tabi kullanabilirsin....her dr izin verir buna....hem de ben 8 tane falan alıyodum yani..maden suları hariç..........
yaww.nihal geçen ay adetin 2. günü gittim ya ben drye....dr muayenede bakarken şey dedi laf arasında rahiöm duvarı ince (kalınlaşma yok anlamında dedi heralde.....evet........................................falan filan işte...iy bişey mi bu......
bu rahim filminin belli bi günü var mı.....
tüpler durduğu yerde kapanır mı......sonraaa...geçenlerde okudum işte, kürtajdan,ameliyattan falan sonra yaraların kalın bi şekilde kapanması yapışıklık yapıyomuş duvarda......ben mi yanlış anlamışım şekerim....
canım rahim duvarı incelmeside kalınlamasıda iyi değildir ama ilaçla toparlanan bişi demekk seninki ileri bişi değil dr ilaç vermemiş için rahat olsun rahim filmi adet günü dahil 7 gün içinde çekiliyo yani ben öle çekltirdim birde biliyosun çektirdiğim ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem amaiçin rahat olsun çekttir istersen ben 2 kez çektirmiştim biri 2008 biri 2010 değişebiliyomuş yani du rup dururken kürtaj bile olmasan yapışıklık olabiliyomuş ama tinede çok fazla takılma sen bende en doğrusu akıntı brlirtisi yumurta akı gibi akıntın olduğunda hemen arka arkaya ilşkiye ilişkiye gir ben 2 gebeliğide öle yakaladım sayılır
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nimren,nhlkpr+,nihalla,hayatkavunici,cimcimes53+,şeker-leblebi,
galiba fare gribi oluyorum ben başım ağrıyor ve hapşuruyorum :2::2::2::2::2::2:
canım rahim duvarı incelmeside kalınlamasıda iyi değildir ama ilaçla toparlanan bişi demekk seninki ileri bişi değil dr ilaç vermemiş için rahat olsun rahim filmi adet günü dahil 7 gün içinde çekiliyo yani ben öle çekltirdim birde biliyosun çektirdiğim ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem amaiçin rahat olsun çekttir istersen ben 2 kez çektirmiştim biri 2008 biri 2010 değişebiliyomuş yani du rup dururken kürtaj bile olmasan yapışıklık olabiliyomuş ama tinede çok fazla takılma sen bende en doğrusu akıntı brlirtisi yumurta akı gibi akıntın olduğunda hemen arka arkaya ilşkiye ilişkiye gir ben 2 gebeliğide öle yakaladım sayılır
teşekkür ederim nihalcim.....bugün 5.günüm....fiyatı kaç lira diye sorsam ayıp olmaz değil mi.....
bacımmm ayetel kürsi bitti 313 adetmeleğim için okudum bütün dünya melekleri için ve beklenen melekler için
bacımmm ayetel kürsi bitti 313 adetmeleğim için okudum bütün dünya melekleri için ve beklenen melekler için
kızlar mrhb
bu gün yoktum çünki dr gitmiştim
aslında 2 hatadır diyoruz ama ben bu topiğe yazmadım
benim eşimde (son gittiğim tüp bebk merkezi istemişti)prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı bununla ilğili dr mr istedi
mr sonucunda beyinin arka kımında 5 cm bir kist olduğu ortaya çıktı bu gün sonçlarla dr gitim sonrada bir beyin cerahisine her ikiside ünversteye gitmemi ve iyi bir hoayla görüşmemi eşimin beyinde açık amelita olması gereke bileceğini söylediler
allahım yar ve yardımcımız olsun
Allah kabul etsin Rabbim meleğini korusun
allah kabul etsin bacım ...
yerim senin meleğini ben :))))
kızlar mrhb
benim eşimde (son gittiğim tüp bebk merkezi istemişti)prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı bununla ilğili dr mr istedi
mr sonucunda beyinin arka kımında 5 cm bir kist olduğu ortaya çıktı bu gün sonçlarla dr gitim sonrada bir beyin cerahisine her ikiside ünversteye gitmemi ve iyi bir hoayla görüşmemi eşimin beyinde açık amelita olması gereke bileceğini söylediler
kızlar mrhb
kızlar mrhb
canım çoookkk ama çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun ....
Bi kaç dr la görüşün derim dualarımız sizinle....
canımm allah yardımcınız olsun.. Ama başka dr daha gidin
amin canımmmmmm aminnnn
Oyyy teyzesi ye sen ye
Canım çok ama çok geçmiş olsun umarım üniv hocaları farklı yorum yaparlar kesinlikle bir kaç dr ile görüş derim beyin amelayatı kolay değil allah yardımcınız olsun dularımız seninle
kızlar çok sıkıtılıyımcanım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun.....
kızlar bişey soracam belki eskilerde yazıyordur ama hangi hastane hangi dr gidiyorsunuz...
canım ben önceleri hani hamilelik öncesi istanbul bahçeci kliniğine gidiyordum tüp bebek merkezine şimdi acıbadem hastanesine başladım takip doğum v.s aynı yerde olsun diye
canım sağol acıbadem in ücreti ne kadar?? ben geçen sefer medikal parka gittim bütçeme en uygun orasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?