:44::44::44::44::44::44::44: kimseler yokk :44::44::44::44::44::44::44:
sevinemiyorum ama içimdeki ses sevin diyor nasıl yaşanır az önce kara haber geldi amcam vefat etti zaten bir haftadır yoğun bakımdaydı hep iyi olacak diye dua ettim ama olmadı bir ölüm bir doğuma denk gelirmiş ne yapayım ne söyleyeyim bilemedim şimdi tben diyecek yinemi diye ama bu sefer de böyle
girebildim sonunda
selda
başın sağolsun canım..amcanın mekanı cennet olsun....
adet gecikmen için de ,inşallah bebektendir diyorum canım....
canım tabiki yazarız ama kaçar adet okumak istediğini sen söle ben ekliyim sayı artıyo diye bakma bizlerden düşeriz sorun değil canım.........
evet sağolun kızlar allah mekanını cennet etsin gurbetlik çok zor insanın kuş olup uçası geliyor ama okuduğum sureler dualar onun hep yanındaydı rabbim çok acı çektirmedi annem anlatıyordu durumunu çok kötü diyordu allahım mekanını cennet eylesin inşallah
günaydın kızlar size güzel bir haber vereyim dedim cuma günü adet oldum demiştim ya bir iki kahve rengi leke şeklinde geldi daha bir şey yok ve bugün ayın 8 i eğer onu adet saymazsak bugün itibariyle günüm geçmiş oluyor ama bu sefer test yapmayacapğım yarın doktora giderim
zaten serpil demişti ya şubat ayı dengesiz diye herhalde ondan oldu son 3 adetimi baz alırsak 1 aralık 27 aralık 24 ocak 8 şubat tam yumurtlamaya denk geliyordu ama ben normal adet oldum bakalım sonuç ne olacak
evet görmüştüm sanırım sayı yazmasını sölemiştim kendi gelince sölesin şimdi yazarım görmez bakarsın ....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınn kızlarrrrrrrrr soğuk ve karlı bir gün ..... Ama arkası bahar
serpil02507 kullanıcısından alıntı
1ci gün 36.4 adet
2.cigün ölçmedim
3
4
5
6
7
8
9
10cugün ölçmedimıslaklık hat safhada
11.gün36,1 saati komik dikkate alınmayabilr gece2 :) iki kere uzayan akıntı yoğun bir şekilde
12.gün36,3: Ssat 5.30
13,gün36,6 saat5,30
14.gün36,6 sat5.45
15.gün36,7saat7,00
16.gün36,4 saat 5.30
17.cii gün 36,5 36, 4 36,6 bu ölçüm dikkate alınmamlıı gece defalarca uyandımm en düşüğünü baz alayım diyorum 36,4 üü
18.gün36,6 saat 4 45
19.gün36,7 saat5 45
20.gün36,5 saat 5,45
21.gün 36,7 saat 5 00
22.gün36,4 saat 6.00
23.gün36,5 saat 5,30
Günaydın kızlar ben de gelişme yok mart 9 ömrümde günü geçmeyen günüm geçmiş bulunmakta birazdan test yaptırmaya gidecem sağlık ocakları yapıyor diye biliyorum gidip hastaneye 28 tl veremeyecem zaten cumartesiye randevu aldım ama bugün testi yapayım nasıl olsa sağlık ocakları beleşe yapıyormuş birde aile hekimimiz varmış onunla tanışayım neymiş neciymiş gelince haber veririrm size öpüyorum hepinizi
serpil sen geç bu ateş ölçme işini eşin yanında olacak ateşin düşük olacak imkansız hayatım böyle yüksek gezer en azından düşmez
günaydın kızlaar
seldacım inş.pozitif çıkar heyecanla bekliyoruz.....
serpil canım hayırlısı olsun.... Ateş ölçmek gerçekten psikolojiyi etkiliyor sabah uyanıyorum acaba bugün kaç düşermiki falan bisürü paranoya .... Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimize hayırlı bebekler nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?