allah kabul etsin canım darısı bizlere olsun inşallah....
evet kararı açıklıyorum şimdi :)))))))
güzel ayetleriyle cennet kokulu bir süreye karar verdik arkadaşlar bize cenneti anlatan vakıa süresini okuyalım dedik bu hafta...
inş. bu ayetler vesilesiyle hepimizin mekanı cennet olsun canlarım ......
seviyorum sizi canlarım gözlerim doldu unuturmuyum hiç tuğbam
inşallahhh o kadar istiyorum ki rabbim hepimize nasip etsin
canım benim sağolllllllllllllllllbizde seni unutmayızzz
amin cnm inşşş
ay nihal aynen bende umreye gitmek istiyorum inş bizlerede nasıp olur
allah anneninde umre ziyaretini dualarını kabul etsin inş
kızlar annem kısmet olursa 26 nisanda ümreye gidecek isterseniz o güne kadar ne okuyabilirsek dua hazırlayıp gönderilim orada duası yapılsın isimleride tek tek yazıp vericem kağıda
aminnn aminnn tuba annemi bir görsen nasıl heyecanlı ilk duyduğunda çocuklar gibi ağladı
canım msn de konuştuk ve şöle bi karar aldık o güne kadar 50 günümüz var dedikki
41 yasin
41 tebareke
41 amme
41 vakıa
41 meryem
41 kıyame
4444 tefriciye
5000 salavat
1000 ihlas
6666 ayetel kürsi
okuyalım diyoruz bölüşelim kızlar 50 günümüz var bunlar bize az gelir bence hadi bakalım kimler kaç okuyacak :)))))))))
nihalcim bunları annene yazar verirsin isimlerimizle beraber inş. ümrede duasını yapr bizim için ve rabbim niyetlerimizi güzel sürelerin hatrına ümrenin güzel toprakları hatrına kabul eder canlarım .....
5 vakıa o zaten bu hafta
5 yasin
5 tebareke
5 amme
5 meryem
5 kıyamet
500 salavat
444 tefiriciye
100 ihlas
600 ayetel kürsi
aldım cimcime
aynı almışız sanki sen tefriceyi değiştir bakim ya 400 ya 500 yap küsürler bende
aynı almışız sanki sen tefriceyi değiştir bakim ya 400 ya 500 yap küsürler bende
konuştuk kızlarla 444 aldık biri alır kız alırım aşkolsun
kız küsür yok 10 kişi 444 alsa diye hesapladık :))))))))))))))
tmm karar verildi küsüratlar nihalde :)))))))))))))
444 ve 666 :))))))))))))))
anlaşıldı merkez
annemi aradım şimdi sana dua hazırlıyoruz dedim anlattım detaylı kağıda yazıcam dedim hatta duasını da yazarım cimcime sen onuda hazırla bana mail atarsın orada güzel güzel okur ne güzel düşünmüşsünüz dedi slm söledi hepinize tekrar tekrar isimleri yazın unuturum dedi
annemi aradım şimdi sana dua hazırlıyoruz dedim anlattım detaylı kağıda yazıcam dedim hatta duasını da yazarım cimcime sen onuda hazırla bana mail atarsın orada güzel güzel okur ne güzel düşünmüşsünüz dedi slm söledi hepinize tekrar tekrar isimleri yazın unuturum dedi
aleyküm selam canım... ama annen benim adımı aslaaaaaaaa unutmazzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?