nihal
annenden ve senden ve burakii güzel kalplii kızlardan hepimizden Allah razı olsun bu kadar güzelik beni duygulandırıyor ya iyiki varsınzı hepiniz
kızlarrrrrrr sizde aynısını yapardınızhepinizin yüreği o kadar güzelki
kızlarrrrrrr sizde aynısını yapardınızhepinizin yüreği o kadar güzelki
biz mükemmeliz biz mükemmelizzz birlikte harikayızzz
kalplerimiz bir çarpıyo nihalcim allah razı olsun hepimizden
kızlar liste böle isteyenler sölesin canlarım 50 günümüz var bunlar için duaası ümrede yapılacak inş...
bizde cumaları tevbe ve cuma duası yaparız bi müddet rabbim şimdiden kabul olsun .....
kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı .....
Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahi h olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde i tilavet tamam olur.
slm canım ben
3yasin
3 amme
3 tebareke
5oo salavat
100 ayetel kürsü
100 tefriciye almak istiyorum yazarsanız sevirim bu duaya vesile olan arkadaştanda allah razı olsun gönlünün muradını versin rabbim
bu arada birde bunların hepsini ayrı kişiler okumak zorunda değil değilmi??
kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum çokkkkk kızlar 10 gündür eşim yoğun bakımda her gün gidip geliyorum 3 saatli yol ama eşimiyi olsun başka bir şey istemiyorum
canlarım içim giidyor dualrı görünce ama okyamıyorum ne olur dualrınızda benide unutmayın
rabbim kabul etsin dualrınız inşş
arkadaşlar unutmadan okumak isteyen arkadaşlar yazsın mutlaka bizlerden adet düşeriz maksat herkezin çorbada tuzu bulunsun
canım allah yardımcınız olsun acil şifalar versin sen bizim dualarımızdasın merak etme sen orda eşin için bol bol selavat çek tefriciye oku beklerken eşin için yap biz dualarımzda eksik etmeyiz seni zaten merak etme ....
evet canım aynen öle okumak isteyenler sölesin bizlerden düşeriz herkesin katkısı olsun yeterki .....
kızlar liste böle isteyenler sölesin canlarım 50 günümüz var bunlar için duaası ümrede yapılacak inş...
bizde cumaları tevbe ve cuma duası yaparız bi müddet rabbim şimdiden kabul olsun .....
kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı .....
Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahi h olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde i tilavet tamam olur.
banada yazarmısınız canım???
kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum çokkkkk kızlar 10 gündür eşim yoğun bakımda her gün gidip geliyorum 3 saatli yol ama eşimiyi olsun başka bir şey istemiyorum
canlarım içim giidyor dualrı görünce ama okyamıyorum ne olur dualrınızda benide unutmayın
rabbim kabul etsin dualrınız inşş
slm canım ben
3yasin
3 amme
3 tebareke
5oo salavat
100 ayetel kürsü
100 tefriciye almak istiyorum yazarsanız sevirim bu duaya vesile olan arkadaştanda allah razı olsun gönlünün muradını versin rabbim
bu arada birde bunların hepsini ayrı kişiler okumak zorunda değil değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?