Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım başın sağolsun üüzldüm (

canım tabiki yazarız ama kaçar adet okumak istediğini sen söle ben ekliyim sayı artıyo diye bakma bizlerden düşeriz sorun değil canım.........

canım ben 3 er tane istiyordum ama dün adet oldum.haftaya okusam geç olurmu ki???

Son düzenleme:

başın sağolsun canım.Allah mekanını cennet etsin..

canım inallah hamilesindir.Rabbim o güzel duyguyu sanada yaşatır inşallah..

evet görmüştüm sanırım sayı yazmasını sölemiştim kendi gelince sölesin şimdi yazarım görmez bakarsın ....

görürüm görürüm canım ama haftaya pazartesiye kadar okuyamam kırmızılar geldi..eğer geç olmaz diyorsanız istediğiniz kadar verin ben tabloya bakarım..ya da zahmet olmazsa özelden de yazabilirsin..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınn kızlarrrrrrrrr soğuk ve karlı bir gün ..... Ama arkası bahar

gizem79 canımm kırmızıların gelmiş eee hadi gözümüz aydın benimkide eli kulağında beyimiz çoştu tüpe başlayacak görüşmeler yapıldı bir ben muayeneye gideceğim bakalım umarım bu sfer adam akıllı başlarız benimde kırmılıraın eli kulağında geldii gelecekk :)))))) aman sefa gelsinlerr

serpil02507 kullanıcısından alıntı
1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde

12.gün36,3: ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00
16.gün36,4 saat 5.30
17.cii gün 36,5 36, 4 36,6 bu ölçüm dikkate alınmamlıı gece defalarca uyandımm en düşüğünü baz alayım diyorum 36,4 üü
18.gün36,6 saat 4 45
19.gün36,7 saat5 45
20.gün36,5 saat 5,45
21.gün 36,7 saat 5 00
22.gün36,4 saat 6.00
23.gün36,5 saat 5,30

Günaydın kızlar ben de gelişme yok mart 9 ömrümde günü geçmeyen günüm geçmiş bulunmakta birazdan test yaptırmaya gidecem sağlık ocakları yapıyor diye biliyorum gidip hastaneye 28 tl veremeyecem zaten cumartesiye randevu aldım ama bugün testi yapayım nasıl olsa sağlık ocakları beleşe yapıyormuş birde aile hekimimiz varmış onunla tanışayım neymiş neciymiş gelince haber veririrm size öpüyorum hepinizi

serpil sen geç bu ateş ölçme işini eşin yanında olacak ateşin düşük olacak imkansız hayatım böyle yüksek gezer en azından düşmez

canımm ayyyy heyecenla bekleyecğiz aman alalhımm birde pozitif çıkıyormuymuşş süperr olurr eee hadii git yaptır cnmm bekliyorumm ben

günaydın kızlaar
seldacım inş.pozitif çıkar heyecanla bekliyoruz.....
serpil canım hayırlısı olsun.... Ateş ölçmek gerçekten psikolojiyi etkiliyor sabah uyanıyorum acaba bugün kaç düşermiki falan bisürü paranoya .... Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimize hayırlı bebekler nasip etsin....

ayyy sorma bende öyle aman satii kaçırdım doğru ölçtümüü vs vs birde nimren ben ateş anormal tuhaf anam ölçmeyeceğim çoştum ölçtümm bak yumurtlamyı tespit etmek için harika yumurtlama bitince bence ölçülmemli beni etkilyor ya uğraşamayacğımm hahahhahahahhahah

Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim* Ya iddeti ınde şiddeti* Ve ya ğavsi ınde kürbeti*Ve ya harisi ınde külli musiybeti*Ve ya hafizıy ınde külli beliyyeti*Ve salli ala muhammedin ve alihi ve ala cemiy'ıl mürseliyn*Vel hamdü lillahi rabbil alemiyn*

Bu Duanın Sırları:
Emir Buhari Hazretleri buyuruyorlar ki:
'-Her kim bu duayı sabah okursa semadan yağmur yağıp sel olsa akşama kadar ona bir zarar veremez.Yine sabahleyin okursa sabaha kadar kendisine hiçbir zarar ve musibet dokunmaz.Yetmiş melek her zaman o kimseyi koruma altında bulundurur.Gerek semavi ve gerekse yeryüzü afetlerinden ve şerli insanların her türlü kötülüğünden emin olursun''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…