Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpillllllllll hiç gülesim yoktu valla.....:

inşş bu akşam okuyamam yarın inş inş olmamda perş geceside okumak nasıp olur

kremsi akıntı geldi acep nedendir

aaaaaaaaaa aaaaaaaa kaç günün kadııı bebeğimm tekarramı yumurtluyorsun yoksamm bugün bendede müthiş bir akıntı vardı neyse bu şimidikkii ihtisasas alanımız akıntı

nihallaaaaaaa çok teşekkürler arkadaşım.. hepinizin güzel yüreklerinden öpüyorum.. yarın görüşmek üzere ben çıktım...

ayyy ne yapayımm köpekler yesin bana bir faydası yok tutma beni keseceğim i,şte:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

aaaaaaaaaa aaaaaaaa kaç günün kadııı bebeğimm tekarramı yumurtluyorsun yoksamm bugün bendede müthiş bir akıntı vardı neyse bu şimidikkii ihtisasas alanımız akıntı

kız 29 uncu günüm 3 mart son yarında 30 uncu gün Gelirse bilemem

Son düzenleme:
serpil merak ettim herhangi bir tedavi görüyomusuyada gördünmü

hayır görmüyorum cnmm
birkere aşılama maceram olduu benim negatiff hormonlarım oldukça iyi diyorlarr rahimflmi çekldim vs vs sorun bulnumadıı ama bende sorun eşimin iki oğlu var yani o bir babba neysemm ondadda değerler iyiydii ama kısmet olmadıı

arkadaşlar bende okuyabilirim.... sizin için sakıncası yoksa... yarın görüşmek üzere hepiniz kendinize iyi bakın.. öperim hepinizi... içten kabulünüz içinde teşekkür ederim..

canım ne demek okuyabilirsin tabi sen kaç adet olduğunu de yeter yusuf süresi okuyoruz ....

benim eşimde bir babaydı oğlu vardı, bunalımlı bir yıl ve onun tedavisiyle gecti. onu düzeltiyim derken ben yamuldum

benim eşimde bir babaydı oğlu vardı, bunalımlı bir yıl ve onun tedavisiyle gecti. onu düzeltiyim derken ben yamuldum

vlallhii bende çocukların pskolojisi bozulmasın diye çaba harcarken ben pskolojik olark raydan çıktımm ve zor dönem geçirdim ayrılmaya kalktımm yanii bir sürüü tantana canımm şuanda bile kendimce gel gitler yaşıyorumm ne yapayımm deli olucamm

rabbim ikinizinde yardımcısı olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…