tuğbacım nasıl olmuş yani neden durmuş.kalp atışını duymuşlarmıydı ki???
canım duymamıştı ama görmüştü kalp atışını c.tesi dr gitmiş dr cuma yada c.tesi durduğunu sölemiş ve hemen operasyonla almışlar yeni yani takdiri ilahi daha geç gitseydi nihalede zarar verirdi her şerde vardır bi hayır rabbim sabır versin en kısa zamandada sağlıklısını versin inş... cümlemize ....
çok üzgünüm kızlar ama
nasıl söyleyeceğim
nihalin bebeğinin kalbi durmuş almışlar
kızlar dünya hali hayat böle bi tarafta sevinç bi tarafta üzüntü ne yazılmışsa onu yaşıyoruz ve bugün iki duyguyu aynı anda yaşıyoruz nihalimize üzülüp hayırlısını rabbim dilerken bu mübarek günde birde mısracığımızın bebeğine seviniyoruz ne yapalım hayat bu...
mısra doğumdan çıktı kendisi gayet iyi kızlar bebeğide iyi emmeyede başlamış rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş....
keşke şaka olsa keşke ve bu olayın şakasıda olmazz
ayy ne diycem bilemiyorum yıkıldım ya
bu güzel günde allahım bildiğin bişey vardır hayırlısı budur inş hemencik nihalciğimize sağlıklı bi evlat nasıp eyle
çok üzgünüm kızlar ama
nasıl söyleyeceğim
çok üzgünüm kızlar ama
nasıl söyleyeceğim
kızlar dünya hali hayat böle bi tarafta sevinç bi tarafta üzüntü ne yazılmışsa onu yaşıyoruz ve bugün iki duyguyu aynı anda yaşıyoruz nihalimize üzülüp hayırlısını rabbim dilerken bu mübarek günde birde mısracığımızın bebeğine seviniyoruz ne yapalım hayat bu...
mısra doğumdan çıktı kendisi gayet iyi kızlar bebeğide iyi emmeyede başlamış rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş....
mısramızın bebişi 3300 gr, boyu 50 cm. sağlığı yerinde maşallah. mısramızın da sağlığı yerindeymiş. nihalimiz olsa hemen 41 kere maşallah nazar boncuklarını kondururdu.
nihalcim sen bugün yoksun diye affına sığınarak senin adına ben nazar boncuğunu takıyorum mısramıza
mısramızın bebişi 3300 gr, boyu 50 cm. sağlığı yerinde maşallah. mısramızın da sağlığı yerindeymiş. nihalimiz olsa hemen 41 kere maşallah nazar boncuklarını kondururdu.
nihalcim sen bugün yoksun diye affına sığınarak senin adına ben nazar boncuğunu takıyorum mısramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?