Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım rahim duvarı incelmeside kalınlamasıda iyi değildir ama ilaçla toparlanan bişi demekk seninki ileri bişi değil dr ilaç vermemiş için rahat olsun rahim filmi adet günü dahil 7 gün içinde çekiliyo yani ben öle çekltirdim birde biliyosun çektirdiğim ay hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama için rahat olsun çekttir istersen ben 2 kez çektirmiştim biri 2008 biri 2010 değişebiliyomuş yani durup dururken kürtaj bile olmasan yapışıklık olabiliyomuş ama tinede çok fazla takılma sen bende en doğrusu akıntı brlirtisi yumurta akı gibi akıntın olduğunda hemen arka arkaya ilşkiye ilişkiye gir ben 2 gebeliğide öle yakaladım sayılır

bende adetten sonra çektirmiştim rahim fllmni
kızkardeşimde çektirdiği ay hamile kalmıştı tesadüf değil kanallar açılıyor canım ee zaten sağlıklı yumurtan var spremde sağlıklysa sorun omuyor canım

ayy canım kıyamam ama kedi gribidir bu dikkat et kendinee hemen c vitamini al portakal greyfurt limon sık sık iç bunları en başındayken

teşekkür ederim nihalcim.....bugün 5.günüm....fiyatı kaç lira diye sorsam ayıp olmaz değil mi.....

teşekkür ederim nihalcim.....bugün 5.günüm....fiyatı kaç lira diye sorsam ayıp olmaz değil mi.....

canım ben istanbulda dr nin yönlendirdiği bir yerde çektirdim inanılmaz bişi daha önce çektirdiğimle alakası yok hiç acısız 5 dkda çektiler c kollu bir cihazmış yeni çıkmış ind yaptılar dr yönlendirdi diye 250 tl ödedim ama yerherde değişi fiyatlar biliyosun sağlık artık ticarethane

bacımmm ayetel kürsi bitti 313 adet meleğim için okudum bütün dünya melekleri için ve beklenen melekler için

kızlar mrhb
bu gün yoktum çünki dr gitmiştim
aslında 2 hatadır diyoruz ama ben bu topiğe yazmadım
benim eşimde (son gittiğim tüp bebk merkezi istemişti)prolaktin hormonu yüksek çıkmıştı bununla ilğili dr mr istedi
mr sonucunda beyinin arka kımında 5 cm bir kist olduğu ortaya çıktı bu gün sonçlarla dr gitim sonrada bir beyin cerahisine her ikiside ünversteye gitmemi ve iyi bir hoayla görüşmemi eşimin beyinde açık amelita olması gereke bileceğini söylediler
allahım yar ve yardımcımız olsun

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.....

Allah kabul etsin Rabbim meleğini korusun

amin canımmmmmm aminnnn

allah kabul etsin bacım ...

yerim senin meleğini ben :))))

oyyy teyzesi ye sen ye

canım çok ama çok geçmiş olsun umarım üniv hocaları farklı yorum yaparlar kesinlikle bir kaç dr ile görüş derim beyin amelayatı kolay değil allah yardımcınız olsun dularımız seninle

canımm allah yardımcınız olsun.. ama başka dr daha gidin

canım çoookkk ama çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun ....

bi kaç dr la görüşün derim dualarımız sizinle....

kızlar bişey soracam belki eskilerde yazıyordur ama hangi hastane hangi dr gidiyorsunuz...

canım çoookkk ama çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun ....

Bi kaç dr la görüşün derim dualarımız sizinle....

canımm allah yardımcınız olsun.. Ama başka dr daha gidin

canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun.....
kızlar çok sıkıtılıyım
biraz ağlasam açılacağım sulu göz ben ağlayamıyorum
burada bir devlet birde özel 2 ünüverste var oralardan hocalara bakıyorum
görüşeceğim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bir çıkış yolu açılır bize

canım ben önceleri hani hamilelik öncesi istanbul bahçeci kliniğine gidiyordum tüp bebek merkezine şimdi acıbadem hastanesine başladım takip doğum v.s aynı yerde olsun diye

canım sağol acıbadem in ücreti ne kadar?? ben geçen sefer medikal parka gittim bütçeme en uygun orasıydı

canım sağol acıbadem in ücreti ne kadar?? ben geçen sefer medikal parka gittim bütçeme en uygun orasıydı

canım medicalpark ssk ile anlaşmalı sanırım ind yapıyolar acıbademde ssk ind bile yok ama benim özel sigortam var %80 muayne için öduyorum yani 200 tl muayne ücreti ben 35 tl veriyorum

313 adet Ayetel kürsi yi okudum Allah kabul etsinn.. Bütün kk arkadaşlarımızın gönlünden geçen güzel dilekler gerçek olsunnn hepimiz inşallah en en ennnn kısa zamanda hayırlı sağlıklı kavuşuruzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…