Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm canım ben
3yasin
3 amme
3 tebareke
5oo salavat
100 ayetel kürsü
100 tefriciye almak istiyorum

Son düzenleme:
slm canım ben
3yasin
3 amme
3 tebareke
5oo salavat
100 ayetel kürsü
100 tefriciye almak istiyorum yazarsanız sevirim bu duaya vesile olan arkadaştanda allah razı olsun gönlünün muradını versin rabbim
bu arada birde bunların hepsini ayrı kişiler okumak zorunda değil değilmi??

Son düzenleme:

kızlar liste böle isteyenler sölesin canlarım 50 günümüz var bunlar için duaası ümrede yapılacak inş...
bizde cumaları tevbe ve cuma duası yaparız bi müddet rabbim şimdiden kabul olsun .....

kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı .....

Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahi h olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde i tilavet tamam olur.

yok canım değil tabiki herkes aldığı sayıyı okusun ister kendi ister 3 kişi önemli olan sayının tamamlanması .......

kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum çokkkkk kızlar 10 gündür eşim yoğun bakımda her gün gidip geliyorum 3 saatli yol ama eşimiyi olsun başka bir şey istemiyorum
canlarım içim giidyor dualrı görünce ama okyamıyorum ne olur dualrınızda benide unutmayın
rabbim kabul etsin dualrınız inşş

arkadaşlar unutmadan okumak isteyen arkadaşlar yazsın mutlaka bizlerden adet düşeriz maksat herkezin çorbada tuzu bulunsun

canım allah yardımcınız olsun acil şifalar versin sen bizim dualarımızdasın merak etme sen orda eşin için bol bol selavat çek tefriciye oku beklerken eşin için yap biz dualarımzda eksik etmeyiz seni zaten merak etme ....

arkadaşlar unutmadan okumak isteyen arkadaşlar yazsın mutlaka bizlerden adet düşeriz maksat herkezin çorbada tuzu bulunsun

evet canım aynen öle okumak isteyenler sölesin bizlerden düşeriz herkesin katkısı olsun yeterki .....

canım sağolun hepiniz
elimden geldiği kadar okuyorum dua rabbim yardımcımız olsun

banada yazarmısınız canım???

canım dualarımızda sende eşinde var yoğun ve yorucu günler geçirdiğini biliyoruz az kaldı sabret bitecek bu kabus günlerde

canım dualarımızı rabim kabul etsin dün nerlerdeydin duaya yetişemdin galiba

1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00
16.gün36,4 saat 5.30
17.cii gün 36,5 36, 4 36,6 bu ölçüm dikkate alınmamlıı gece defalarca uyandımm en düşüğünü baz alayım diyorum 36,4 üü
18.gün 36,6 saat 4 45
19,cün36,7 saat 5.45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…