Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tuğbacım nasıl olmuş yani neden durmuş.kalp atışını duymuşlarmıydı ki???

canım duymamıştı ama görmüştü kalp atışını c.tesi dr gitmiş dr cuma yada c.tesi durduğunu sölemiş ve hemen operasyonla almışlar yeni yani takdiri ilahi daha geç gitseydi nihalede zarar verirdi her şerde vardır bi hayır rabbim sabır versin en kısa zamandada sağlıklısını versin inş... cümlemize ....

bunu söylemek çok zor
hiç bir sözün anlamı yok şu an nihal için ama
hayırlısı buymuş,allahın takdiri
böylesi hayırlıymış demekki
rabbim yar ve yardımcısı olsun

aminn canımm.vardır herşeyde bir hayır.. en kısa zamanda inşallah rabbim sağlıklısını verir.. çok üzüldüm...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,yeteeeeer,nihalla+,yesimmm33,cimcimes53+,tben+,

kızlar nihalimizle sevinmiştik yine umutlarımız yarım kaldı ama bu güzel günde üüzülmeyelim rabbimin vardır bir hikmeti bizlerin bilmediğini o bilir onun takdiri ondan gelen herşey hamd etmeliyiz evet acı bir durum ama bu güzel günde asla asi ve isyankar olmamalı rabbimie tevvekkül etmeliyiz hepimiz o şeklde düşünelim ve dualarımıza sığınalım dualardan asla ve asla kopmayalım sabır ve kannat edelim ne diyeyim boğazım düğümlendii

kızlar dünya hali hayat böle bi tarafta sevinç bi tarafta üzüntü ne yazılmışsa onu yaşıyoruz ve bugün iki duyguyu aynı anda yaşıyoruz nihalimize üzülüp hayırlısını rabbim dilerken bu mübarek günde birde mısracığımızın bebeğine seviniyoruz ne yapalım hayat bu...

mısra doğumdan çıktı kendisi gayet iyi kızlar bebeğide iyi emmeyede başlamış rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş....

çok üzgünüm kızlar ama
nasıl söyleyeceğim

nihalin bebeğinin kalbi durmuş almışlar

çok şaşırdım çok ta üzüldüm.ne desek boş.ALLAH sabır versin nihale ailesine.inş en hayırlı zamanda da sağlıklı evlatlar versin isyeten herkese ve nihale.

nihalin üzüntüsü ve mısranın sevincini bir arada yaşadık. allahım hiç kimseyi altından kalkamayacağı sınavlara tabi tutmasın.

nihalin senin için diyecek kelime bulamıyorum. sadece rabbim yanında ve yardımcın olsun

mısracım hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok üzgünüm kızlar ama
nasıl söyleyeceğim

çok üzgünüm söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum

ayyyy nasıl üzüldüm bilemezsiniz diyecek birşey bulamıyorum iki hamilemizede ilk hediyelerini ben yollayacaktım ama nasip değil bir daha böyle bir şeye niyetlenmeyeceğim ............

çok kötü oldum biraz kendimi toparlayayım

mısracım tebrik ederim
rabbim bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş.

çok üzgünüm kızlar ama
nasıl söyleyeceğim

insan ne söyleyeceğini şaşırıyor ne desek boş saç diplerim diken diken oldu...kendim düşük yaptığımda bukadar etkilenmedim....ALLAH yardımcısı olsun bende 5.buçuk sene önce kandilden 1 gün önce yapmıştım düşük...ALLAH sabırlık versin

nihal için çok üzgünüm.....allah dayanma gücü versin..nihale sağlık,huzur versin....

ama herşey allahtan diyoruz gene...bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş...

evet canım maalesef herşey bizler için zaten.. hayat bu iştee... Allahım bu güzel günde nihal için ve hepimiz için ennn hayırlısını ve ennn sağlıklısını versin inşallah...
Mısra arkadaşımızın bebeğine sevindimm. İnşallah bu güzel duyguyu bizlerede yaşamak nasip olur...

mısramızın bebişi 3300 gr, boyu 50 cm. sağlığı yerinde maşallah. mısramızın da sağlığı yerindeymiş. nihalimiz olsa hemen 41 kere maşallah nazar boncuklarını kondururdu.

nihalcim sen bugün yoksun diye affına sığınarak senin adına ben nazar boncuğunu takıyorum mısramıza

kızlar bebeklerimiz neden düşüyor neden gelişmiyor neden kalbi duruyor... düşük yaptığımda bi tek ben de böyle bişey oldu diye çok ama çok üzülmüştüm fakat burada benim gibi onlarca yoldaşım var.. tamam tabiki herşey Allah nasip kısmet işi ama... acaba yediklerimizde bişey var.. yaşantılarımızda mı bişey var.. anlamıyorum...

41 kere maaşallahhh... Allahım güzel günlerde yaşamayı nasip etsin analı babalı sağlıklı hayırlı uğurlu olsunn

nihalcim çok geçmiş olsun,çok üzüldüm.
rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasib eder inşaallah.üzülme herşey allahtan..

mısra allah analı babalı büyütsün.
ikisinede hayırlı,sağlıklı ömürler versin.
allah nazardan korusun sizi..

senin süt taze bize de dua et..

maşallah allah analı babalı büyütsün, sağlıklı güzel kaderi olsun inş
hayat işte bu bi yanda sevinenler, bi yanda ağlayanlar
ALLAHIM ŞU MÜBAREK GÜNDE YARABBİM AÇTIK ELLERİMİZİ SANA YALVARIYORUZ SENDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK SIĞINACAK SEN YARDIM ET YARABBİM. SEN HERŞEYİ BİLENSİN GÖZETENSİN SEN CÜMLE ALEM KULLARIN İÇİN HAYIRLISINI BİLİRSİN HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP EYLE CÜMLESİNE YARABBİM İÇLERİNDEN BANADA AMİNN

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…