dualr cimcime yazılıyor tabikii okursun hepimiz hepimize okuyoruz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben benimkinin balığını kesecğim köpeklere atacğımm tutmayın benii:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
inşş bu akşam okuyamam yarın inş inş olmamda perş geceside okumak nasıp olur
kremsi akıntı geldiacep nedendir
serpillllllllll hiç gülesim yoktu valla.....:
ayyy ne yapayımm köpekler yesin bana bir faydası yok tutma beni keseceğim i,şte:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
aaaaaaaaaa aaaaaaaa kaç günün kadııı bebeğimm tekarramı yumurtluyorsun yoksamm bugün bendede müthiş bir akıntı vardı neyse bu şimidikkii ihtisasas alanımız akıntı
kız 29 uncu günüm 3 mart son yarında 30 uncu günGelirse bilemem
inşallhhhhhhhhhhhhhhhh kırmızlar gelmez inşallhhhhhhhhhhhh
bu hafta bitsin istiyorummmmmmmmmmmmmmm
çok ama çokkk yorgunum ekstra dünya iş yığdılar
bu hafta bitsin istiyorummmmmmmmmmmmmmm
çok ama çokkk yorgunum ekstra dünya iş yığdılar
ayyy ne yapayımm köpekler yesin bana bir faydası yok tutma beni keseceğim i,şte:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
sorması çok ayıp neden yok
özel günlerim boşa giitii yanii bu ay hiç beklemmeyim bebek mmemekk
serpil merak ettim herhangi bir tedavi görüyomusuyada gördünmü
arkadaşlar bende okuyabilirim.... sizin için sakıncası yoksa... yarın görüşmek üzere hepiniz kendinize iyi bakın.. öperim hepinizi... içten kabulünüz içinde teşekkür ederim..
kıyamma ya çokmu yoruldunn
yerim seni
hayır görmüyorum cnmm
birkere aşılama maceram olduu benim negatiff hormonlarım oldukça iyi diyorlarr rahimflmi çekldim vs vs sorun bulnumadıı ama bende sorun eşimin iki oğlu var yani o bir babba neysemm ondadda değerler iyiydii ama kısmet olmadıı
benim eşimde bir babaydı oğlu vardı, bunalımlı bir yıl ve onun tedavisiyle gecti. onu düzeltiyim derken ben yamuldum
rabbim ikinizinde yardımcısı olsun arkadaşlarvlallhii bende çocukların pskolojisi bozulmasın diye çaba harcarken ben pskolojik olark raydan çıktımm ve zor dönem geçirdim ayrılmaya kalktımm yanii bir sürüü tantana canımm şuanda bile kendimce gel gitler yaşıyorumm ne yapayımm deli olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?