olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne gzüel olurda olmuyor
kızlar bu arda 41 kenzülarş okuyacğız msn konseyinden karra öyle çıktı ben 5 alıyorum almak isteyn arakadşlar sevgilii asisatnımzı cimcimeye müracatt
elinize dilinize yüreğinize sağlık Allah hepinizden razı olsun yapılan dualara canı gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorumrabbim yaptığımız duaları boşa çıkarmaz buna inanıyorum herşeyin hayırlısını rabbimden diliyorum hamile kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza rabbimden hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum hamile olan arkadaşlarımızada hayırlı kolay doğumlar diliyorum ve bu aşamalrı geçip meleğine kavuşan arkadaşlarımızında bebeklerini hayırla ve sağlıkla büyütmelerini diliyorum rabbim sen büyüksün senin herşeye gücün yeter bizlerede hayırlı olandan nasip eyle amin
Olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne gzüel olurda olmuyor
kızlar bu arda 41 kenzülarş okuyacğız msn konseyinden karra öyle çıktı ben 5 alıyorum almak isteyn arakadşlar sevgilii asisatnımzı cimcimeye müracatt
canım yasin kitaplarında var mı bu dua.....
[sıze="3"]hepsinde değil ama bazılarında var
nettende bulabiliriisn [/sıze]
Cimcime'ye
soru 1--kenzülarş yasini şerifte var mı?
Soru2---abdestlimi okunuyor?(gusül abdesti hariç,diğer abdest)
teşekkürler....
canım sağol...netten buldum da,hani varsa çıkş almayım yazıcıdan direk kitabından okurum dedim...
Yetercim canım eşin nasıl oldu..allah sağlık veriri inşallah en kısa zamanda..sizin için dua ediyoruz biliyorsun değil mi???
Canlar Allah kabul etsinn bütün dualarımızı.. ağzınıza yüreğinize sağlıkk..
ne dileğimiz varsa gerçek olsun inşallah..
Bugünkü dualarımız bugün ölüm yıldönümü olan dedemede gitsin.. ayrıca sevgili babacığıma..
allahım sen büyüksün el açtık dualarımızı kabul et. bütün dilediklerimizi tez zamanda gerçekleştir yarabbimm..
AMİNN
[sıze="3"]bilmezmiyim sizler benim netteki kardeşlerimsiniz allah razı olsun hepinizden
eşim diyorki sizin aranızda nasıl bir bağ var benim kardeşlerimden daha çok arıyor kk deki arkadaşların seni
Canım eşimin etkikleri tamamlandı ama sonuçlar pzrts hazır olackmış dr hafta sonu iznli olarak eve gönderdi şimdi evdeyiz salı sabah has gideceğiz
çrşb günde ameliyatı olacak inşşşşşşş iyi bir şekilde rabbimin yardımı dostlarımızn dualrıyla inşşşşşşşşş [/sıze]
canım bazı yasin kitaplarında var yoksa sende netten bak ....
Abdestli okunuyo canım ....
nur içinde yatsınlar
fatiha gönderdim ruhları için rabbim kabul etsin inşş
amin canım,inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatını.sonuçlarınız da güzel çıkar...dualarımızla kavuşur sağlığına....
serpil02507+,seldayavuzguray,cimcimes53+,belenay+,tben+,nazemir,nihalla+,şeker-leblebi,hayatkavunici,
bu güzel günde hepimize helal olsun işte bu biz bu kadar güzeliz
canlar allah kabul etsinn bütün dualarımızı.. Ağzınıza yüreğinize sağlıkk..
Ne dileğimiz varsa gerçek olsun inşallah..
Bugünkü dualarımız bugün ölüm yıldönümü olan dedemede gitsin.. Ayrıca sevgili babacığıma..
Allahım sen büyüksün el açtık dualarımızı kabul et. Bütün dilediklerimizi tez zamanda gerçekleştir yarabbimm..
Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?