Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yazdım ama görmedin sanırım :)))

haftaya çoğunluk kırmızılı kurul karalı ile ne okunacak bilgi isterim

evet kararı açıklıyorum şimdi :)))))))

güzel ayetleriyle cennet kokulu bir süreye karar verdik arkadaşlar bize cenneti anlatan vakıa süresini okuyalım dedik bu hafta...

inş. bu ayetler vesilesiyle hepimizin mekanı cennet olsun canlarım ......

5 aldım cnm

kaç sayfa acaba
1,5 sayfa nihalcım yasın kitabında

kızlar annem kısmet olursa 26 nisanda ümreye gidecek isterseniz o güne kadar ne okuyabilirsek dua hazırlayıp gönderilim orada duası yapılsın isimleride tek tek yazıp vericem kağıda

kızlar annem kısmet olursa 26 nisanda ümreye gidecek isterseniz o güne kadar ne okuyabilirsek dua hazırlayıp gönderilim orada duası yapılsın isimleride tek tek yazıp vericem kağıda
ay nihal ne güzel olur valla nasıl yapcaz bunu sağol arkadaşım

olur canım ne okuyalım mesela benim adım şeyma bak yazmayı unutma :)))))))))))))))))))))))))))))))))

ay nihal ne güzel olur valla nasıl yapcaz bunu sağol arkadaşım

olur canım ne okuyalım mesela benim adım şeyma bak yazmayı unutma :)))))))))))))))))))))))))))))))))

canlarım tek tek isim soyisim yazıcam msn den yaparız listeyi malum burdan isim vermeyen arkadaşlar olabilir dua için aklıma şimdi geldi valla kurul ile bir konuşun 500 yasin mi yapsak herkez 41 yasin okusa misal ????

benimde tuğba unutma nihal
nihal şeri ile şeyma 26 nisana kadar okuycaklarımızı hazırlıyo şu an msn de bende bilgilendiriyim seni

bölüşcez onları hazırlık yapıyolar bu haftada vakıa okuyozzz ayy çok sevindim oleyy

canlarım tek tek isim soyisim yazıcam msn den yaparız listeyi malum burdan isim vermeyen arkadaşlar olabilir dua için aklıma şimdi geldi valla kurul ile bir konuşun 500 yasin mi yapsak herkez 41 yasin okusa misal ????

hazırlıyolar birsürü dua nisana kadar yayınlar şeyma şimdi bölüşürüz okumak isteyenler

seviyorum sizi canlarım gözlerim doldu unuturmuyum hiç tuğbam

allah kabul etsin canım darısı bizlere olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…