Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım medicalpark ssk ile anlaşmalı sanırım ind yapıyolar acıbademde ssk ind bile yok ama benim özel sigortam var %80 muayne için öduyorum yani 200 tl muayne ücreti ben 35 tl veriyorum

evet canım sanırım en son 75 ödemiştim ssk olduğum halde..özel sigorta yaptıramadım maalesef o yüzden sanırım yine aynı yere gidecm allah kısmet ederse

evet canım sanırım en son 75 ödemiştim ssk olduğum halde..özel sigorta yaptıramadım maalesef o yüzden sanırım yine aynı yere gidecm allah kısmet ederse

şimdi hastanerler özel paket yapıyolarmış kontrol artı doğum fiyat veriyomuş inşallah en kısa zamanda hamile kal sen ben sana araştırırım

canım benimmmmmmmm büyüyo galiba tuğba hayırlısıyla kontrol gununu bekliyorum sabırla sen nasılsın neler yapıyosun hatırlatmak istemiyorum ama kanaman nasıl ??

3 gündür çok hızlı ve çok geldi bugün çok çok az akşama kadar biterse banyo yapayım şöyle atayım üstümden 8 gündür kanama valla rekor kırdım

sahalara ineyim dimi
aklıma getirmemey çalışıyorum işte nihalcim geçicek bunlarda allah büyük

canımm Allah çok büyük sabrını veriyor zaman lazım sadece.....

benim 10 gün sürmüştü hem çok ağrılı parçalı ve yoğun olmuştu dermanım kalmamıştı kan kaybından ama şükür tabi yaşamamız gerekiyomuş okuyorumda o kadar çok insan varki bizim gibi iilk gebeliklerin hep böyle olmuş ha birde antibiotik kullanıyomusun ben kullanmıştım birde e vitamıni vermişti dr

ewt allah daha büyük acılar göstermesin cümlesine banada inşşş

aminnnn canım bunlarıda yaşamamız lazımmışşş..tabi şimdi söylemesi çok basit geliyor ama gelde bunu bana 3 ay önce söyleseydinnnn..zor canımm ama allah sabrını ve dayanacak gücü veriyor iştee.. şunu sakın unutma bu acıyı yaşayan sen değilsin bi tek senin başına gelmedi onlarcayız burada... vala ben kendi adıma söyleyim çok güç aldım sizlerden sağolun hepiniz

hayır nihalcım kendiliğinden düşük ve kanamyla olduğu için ayrıca 4 haftalık mm olduğundan o gibi şeylere gerek duymadı dr um zaten e vitamını kendim içiyorum zaten ben ayrıca vitamınlerde alıyorum
benimde ilk gün ağrı ile zaten başladı o gece sabaha kadar uyumadım inlemekten sonra parçalar dştü kanama oldu vs ama tabı ümit dünyası hanı öyle yaşayıp gebelikleri devam edenler oluyo ya ama dr gittiğimizde zaten düşmüş dedi pzt den sonrada aşırı kan resmen taze ve sankı kesılmış bi tarafım oyle aktı 3 gün boyunca bende halsızım hatta vücudum halsız olduğundan grip bile oldum ama vitamin takvıyesi alıyorum e, c vitaminleri bide senin 6 haftalıkmıydı dimi öyle hatırlıuyorum
aynen dr umda dedi bu durumlar çok oluyo ilk bebekte özellikle (bide dr artık yol açıldı devamı gelir rahat ol sen dedi) çok söyleyende oldu çevremdede örnekler çok akrabalarımda hayırlısı olsun inşş allah tekrarını cümlesine banada yaşatmasın amin

he sadece dr dedimki tekrar yaşamamak için ne yapayım duphoston versi progestan içeriyo dedi daha öncede vermişti bana bebek tutunsun diye bide yoksa regl aksamaz dedi ama kafam karışık kullansam mı kullanmasammı diye :26: adet 15 nci gün başla dedi
keşke bunu duyduğumda gebeliği içseydim ama keşkeler çare değil neysem ay ne çok yazdım

ewt tek ben değilim haklısın bunun farkındayım ama ben kendim olarak ilk yaşadım o duygular tarifsiz zaten anlatılmaz yaşanır deriz ya aynen oyle allah kımseye yaşatmasın ama şükrediyorum sonuçta ilk aydı sonuçta hayırlısı buydu sonuçta daha kötüsü olmadı allahıma şükürler olsun

canım yeni öğrendim herşeyin hayırlısı... dr.unda dediği gibi artık yol açıldı devamı gelir

evet canım beşbucuk haftalıktı ( ayrıca ben ne iğneler ne ilaçlar içti ama kısmeti yokmuş o yüzden hiç keşke deme banada herkez düşüğün arkası hemen olur demişti tesselli oluyo ayrıca gerçek payıda var neyse umarım senın yaramaz çok naz yapmaz bu sefer çabuk gelir unutman dileğiyle konuyu kapatıyorum sende bu konu üzerine çok gitme canım ben çokk zor atlatmıştım tavsiyem

bende aynen iğneler yedim ama malaesef o düşüp kaycakmış hayırlı değilmiş
hayırlısı neyse o olsun nihalcim senin 1 sene sonra oldu dimi ondan diyosun herkese göre değiş,iyo evet belli değil kiminde dr dedi hemende hamıle kalırsın belli olmaz yada sonra
bi tanıdık var bizim kürtaj oldu 1 ay adet gördü ikinci ay hamıle kaldı
gelinimiz de 3 ay sonra kaldı aynen kürtaj oldukları halde o allahın işine bakıyo hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…