amin cnm inş cümlemizi görmek nasıp olsun
32.haftalarını görmek nasip olur inşallah
yazdım ama görmedin sanırım :)))
haftaya çoğunluk kırmızılı kurul karalı ile ne okunacak bilgi isterim
aynen bende öyle
evet kararı açıklıyorum şimdi :)))))))
güzel ayetleriyle cennet kokulu bir süreye karar verdik arkadaşlar bize cenneti anlatan vakıa süresini okuyalım dedik bu hafta...
inş. bu ayetler vesilesiyle hepimizin mekanı cennet olsun canlarım ......
evet kararı açıklıyorum şimdi :)))))))
güzel ayetleriyle cennet kokulu bir süreye karar verdik arkadaşlar bize cenneti anlatan vakıa süresini okuyalım dedik bu hafta...
inş. bu ayetler vesilesiyle hepimizin mekanı cennet olsun canlarım ......
1,5 sayfa nihalcım yasın kitabındakaç sayfa acaba
ay nihal ne güzel olur valla nasıl yapcaz bunu sağol arkadaşımkızlar annem kısmet olursa 26 nisanda ümreye gidecek isterseniz o güne kadar ne okuyabilirsek dua hazırlayıp gönderilim orada duası yapılsın isimleride tek tek yazıp vericem kağıda
kızlar annem kısmet olursa 26 nisanda ümreye gidecek isterseniz o güne kadar ne okuyabilirsek dua hazırlayıp gönderilim orada duası yapılsın isimleride tek tek yazıp vericem kağıda
5 aldım cnm
1,5 sayfa nihalcım yasın kitabında
ay nihal ne güzel olur valla nasıl yapcaz bunu sağol arkadaşım
olur canım ne okuyalım mesela benim adım şeyma bak yazmayı unutma :)))))))))))))))))))))))))))))))))
olur canım ne okuyalım mesela benim adım şeyma bak yazmayı unutma :)))))))))))))))))))))))))))))))))
canlarım tek tek isim soyisim yazıcam msn den yaparız listeyi malum burdan isim vermeyen arkadaşlar olabilir dua için aklıma şimdi geldi valla kurul ile bir konuşun 500 yasin mi yapsak herkez 41 yasin okusa misal ????
benimde tuğba unutma nihal
nihal şeri ile şeyma 26 nisana kadar okuycaklarımızı hazırlıyo şu an msn de bende bilgilendiriyim seni
bölüşcez onları hazırlık yapıyolar bu haftada vakıa okuyozzz ayy çok sevindim oleyy
kızlar annem kısmet olursa 26 nisanda ümreye gidecek isterseniz o güne kadar ne okuyabilirsek dua hazırlayıp gönderilim orada duası yapılsın isimleride tek tek yazıp vericem kağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?