kızlarrrr...
sizi çok özlüyorum....
ama öyle vahim ki durumum,yerimden bile kalkamıyorum...
geçmişi okuyamadım....cuma günkü duaya katılamadım....
inanaın aklım burda...
ama elimden bişey gelmiyor....
var mı gelişme,değişiklik,güzel haber....
kalbim hepinizleeeeeeeeeeeeeee
selam canım.. maalesef hiçbir güzel gelişme yok(([/QUOT
nihalcim..demek gelişme yok.....bu ay da herkes karavana attı yani.....
ama kötü bişey de yok sanırım....aman kötü olmasın da......
iyisinin de bi gelme vakti vardır......
selam canım.. maalesef hiçbir güzel gelişme yok(([/QUOT
nihalcim..demek gelişme yok.....bu ay da herkes karavana attı yani.....
ama kötü bişey de yok sanırım....aman kötü olmasın da......
iyisinin de bi gelme vakti vardır......
kız sorma herkes karavana attıı .))))) garipp böyle boynu bükük emrah rolundeyiz hahhahahhaahahhahahahhaha
kızlarrrr...
sizi çok özlüyorum....
ama öyle vahim ki durumum,yerimden bile kalkamıyorum...
geçmişi okuyamadım....cuma günkü duaya katılamadım....
inanaın aklım burda...
ama elimden bişey gelmiyor....
var mı gelişme,değişiklik,güzel haber....
kalbim hepinizleeeeeeeeeeeeeee
Kızlarrr şu güzelliğe bakınnnnn,iki gündür dönüp dönüp bakıyorum,pc ye masaüstü resmi yaptım,resmin yazıcıdan çıktısını aldım buzdolabına astım.
Bundan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/URL]</noscript>[/IMG]
[sıze="3"]slmmmmmm kızlar nasılsınız [/sıze]
günaydın kızlar size güzel bir haber vereyim dedim cuma günü adet oldum demiştim ya bir iki kahve rengi leke şeklinde geldi daha bir şey yok ve bugün ayın 8 i eğer onu adet saymazsak bugün itibariyle günüm geçmiş oluyor ama bu sefer test yapmayacapğım yarın doktora giderim
zaten serpil demişti ya şubat ayı dengesiz diye herhalde ondan oldu son 3 adetimi baz alırsak 1 aralık 27 aralık 24 ocak 8 şubat tam yumurtlamaya denk geliyordu ama ben normal adet oldum bakalım sonuç ne olacak
günaydın canım benim seldacım inan çok heycanlandım inşallah bebişin sana tutunmuştur rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla ay çok sevindim yaw allahım ne olur bebişimiz gelmiş olsunkaç gün geçti kuzum
günaydın kızlar size güzel bir haber vereyim dedim cuma günü adet oldum demiştim ya bir iki kahve rengi leke şeklinde geldi daha bir şey yok ve bugün ayın 8 i eğer onu adet saymazsak bugün itibariyle günüm geçmiş oluyor ama bu sefer test yapmayacapğım yarın doktora giderim
zaten serpil demişti ya şubat ayı dengesiz diye herhalde ondan oldu son 3 adetimi baz alırsak 1 aralık 27 aralık 24 ocak 8 şubat tam yumurtlamaya denk geliyordu ama ben normal adet oldum bakalım sonuç ne olacak
günaydınn kızlarrr naıslsınız
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrr
günaydınn kızlarrr naıslsınız
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrr
normalde 26 günde olurum bua y 28.gündeyim 2 gün geçmiş oluyor onca tedaviden sıonra bıraktım vazgeçtim dediğim an böyle oldu bakalım herşeyin hayırlısı rabbim tüm isteyenlere versin bakalım beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?