Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmmm iyiyim şükür bütüngün naneli naneli geziyorum bu şekerler işe yarıyo bulantımı kesiyo resmen ama miğdemi yakıyo o ayrı sen nasılsın

aman iyi olmay açalışıyorum işte ne yapayım....rene de kullanabilirsin,.....benim hayatım talcid ve reneyle geçmişti o dönemlerde.....ay..ne güzel ya bu belirtiler.....

kızlar bşiey sorucam...
1-her kürtajdan sonra rahim duvarı yapışır mı......
2-yapışması için sorunlu bir kürtaj olması mı gerekir.
3-alttan ultrasonla muayenede yapışıklık ve rahim duvarının kalınlığı ve ordaki arıza belli olur mu???

duvar kalınlığını dr ler görebiliyo ama rahimde yapışıklık olmaz tüplerde olur onuda anca hsg yani rahim filmi ile anlayabilirler

onlar kullanılıyo mu hamile iken ?? allahım sanada tekrar yaşatsın bu bulantıları

tabi kullanabilirsin....her dr izin verir buna....hem de ben 8 tane falan alıyodum yani..maden suları hariç..........
yaww.nihal geçen ay adetin 2. günü gittim ya ben drye....dr muayenede bakarken şey dedi laf arasında rahiöm duvarı ince (kalınlaşma yok anlamında dedi heralde.....evet........................................falan filan işte...iy bişey mi bu......
bu rahim filminin belli bi günü var mı.....
tüpler durduğu yerde kapanır mı......sonraaa...geçenlerde okudum işte, kürtajdan,ameliyattan falan sonra yaraların kalın bi şekilde kapanması yapışıklık yapıyomuş duvarda......ben mi yanlış anlamışım şekerim....

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nimren,nhlkpr+,nihalla,hayatkavunici,cimcimes53+,şeker-leblebi,
galiba fare gribi oluyorum ben başım ağrıyor ve hapşuruyorum :2::2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…