10.000 OKUYORUZ ONUN İÇİN SORDUM
biz 6666 okuyucam peygamberefndimize kim ne kadar okyubailrse canım bu kutlu haftası için 14 şubatat peygamberimize canımm
hedefimiz 6666 öylemiiiiiiiiiiiii
tamadır
banda 500 tane yazı kızlar sonrasına tekrar bakarım
hedefimiz 6666 öylemiiiiiiiiiiiii
tamadır
banda 500 tane yazı kızlar sonrasına tekrar bakarım
tamam canım 14 şubata kadar cimcime ekler listey sizn topicde 10 000 ihlas nasıl okunuyor yeter yanii
yok canım biz toplam 6666 tane okuyoruz kim ne kadar okuyabilrse onu sölüyo ona göre dağıtıyorum kalanı sende ne kadra okuyabileceğini söle yanlız 14 şubata kadar 14 şubat kandil günü dualıyacaz ....
canım kk de değil başka bir formda liste yapmış arkadaşlar sırayla herkes ne kadar isterse okuyup ekliyor 10.000 oduğunda sıradaki kişiye geçiyor
bebişi için yapıyoruz
allahım kabul etsin
canım kk de değil başka bir formda liste yapmış arkadaşlar sırayla herkes ne kadar isterse okuyup ekliyor 10.000 oduğunda sıradaki kişiye geçiyor
bebişi için yapıyoruz
allahım kabul etsin
mersinnnnnnn ilçeeeeeeeyeter sen hangi şehirdensin
yeterrr sen bizden denyimlisin ya yumurta erken çatlaybilrmii bnem 10cu gün akıntım geldii sonra kuruudm giitim bugünd e14.cü günüm ve ateşim yükslediii hani ateş yükselince gebelik şansımzı azalıyor ya yani ben erkenmi yumurtladım sikluusm 28 gün benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?