Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık ne güzel dualar etmişsiniz rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah allah gönlünüze göre versin

sevgili asistan cimcime çok değerli serpil hanımdan aldığım duyumlara göre kenzülarş duası okunacakmış bilgileri sizden almamız söylendi rica etsem banada 5 adet yazmanız mümkünmüdür saygılar

kızlar bu hafta başka okunacak kenzülarş tan başka dua varmı.. ve toplamda kaç adet okunacak

kızlarrrrrrrrrrrrrrr :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kenzülü arş duasını ne zaman okuyacağızzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,tben+,şeker-leblebi,nihalla+,

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yüreğim sızlarr

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi hafta içi okyabilirmizyiz yaksa
cuma günmü okuyacağız
kusura bakmayın biraz fazla sordum ama
ben salı gün has gideceğim eşimle ameliyatı var ona göre ayarlamay açılışıyorum

nihalcim sen salavat çekersin tatlım biz okuruz güzel kız
belanay ayyyy çok tatlısın güldürdün benii :)))

yeter eşin inşallhh atlatacak canım

nihallle nur içinde yatsın deden ve baban canım

tben şekerrrrrrrrrrr

hayatkavuniç kenzülari abdetsle okunur yasin kitaplarında var olmasa netende çıktı alabilrsin çok güzel bir dua o

eeeeeeeeeeeee
başka kim var kim yokk

kumsalımmmmmmmm dua ya yetişemedin işinmi çoktu balım

canım cumaya kadar okuyacağız rabbimm yardım etsin okuyabildiğin kadrıyla okursun canım

kızlar tekrar yazıyorum haftaya cumaya kadar kenzülarş okuyacaz kim kaç tane okuyacaksa yazsın bana şimdi liste yapayım sayıyı ona göre belirleyecem ok :)))))))))))

hafta içi hatta cmt pazar oku yanı haftaya cumaya kadar ne gün istersen cuma duası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…