Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn paylaşımın için tşk

kızlar hepiniizn kandilini kutluyorum okumuş olduğumuz dualrı rabbim bu güzel günün hurmetine kabul etsin bu arada sevgililer gününzde kutlu olsun ben pazar günü gidemedim firma ödeme yapmadı bugün yaparsa bu gece yola çıkıcam iyide oldu en azından pazar günü evi bir güzel temiledim kapı cam çerçeve dip bucakk ohhhhhhhhhhhhh ellerime sağlık pekde güzel oldu kızlar bugün mısranın doğumu var heyecandan kalbim duracak ona uğrayamdım .(( bgün uğramya çalışıcam

maslımmmmmmmmmmm negatif aşılma salal gitsin aşılmada oran zaten düşük o ttalı gözyaşlarına yazık diyene bak diyeceksin şimdii hee e vallaa buradkiler 7 deliler hahhahahha bir tane normali yok normal geleni bile bozyuoruz bacımm hahhahahahahhahah zamnı gelince anne olacksın merak etme zamanı varmış demekii sabır ablacım sabır

okadar icim ısındıki sana anlatamam...... Allah kabul etsin canım dualarını... opuyorum...
kızlar herkese selamlar, kimse yok galiba, saatleri ayarlayamadım ben galiba...

canımmmmmmmmmmmm ayyy evet satleri ayarlayamıyoruz biz burad gündüzcüler gurubuyuz herkes çalışıyor olunca böyle akşmada millet kocacıklarıyla ilgileniyorlar .))))) net olayı iptal oluyor mannnnnnn takma gönüller bir olsunn canım elebt denk geliriz

Kızlar Günaydınnnnnnn
hepinizin kandilini ve sevgililer günü kutluyorum.. içimizdeki aşk hiç bitmesin....

herkese günaydın kızlar, mısracım bugün kalbimiz ve dualarımız seninle. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. aradım ama ulaşamadım sanırım mısranın telefonunu yanlarına almamışlar

hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
bunu buldumda bol bol dua edelim kızlar ya

Allah çok büyük o isterse verir... dua edelim.. kesinlikle dualarımızı boş çıkarmayacaktır.. eğer olmazsada vardır bir sebebi... Ama güzel Allahım inşallah bizi çok bekletmez...

serpil02507+,seldayavuzguray,nihalla+,

kızlar mısra yarım saat sonra amliyata girecek uras paşamız geliyor ve hepimize dua edecekk bizde ona bu güzel günün güzelliğine

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah mevlid kandilimiz mubarek olsun hepinizi öpüyorum

serpil çok güzeldi

herkesin mevlid kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin inş...

nihalla ihlaslarda tamamdı dimi ???

selda sende okudun sanrım yayınlıyorum listeyi bugün dualayacaz kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…