Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiinnn.....

Aminnnnnn canımm

Biamillahiramanirrahimm

yarabbim bu güzel cuma hurmetine okumuş olduğummuz 41 yusuf suresini katında kabul et rabbimmm
rabbimmm hamile olan arkadşımız tualinaın doğumuna kolaylık ver sağ salim kucağına almayı nasip et
anne olan arkadşlarımız mısra ahsen zeytin sezen loveli bunları bebekleriyle mutlu huzrluu günler geçirmeleriniz nasipet onlara sağlık sıhat huuzr ver rabbimm

rabbim kızkardeşim elifin bebeğinin sağ salim almasını hamilelğinin rahat geçmesini nasipt et yarabbimm ona güç ver

yarabimm arakdaşlarım nihalle tben fatoözel simcime belanay kumsal nihal xayeşx sekerleblebi gizem79 nimren nazemir kimse yeter hayatkavuniçi masal hpt_honye wenhar ecrin seldayavuzgüray belanay ayyy yeni gelen arkadşların nikleri aklıma gelmedi neysemm yeni gelen bütün arakadaşlara en kısa zaömamnda içlerindede bana ve niklerini yazamadığım bütün topiğin kılzarına yarabbimm en kısa zamnda bebk nasip et yarabimm

masal arkadşımızın hayırlısyla bebeğinin tutunmasını nasip et rabiimm

yarabbimm hastalara şifa dertlilere devam zor durumda olanlara yardım et yarabimm

kaksız yere cevaevinde olanlara ürriyet nasip et rabimmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar kırmızıara bürünenlerr nihalle ve selda moral bozmak yok :))) tammamıı bu arada ben zor duaya yetiştim ve acil çıkmlayımm öpüyorumm hepinizii dualarınıza yüreketen amin diyorumm hepinizin ağzına sağlık

aminnnnnnn canım ağzına sağlıkk

yokk canım ben süperimm zaten biliyorsun ben bu ay beklemedeydim :)))

3 ihlas bir fatiha

Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûIi Ekrem ve Nebiyyi Muhterem SeyyidinaEbe'lKaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
Yâ Rabbi!
Biz, ancak Sana ibadet ve yalnız Sana kulluk ederiz. Ancak, Senin için namaz kılar ve yalnız Sana secde ederiz. Yalnız sana yalvarır, ancak Sana koşar ve Sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. ibadetlerimizi sevinçle ve arzu ile yaparız. Yasak ettiklerini yapmaz ve azabından korkarız. Sen'den, bizlere rahmet ve ihsanının bol olmasını dileriz yâ Rahim
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Bizleri, Kur'ân'ın hidayeti ile yola getir. Onun faziletiyle derecelerimizi yükselt. Kur’anı Kerim'in tilavetiyle günahlarımızı affet
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle hastalarımıza şifa dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah’ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırıtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle

*Yâ Rabbi! Görüşümüz kıt, gücümüz çok az bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacız. Ey her şeye Kadir, gönüllere şifa veren Allah’ım! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmızı kabul eyle.

*Allâh'ım, benim Rabbim Sensin, Senden başka ilah Yoktur. Beni Sen yarattın, ben Sen'in kulunum. Elimden geldiğince Sana verdiğim kulluk sözü üzerindeyim işlediğim hata, günah ve kötülüklerden Sana sığınırım. Bana olan nimetlerini ve bu nimetlere karşı benim günah ve kusurlarımı itiraf ediyor, beni bağışlamanı diliyorum.
Allâh'ım, küfürden, fakirlikten, kabir azabından sana sığınırım, senden başka ilah Yoktur. Allâh'ım, kederden, tasadan, âcizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç altında ezilmekten, düşmanlara yenilmekten sana sığınırım
Allâh'ım, nefsime takva ver. Onu temizle, nefsi en iyi temizleyen Sen'sin, nefsimin velîsi ve Mevlâsı Sen'sin
*Allâh'ım, faydasız ilimden, huşuu olmayan gönülden, doymayan nefisten, kabul edilmeyen duâdan sana sığınırım. Allâh'ım, yaptığım ve yapmadığım şeylerin şerrinden sana sığınırım
Allâh'ım, üzerimde bulunan nimetinin gitmesinden, sağlığımın ters dönmesinden, ansızın bastıracak öfkenden ve her türlü gazabından sana sığınırım. Kalbin mühürlenmesine sebep olacak tamahtan sana sığınırım.
ey rabbim bana kazâya rıza, öldükten sonra rahat hayat, kerîm vechine bakma lezzeti lûtfeyle.
Allâh'ım, bugünün önünü salâh, ortasını felâh, sonunu hayırlı kıl. Bize dünya ve âhiret iyiliği ver, ey merhametlilerin merhametlisi!
Allâh'ım, yıkıntı altında kalmaktan, boğulmaktan, yanmaktan, ihtiyarlıktan Sana sığınırım. Ölüm sırasında şeytanın beni şaşırtmasından Sana sığınırım
Allâh'ım, beni, Sana şükreden, Sana itaat eden ve Seni zikreden bir kul eyle. Rabbim, tevbemi kabul buyur, beni günahlarımda arındır, duâmı kabul et, hüccetimi sağlam yap, kalbimi Sana yönelt, dilimi düzelt, gönlümü nûrunla aydınlat.
Ey yerleri ve gökleri, daglari ve denizleri ile bütün kâinatin ve kâinatta bulanan bütün mevcûdâtin sahibi Yüce Rabbim! Huzuruna diz cöktüm, el actim, boyun büküp Senden rahmet, Senden merhamet ve Senden lütuf ve ihsan dilemeye geldik... Bu âciz kullarının dualarini dergâh-i izzetinde kabul eyle.
Ey rabbim
*Gizlice yaptığım günahlar senin ilmindedir.
Beni gizli günahlarımın ağırlığından kurtar.
Sen her şeye şahitsin.
Günahlarımı rahmetinle gizledin, biliyorum.
Rabbim sen her günahı bağışlayan ve her hatayı örtensin.
Sen benim fakirliğimden ve güçsüzlüğümden haberdarsın
Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi
Yüceliğin adına seni anmama yardım et
Boş emellerim, günahlarım, aşırılıklarım, bilgisizliğim ve gafletimden dolayı senin af kapını gözyaşımla çalıyorum.
Biliyorum ki derdimin ilacı sensin.
Ey Rabbim, benim kimim var senden başka
Affı ve rahmeti başka kimden isteyeyim
Bu kadar günah ve aşırılıktan sonra sana geldim
Pişman ve perişanım
Beni çirkin günahlarımın arkadaşlıklarından kurtar.
Gözyaşımla sana dönüyor, günahımı itiraf ediyorum.
Yalnız sana sığınıyor, özrümün kabulü için af diliyorum.
Bizi i affet Rabbim, bizi affet
Ey Kerim ve Rahim olan Rabbim
Sen benim dünya ve ondan gelecek beLara karşı gücümü arttır.
Bana kudretinle güç ver.
Biliyorsun ki ben sana muhtacım
ey rabbim
Huzurunda değişmez olayım.
Sana koşanlarla birlikte sana koşayım.
Seni sevenlerle birlikte seni seveyim
Rahmetin ve kudretinle koru beni
Hatalarımı affet
Değil mi ki sen kullarına bu hükmü verdin.
Bana yönelin, benden isteyin, kabul edeyim dedin
Ben de yüzümü sana çevirdimElimi sana uzattım
Silahı, ağlamak ve sermayesi ümit olan şu kulun
Senin kapına geldi
Eğer affedersen bu senin şanındır.
Eğer bağışlamazsan hangi kapıya gideyim.
Hangi kapı var.
Senden başka Rab yok ki onun kapısına gidilsin
Tüm zerrelerimle sana sığınıyorum Rabbim,
Rahmetinle, şefkatinle bizii kucakla
ey her şeyin Gerçek Mâbudu olan Allah
Ey dünyada dost ve düşman ayırt etmeden bütün mahlukatını rızıklandıran Rahm
Ey herseyi hakkıyla bilen Alîm
* Ey yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden Halîm
*Ey sonsuz büyüklük ve yücelik sahibi olan Azîm
*Ey herşeyi yerli yerinde yapan Hakîm
*Ey varlığının başlangıcı olmayan Kadîm
allhümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlıka velhatimi lima sebeka nasırılhakkı bilhakkı velhadi ila sıratıkel müstekıym : ve ala alihi hakka kadrihi ve mıkdarihil aziym

RABBİM okumuş olduğumuz yusuf surelerini salavatı şerifleri tevhidleri ve sana yaptığımız duaları sen eksik ve yanlışlarını tamamlanmış olarak kabul eyl
*
yarabbim bu mübarek cuma günü sana yalvarıyoruz lütfen bizi kapından geri çevirme. yasemin kardeşimizin doğumunun kolaylığını sana havale ediyoruz. seren (fatma)kardeşimizin gebeliğini sana havale ediyoruz. tuğba kardeşimizin hayırlısı ile hayırlı haberler almasını diliyoruz.
allahım divanına geldik ellerimizi açtık sana yalvarıyoruz senden başka ilah yok sana inandık sana iman ettik, kalbimizdeki istekleri sen biliyorsun rabbim burda bulunan bulunmayan kardeşlerime, yeryüzünde tüm anne olmak için yürekleri çırpınan kullarına bu güzel duygu hayırlısı olcak ise nasıp eyle yarabbim
Yâ Rabbi!

Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergahi bârigâhı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'lmürselin ve'lhâmdülillahi Rabbi'lAlemin.

Sübhâne rabbike rabbi'lizzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'lmürselin ve'lhamdü lillahi Rabbi'lAlemin
Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehl-i imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet-i Muhammed'in selameti için EL-FATIHA

amin....

Son düzenleme:

amiiiiin..... ağzına yüreğine sağlık

Allahım divanına geldik ellerimizi açtık sana yalvarıyoruz senden başka ilah yok, sana inandık, sana iman ettik, kalbimizdeki istekleri sen biliyorsun rabbim burda bulunan bulunmayan kardeşlerime, yeryüzünde tüm anne olmak için yürekleri çırpınan kullarına bu güzel duygu hayırlısı olcak ise nasıp eyle yarabbim,

evlerimize huzur, bereket, bolluk ver, gönüllerimize nur yağdır yarabbim

okunan dualarımızı kabul eyle yarabbim
amin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amin allahım burda toplanıp dualarımızı yaptık tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et burada yapılan tüm dualara canı gönülden amin diyorum

.....serpilciğim kırmızılara üzülmedim sadece hafta sonum ziyan oldu ona üzülüyorum ben adet olduğumda ağlayıp üzülmeyi aralıkta bıraktım artık hiç üzülmüyorum

amiiiiin.....yüreğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…