Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam canım.. maalesef hiçbir güzel gelişme yok((

bende seni özledimmmmmmmmmmmmm

kızlarr sesiz sakin bir kk günlüğü benim için burda noktalnmıştır .)))))) hepinize iyi akşamlar canlrım çok yorgunum giidp dinleneyimm mucucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,fatosozel,hazalada,nuray0606+,

gider ayak kızlar geldi ama çok yorgunum (((

slmmmmmm kızlar nasılsınız

serpil02507 kullanıcısından alıntı
1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde

12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00
16.gün36,4 saat 5.30
17.cii gün 36,5 36, 4 36,6 bu ölçüm dikkate alınmamlıı gece defalarca uyandımm en düşüğünü baz alayım diyorum 36,4 üü
18.gün36,6 saat 4 45
19.gün36,7 saat5 45
20.gün36,5 saat 5,45
21.gün 36,7 saat 5 00
22.gün36,4 saat 6.00 bu benim adet ısım galiba benimkiler yolda mevsimsel döngü kurbanı olucam aşikar

geçmişe baktımda

fatooo geçmişi okudumda ne güzel şeyler yaşmız duygulandım mısra böyle bir kız istiyorduu tatlı bir oğlu oldu :))) neler neler yaşanmış

günaydın kızlar size güzel bir haber vereyim dedim cuma günü adet oldum demiştim ya bir iki kahve rengi leke şeklinde geldi daha bir şey yok ve bugün ayın 8 i eğer onu adet saymazsak bugün itibariyle günüm geçmiş oluyor ama bu sefer test yapmayacapğım yarın doktora giderim

zaten serpil demişti ya şubat ayı dengesiz diye herhalde ondan oldu son 3 adetimi baz alırsak 1 aralık 27 aralık 24 ocak 8 şubat tam yumurtlamaya denk geliyordu ama ben normal adet oldum bakalım sonuç ne olacak

günaydınn kızlarrr naıslsınız

dünya kadınlar günümüz kutlu olsun kızlarrrrr

Son düzenleme:

günaydın canım benim seldacım inan çok heycanlandım inşallah bebişin sana tutunmuştur rabbim gönlüne göre versin canım hayırlısıyla ay çok sevindim yaw allahım ne olur bebişimiz gelmiş olsun kaç gün geçti kuzum

normalde 26 günde olurum bua y 28.gündeyim 2 gün geçmiş oluyor onca tedaviden sıonra bıraktım vazgeçtim dediğim an böyle oldu bakalım herşeyin hayırlısı rabbim tüm isteyenlere versin bakalım beklemedeyim

hadfi hayırlı haberler inş. :))))))))))))))

saol canım seninde kutlu olsun ....

sağolllll canım seninde kutlu olsun :))))))))))

hadi bakalım canım hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…