Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkese hayırlı akşamlar :79::79::79::79::79:bende çıkyorum görüşürüz

kız 29 uncu günüm 3 mart son yarında 30 uncu gün Gelirse bilemem

inşallah gelmez ama kremsi akıntı bende adet habercisi oluyor

aaaaaaaaaa aaaaaaaa kaç günün kadııı bebeğimm tekarramı yumurtluyorsun yoksamm bugün bendede müthiş bir akıntı vardı neyse bu şimidikkii ihtisasas alanımız akıntı

selam kızlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
cimcime tatlım bana 2 tane yusuf suresi yazabilirsin....
kasık ağrısından ölüyorum yaaa ayağa kalkamıyorum

kızlar listeye herkes baksın unutmasın :))))))
yanlışlık eksik varsa söleyin kızlar atlamış olabilirim kusura bakmayın :)))

1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00 bol bir akıntı vardı
16.gün36,4 saat 5.30
kızlar döngüm 28 gün

kızlar ateşim neden düştü

yorumlarsanız sevinirim kızlar

nazemirrrrrrrrrrrrrrrr hiç denk gelmiyoruzz cnmm

yetterrr eşin nasıl oldu yoğun bakımdan çıktımıı

cimcime tembelliğimüzerimde bugün okumya başlayacğımm balımm

tbenn patronıun perşembe gidyor demii ((

fatooo krem akıntı adet belirtisi dmeiii hımm bunuda öğrenelimm bir bu eksik kalmıştıı)))

kumsallllllllllllllllllllllll nerlerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şekerlebebii kayıp gir çık yapıyor yazmak yok

nihalim dün çok yoruldun ben bugünde fena yoğunumm tatlımm ama aklımm burda olacak

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmm ruyam hülyammmmmmmmmmmmmmmm

gizem79 nasıl ölzüyorum seni bir bilsen seldayavuz sesiz kaldınn niyeki

hpt_honye yok resimlere daldıı muhtemelen .)) msn denk gelmiyoruz

nihallee canımmm kocaman öpüyorum
ve bütün kızlarııı mucuxz mucuxx yapıyorumm

hayatkavuniçii canım delirme modundan çıkalımm havalar ısndıı burda çok güzle bir hava var ayakkabı almalıyımm ama napolyon karısının parsı yok

günaydın kızlar nasılsınız bugünn nasıl gidiyor
cimcime canım nasılısın 2 tane yusuf tamamdır
serpilim canım buralardayım kuzum sen nasılsın iyimisin ateş ölçmeye başlamışsın hadi hayırlı olsun
fatoş tben nihal hayat selda nimren diğer kızlar nasılsınz

günaydınnnnnnnnnnnn balım bir halt olacakmış gibi ölçmeye başldıkk bebeğimm

NEGATIF ENERJIYI DEGISTIRME TEKNIKLERI

Bircogumuz evlerimizde veya isyerimizde negatif enerjiden etkileniyoruz. Bu tur problemlerde ise yarayacak bazi yararli teknikler:

1) Evlerimizde veya cevremizdeki insanlar, ornegin: sigara icenler, uyusturucu, hap kullananlar, alkol bagimlilari, yuksek derecede duygusal enerji yogunlugu olanlar veya kaotik cinsel enerji kullananlar:

a) Etrafimizdaki negatif olan aile uyeleri,

b) Negatif olan is arkadaslari,

c) Negatif olan isimiz veya ugrasimiz – yuksek baski olan isyerleri,

d) Yuksek derecede duygusal kin, dusmanlik olan yerlerde calismak; ornegin itfaiye, polis teskilati, tip departmani, huzur evi, hapishane, hatta yuksek okul. Para ile iliskili olan isyerleri veya korkularin, uzuntulerin, acilarin, istirap ceken bireylerin, asiri ofkenin oldugu yerler.

Temizleme teknikleri kullansak bile, bu enerjiyi her gun evimize getiriyoruz. Bu tur enerji elbiselerimize, deri esyalarimiza, takilarimiza, sacimiza yapisabilir.
Toplumumuzda, kutsal mekanlarimizda, magazalarda, marketlerde, okulda olan bitenleri ve is kayiplari, isyerlerinin kapanmasi, suc, yoksulluk gibi cevreyi etkileyebilen seyleri bilme gereksinimi var. Bu durumlar sahip oldugumuz seylere veya kim oldugumuza yerlestirilebilen bircok yansitmalar yaratabilir. Kiskanc olan bireyler var mi? Kendi isinize mi sahipsiniz ve yonettiginiz cok insan var mi? Baska insanlarin yansitmalari enerjiye sahiptir. Bu enerji evimizi veya icinde yasadigimiz alani etkileyebilir.
Ayrica evinize yakin olabilen elektrik hatlarina, trafolara veya diger yuksek enerji iletkenlerine bakin. Bu tur enerjiyi tasiyabilecek dereler veya mezarliklar var mi? Ucaklarin basinizin uzerinden uctugu bir havaalani var mi? Buyuk sehirler yogun nufustan uzakta olan bolgelerden daha fazla zorlayici olur.

Evimizdeki enerji hangi turde olursa olsun bize cekilir. Ornegin, evde cogu zaman bir suru cinsel dusunceleri olan bir genc varsa, onun odasi baska mekanlara bindirilebilen/o rtusebilen enerji tasiyabilir. Onun okulunun, sinif arkadaslarinin veya arkadaslarinin enerjisi de kendi mekaninin disinda zarar veriyor olabilir. Eski enerji kaliplari evde, apartmanda veya cevrede yasayan herkesi etkileyebilir.
Hasta olan veya iyi hissetmeyen ve bizimle yasayan insanlar da evimizin enerjisini etkiler. Iklimin, tatillerin, dolunayin, okula geri donmenin, negatif veya korkutucu televizyon yayinlarinin enerjisi – hepsi bizi etkileyebilir.
Evimizde enerjiyi tutabilen esyalar ve alanlar vardir – mobilyalar (eski ve antik ya da bize baskalarinin verdigi mobilyalar), fotograflar veya hatta resimler; eski plaklari, eski kitaplari, kullanilmayan esyalari koydugumuz temizlenmesi gereken alanlar; eski yastiklar, yatak takimlari, eski minderler. Tum bu esyalar ve alanlar temizleyerek ve esyalarin yerini degistirerek, daginikligi toparlayarak kolayca arindirilabilir. Eger evde bir birey veya hayvan olduyse, onun yatak takimini ya iyice yikayin ya da atin. Kustuyu yastiklar ve yatak takimlari ozellikle enerji tasiyabilir – ebediyen.

Anlasabilecegimiz bir sey: Eger kendimizi, evimizi, isyerimizi temizlersek ve etrafimizdaki dinamiklerin farkinda olursak, etrafimizdaki enerji degisebilir ve evlerimizde birikmez. Yasadigimiz mekanlarda enerji akisini surdurmek isteriz. Enerji ne kadar eski ise veya enerji ne kadar ‘yapisIk’ ise, etkilenmemiz o kadar kolay olur.
Evlerimizde ve isyerlerimizdeki alanlari temizlemenin bircok yolu vardir:
1) Kilimleri, halilari yikayin ve mobilyalari, kumaslari ve perdeleri iyice temizleyin.

2) Duvarlari boyamak enerjiyi temizlemek icin etkilidir.

3) Mobilyalari ayni odada baska yerlere tasiyin (bir iki santim bile fark ettirir),

4) Pencere esIklerine kucuk olsa bile aynalar yerlestirilebilir,

5) Daginik, karisIk olan veya son bir yilda temizlenmemis olan alanlari temizlemek,

6) Her ay kristalleri ve taslari temizleyin – isyerinizdeki kristalleri her hafta temizleyin.

7) Bitkiler ve canli olan seyleriniz olsun – bunlar alandaki enerjiyi dengelemeye yardim eder.

8) Taktiginiz takilari her gun temizleyin, gozluklerinizi de temizleyin.

9) Size iyi hissettirmeyen takilari takmayin, ornegin, temizlemeden annenizin yuzugunu takmayin.

10) Muzik sesi ve titresimi enerjiyi hareket ettirmek icin yardimci olur.

11) Feng Shui teknikleri kullanmak da iyidir.

Eger bir iliskiniz olduysa veya mekaninizi paylastiginiz biri olduysa ve bu iliski sona erdiyse:

1) Yatak odasindaki mobilyalarin yerlerini degistirin.

2) Yatak takimlarini degistirin veya temizleyin; yastiklari degistirin veya yerini degistirin.

3) Duvarlara veya pencere esIklerine aynalar koyun.

4) En azindan duvarin birini boyayin.

Bu basit bilgileri kullanarak, eger mekaninizi paylasan kisi hala sizi dusunuyor veya sizinle ilgili fanteziler kuruyorsa, yatak odaniz onlarin yansitmalarindan etkilenmez. Bu kucuk degisIklikler eski enerjiyi ozgurlestirebilir. Bu nedenle herhangi bir yansitma tasiyamazlar. Ayni adimlar evdeki diger odalara da uygulanabilir.
Eger bir apartmanda yasiyorsak ve alt katta ve yan dairelerde yasayan insanlar varsa, 30 cm x 30 cm’lik bir ayna kullanmak faydali olur. Ayna duvara dogru baksin, belki daireler arasindaki duvardaki sifoniyerin/raflari n arkasina veya diger mobilyalarin arkasina konulabilir. Yatagin altina da bir ayna konulabilir, ayna asagi bakar sekilde. Ayna yoksa, aluminyum veya yansitici yuzeyi olan herhangi bir sey de kullanilabilir. Enerjiyi veya yansitmalari yansitan herhangi bir sey, onlari kaynagina veya uzaga geri gonderir. Evimizdeki mekanlari temizlerken, sadece duvarlara kadar gitmeliyiz. Kendi dairemizin duvarlarinin otesine gitmek, kendi mekanimizin disina cikmak baska birilerinin mekanini isgal etmek olur.

Guvenli olan bir yere sahip olmak cok onemlidir – hicbir seyin ellenmeyecegi ve hic kimsenin izniniz olmadan giremeyecegi size ait olan bir yer. Bu yer kendiniz ile kosulsuz olarak olabileceginiz ve dinlenebileceg iniz bir yerdir.

Hatirlayin, evimizde olup bitenler bizi etkiler. Enerjinin bizi nasil etkiledigini izlemek cok onemlidir. Stres seviyelerini kontrol etmeyi ogrenin, cunku bu negatif enerjinin isgal edebilecegi yerdir.. Gercekten iyi olmayan – ornegin alkol, uyusturucu, sigara – seyleri kullanirken her zaman olculu olun. Bunlar aractir, yardimci degil. Yaptiginiz seylerden tamamen keyif alin, herhangi bir seyi asiri yapmaya gerek yok. Kendinize kizmadan veya yargilamadan kotu aliskanliklari dengelemenin baska yollarini arayin. Bagimlilik yaratan enerji insanlara ve olaylara uzanir – gecmisimizi temsil eden ve yogun duyguya neden olan herhangi bir sey. Duygularinizi ayni seviyede – ne yuksek ne de dusuk – tutmak icin elinizden geleni yapin.

Bizi yargilayan insanlar, bizi enerjisel olarak kendi fikirlerinde veya korkularinda tutmaya calisir. Yuksek strese neden olan iliskilerin degistirilmesi gerekebilir. Eger biriyle ilgili kotu hissediyorsak, o iliskiyi degistirmeyi dusunmeliyiz. Inkar etmek sadece daha fazla probleme neden olur.
Bize zarar vermemesi icin dissal enerjiyi degistirdikten sonra, duygusal enerjiyle calisabiliriz.

her zaman pozitif enerji sizlerle olsun inaşallah

iyiyim canım sağol

yorum yok

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar
nasılsınız?
Bizim paşa uyuyorken bir bakayım dedim umarım hemencik uyanmaz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar
nasılsınız?
Bizim paşa uyuyorken bir bakayım dedim umarım hemencik uyanmaz

mısracım günaydın canım nasılsın kusura bakma bir daha arayamadım seni. bebişimiz nasıl. uyusun paşam uyusnda büyüsün. maşallah çok güzel bir bebekti resimlerini gördüm. allah bağışlasın

Günaydın Fatoş cum.
Uras epeyce rahatsız tatlım,bağırsaklarında mikrop var 3 günlük bir ilaç verdi dr çözüm olmadı bugün öğleden sonra tekrar dr a götürmeyi düşünüyorum.Bir de gazsancılarımız çok erken başladı ((

Dün gece önceki günlere göre biraz daha rahattı umarım dahada iyi olur.

Arayamamış olman hiç ama hiç önemli değil dostum,gönlün benimle bunu bilmem yeterli.
Sen nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…