tben patronun mu var geldin ve gitinn özledim senii
canım o gelgitler normal hiç moralini bozma rabbim ol dedikten sonra herşey bahane sen sadce iyi olmaya çalışş ve kürleri uygula balımm gün doğmadan neler doğar
ewt bende sizi özledim valla patron burda yarın gidiyordumeğer perş gidiceklermiş
sümelaaa :)))) o çok tatlı biri saatlerdir topiğin geçmişini okuyorum....
rabbim hepimizin dermanını versin....
sen nasıl birisin böyle
bakk hormonal kankii yeni arakdşlar geldi :92::92:
hadi yasensizmi kalacğız
tben sen yuusf suresi okuyackmısın balım
tuğba kızzz
bu hafta yusuf süresi okuyoruz 41 tane 35 teyiz 5 te sana yazımmı ??????????????????????
hoşgelmişler
okuurm kızz
adet olmazsam 5 alayım inşşşşşşşşşşş
günaydın kızlaarr
nihal ne güzel yazmışsın evet bahar bebişlerimimzide getirir beraberinde inş.
yürekten aminnnnnnnn
merhaba arkadaşlar... uzun zamandır siteye üyeyim... hangi konu başlığını takip edeceğimi şaşırıyorum bazen.. o kadar faydalı o kadar güzel bir site ki... malesef hiç arkadaş edinemedim burada..... yolun yarısına gelmiş birisi olarak bu başlığı görünce tıkladım ve okumaya başladım.. bende artık aranızda olmak istiyorum... korkularımı sizlerle paylaşmak arkadaş edinmek birlikte acısıyla tatlısıyla zaman geçirmek istiyorum.. alırmısınız aranıza benide...
serpil02507+,blue,nuray0606,sumelaa,
arkadaşlar bende okuyabilirim.... sizin için sakıncası yoksa... yarın görüşmek üzere hepiniz kendinize iyi bakın.. öperim hepinizi... içten kabulünüz içinde teşekkür ederim..
aminnnnnnnn canlar aminnnnnnnnnnn......
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinn canımm.. buradaki yüreği güzel insanları çok seveceksin bende yeni geldim sayılır ve çok mutluyum.. herkes o kadar iyiki.. görekcesin..
tamam canım olmazsın inş....
tamam canım olmazsın inş....
aminnnnnnnn canlar aminnnnnnnnnnn......
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinn canımm.. buradaki yüreği güzel insanları çok seveceksin bende yeni geldim sayılır ve çok mutluyum.. herkes o kadar iyiki.. görekcesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?