Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00
16.gün36,4 saat 5.30
17.cii gün 36,5 36, 4 36,6 bu ölçüm dikkate alınmamlıı gece defalarca uyandımm en düşüğünü baz alayım diyorum 36,4 üü
18.gün 36,6 saat 4 45

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..

benim yusuf suresi okunmuştur.. bilgilerinize mucukkk

günaydın kızlar cumamız mubarek olsun bugün itibariyle adet oldum geldi benim kırmızılar

kızlarrrrr bende adet oldum :))) şimdi bundan sonra tekrar başlıyorum

işlerden kk ya anca girebildim benimde süreler tamam inş. herkesin tamamdır birazdan duasını yapacaz :)))))))))))))))

yine topik kırmızılara büründü desenize tek üzüldüğüm hafta sonumun boş geçmesi pazar günü ilk kez evde duracak aşkımıza bakacaktık aman offf be pazartesi olsa ne olurdu sanki

yine topik kırmızılara büründü desenize tek üzüldüğüm hafta sonumun boş geçmesi pazar günü ilk kez evde duracak aşkımıza bakacaktık aman offf be pazartesi olsa ne olurdu sanki

yok canım olmazzz illaki hafta sonunda gelecekler.. hafta sonumuzu zehir etmek için

çok geçmiş olsun canımm kendine dikkat et...

selam kızlar naıslsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah taz zamanda şu mübarek günün hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminn
benim yusf sureleride tamam rabbim kabul etsinnnn

Allah kabul etsin canımm.. aminn inşallah en kısa sürede bebişlerimiz gelir...

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM.YA UDDETİ INDE ŞİDDETİ VE YA GAVSİ INDE KÜRBETİ VE YA HARİSİ INDE KÜLLİ MUSİBETİ VE YA HAFİZİ INDE KÜLLİ BELİYYETİ.VE SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALİHİ VE ALA CEMİİL ENBİYAİ VEL MÜRSELİN VELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN.

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM.YA UDDETİ INDE ŞİDDETİ VE YA GAVSİ INDE KÜRBETİ VE YA HARİSİ INDE KÜLLİ MUSİBETİ VE YA HAFİZİ INDE KÜLLİ BELİYYETİ.VE SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALİHİ VE ALA CEMİİL ENBİYAİ VEL MÜRSELİN VELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN.

Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'lazîm elkerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'lhayyü'lkayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin linefsihî, lâ yemlikü linefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûr. Ve eselühü'ttevbete ve'lmağfirete ve'lhidâyete lenâ, innehû, hüve'ttevvâbü'rrahîm

Yâ Settere'l uyûb, Yâ gaffare'zzünûb! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum.
Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine nadim oldum, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim
Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ rabbi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…