Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,cimcimes53+,nhlkpr+,seldayavuzguray,tben+,
ya kızlar çok yorgun ve yoğunum ama okuudm yazdıklarınızı duygulandımm hepiniz bir harikasınız vesselammm

nihalimmmm anaciğin duygulandırdı beni ne büyük heyecan kattıı bize msn de kızlar nasıl heyecanlı

kızlar liste böle isteyenler sölesin canlarım 50 günümüz var bunlar için duaası ümrede yapılacak inş...
bizde cumaları tevbe ve cuma duası yaparız bi müddet rabbim şimdiden kabul olsun .....

kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı ...
..

canım ne güzel tabloo yapmışsın bu tabloyu sık sık güncelleyelim ellerine sağlık

süper olmuş ellerine sağlık

canımm valla çok güzel oldu bende cokk mutluyum

aşşşşşşkitom burdayım ama çok hastayım. grip olmuşum. feci durumda işe geliyorum. fedakar bir işçi gibi. sen nasılsın

oyyyyy fatoşumm çok geçmiş olsun

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,seldayavuzguray,tben+,cimcimes53+,şeker-leblebi,kumsal+,fatosozel,

cimcime surelerden 3 er adet
100 ihlas
500 salavat
500 ayetel kürsi
500 tefriciye

nihalcim böyle güzel bir olaya vesile olduğunuz için ALLAH senden ve anneciğinden razı olsun
vee tabiki tüm arkadaşlarımızdan

nihal

annenden ve senden ve burakii güzel kalplii kızlardan hepimizden Allah razı olsun bu kadar güzelik beni duygulandırıyor ya iyiki varsınzı hepiniz

kızlar liste böle isteyenler sölesin canlarım 50 günümüz var bunlar için duaası ümrede yapılacak inş...
bizde cumaları tevbe ve cuma duası yaparız bi müddet rabbim şimdiden kabul olsun .....

kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı .....

Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahi h olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde i tilavet tamam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…