Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yüreği gönlü güzel arakadaşlarım yüreğinize sağlık dilinize gönlünüze sağlık
yürekten binlerce aminnnnnnnnn milyonlarca aminnnnnnnnn rabbim dualrımız kabul etsin inşşşşşşşşşşş

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,tben+,seldayavuzguray,nazemir,
biraz işlerim var sonra gelirimm hepinize mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ne zaman okunacak ki yani cuma günleri cuma saatinde diye biliyorumda

Son düzenleme:

amiiiiiiiiin...

Cimcime'ye

soru 1--kenzülarş yasini şerifte var mı?
Soru2---abdestlimi okunuyor?(gusül abdesti hariç,diğer abdest)

teşekkürler....

[sıze="3"]hepsinde değil ama bazılarında var
nettende bulabiliriisn [/sıze]

canım sağol...netten buldum da,hani varsa çıkş almayım yazıcıdan direk kitabından okurum dedim...
Yetercim canım eşin nasıl oldu..allah sağlık veriri inşallah en kısa zamanda..sizin için dua ediyoruz biliyorsun değil mi???

Canlar Allah kabul etsinn bütün dualarımızı.. ağzınıza yüreğinize sağlıkk..
ne dileğimiz varsa gerçek olsun inşallah..
Bugünkü dualarımız bugün ölüm yıldönümü olan dedemede gitsin.. ayrıca sevgili babacığıma..

allahım sen büyüksün el açtık dualarımızı kabul et. bütün dilediklerimizi tez zamanda gerçekleştir yarabbimm..
AMİNN

bilmezmiyim sizler benim netteki kardeşlerimsiniz allah razı olsun hepinizden
eşim diyorki sizin aranızda nasıl bir bağ var benim kardeşlerimden daha çok arıyor kk deki arkadaşların seni
canım eşimin etkikleri tamamlandı ama sonuçlar pzrts hazır olackmış dr hafta sonu iznli olarak eve gönderdi şimdi evdeyiz salı sabah has gideceğiz
çrşb günde ameliyatı olacak inşşşşşşş iyi bir şekilde rabbimin yardımı dostlarımızn dualrıyla inşşşşşşşşş

nur içinde yatsınlar
fatiha gönderdim ruhları için rabbim kabul etsin inşş

amin canım,inşallah kolaylıkla atlatır ameliyatını.sonuçlarınız da güzel çıkar...dualarımızla kavuşur sağlığına....

amin canım...toprakları bol olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…