inşallah doğuma giderken dua ederim o acıyla unutmam inşallah dua edin inşallah banada
ben okudukça sana yazarım o halde
son ayımıza girdik inşallah herşey gönlümüzce olur ağır biraz ama çok şükür yinede inşallah hayırla kurtuluruz alırız kucağımıza sağ sağlim nekadar ileri tarihte olsa insanın içine kaygı düşüyo bişi olur mu diye yani insanın ömrünün her döneminde kaygısı farklı oluyo iki gün önce olsun dedik oldu şimdide farklı kaygılar var ama dedim ya çok şükür bugünümüze
kızlar çok şükür eşimle evimize geldik 16 günlük yoğun bakım dan sonra evde olamak çok güzel
canım öle de olur tablo yukarda var gördün sanırım maksat bi tanede olsa herkesin katkıda bulunması bunların duası allah izin ederse ümrede yapılacak tek tek isimlerimizle inş. oyuzden fazla okumak değil herkesin katkısı olsun dedik canım tabloya göre bak oku canım yaz bana ....
canım öle de olur tablo yukarda var gördün sanırım maksat bi tanede olsa herkesin katkıda bulunması bunların duası allah izin ederse ümrede yapılacak tek tek isimlerimizle inş. oyuzden fazla okumak değil herkesin katkısı olsun dedik canım tabloya göre bak oku canım yaz bana ....
kızlar çok şükür eşimle evimize geldik 16 günlük yoğun bakım dan sonra evde olamak çok güzel
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar bütün dularımız kabul olsun inşallahhhhh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve bu yolda bekleyen herkese
serpilim canım nasılsın
yeter gözün aydın canım rabbim gönlünüze göre versin inşalalh en kısa zamanda güzel haberler alırız senden
fatoşum nasılsın canım
cimcime nihal tben nasıslınız kızlarrrr
efnan canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok az kalmış
tualina canım sanada sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorumm
kızlar bizim yerimizede koklayın meleklerinizi
kızlar mısra nasıl oğluşu nasıl bilginiz varmı
Günaydın kızlar
Günaydınnnnnnnnnn canımm.... hoşgelsinler... gelecekleri varsa görecekleride varrrr
Günaydıınnnnnnn kızlarrrrrrrr.........
dünkü üzüntümden sonra bugün çok mutluyumm içim kıpır kıpır.. güneş açtııı. Rabbim içimizdeki güneşide açsın inşallahh bu güzel günün hatırına ve dualarımızın hatırına bebişlerimizi bizlere kavuştursun inşallahhhhh.
günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar rabbim bu günün yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul etsin bugün dua varmı bilmiyorum ama ben olamayacağım misafirim gelecek benide dualarınızda unutmayın arkadaşlar dualarım ve gönlümle sizinleyim rabbim yar ve yardımcımız olsun
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar bütün dularımız kabul olsun inşallahhhhh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize ve bu yolda bekleyen herkese
serpilim canım nasılsın
yeter gözün aydın canım rabbim gönlünüze göre versin inşalalh en kısa zamanda güzel haberler alırız senden
fatoşum nasılsın canım
cimcime nihal tben nasıslınız kızlarrrr
efnan canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok az kalmış
tualina canım sanada sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorumm
kızlar bizim yerimizede koklayın meleklerinizi
kızlar mısra nasıl oğluşu nasıl bilginiz varmı
günaydın kızlar işler çok yoğun ama birazdan gelirim tek tek yazamıyorum ama güzel heberler var yeter gözün aydın canım rabbim bir daha yaşatmasın serpilim ateşin düşmüş hadi gelsin artık kırmızılarda bitsin önümüzdeki maçlara bakalım bu arada deprem olayını şimdi gördüm rabbim felaketlerden hepimizi korusun
seladcım gelsin kırmıızlarr tınnnnnnnnn geçen yine hamam sefası yaptımsenide andım seldacımm artıkk ben tüpe başlayacğım yaşımdan ve yılımdan dolayı tüpüm özel olacak eşimin ısrarıyla evet dedimm başka türlüde ne yazıkkii ben anne olamayacğımm o yüzden artıkk evet diyorumm canım biz tüpü kıbrısta bir merkezde yaptıracğız merkez sahibi eşimin arakdşının abisi o devate ediyor yanii parada ödemeyecğiz hahahhahahahh bak bu süper işte hem tatil hemm tedavii önümüzdekii günler nasipsee testler için kıbrısa uçucağız bende 1 günlüğe gitmeye hayır demiyorum ama transefer vs vs için 10 gün misafir olackmışız 10 gün çok uzn ya neyseee yıllardır tatil yapmıyordumm bir nevii tatil olur canımm artıkk heyecanlı bekleyişe geçebilirtim demi .:))) ama yinede herşey nasipp hakımızdan hayırlsıı neyse o olsun
efnanim daha dün gibi herşey benim için dün hamile kladınız bugün doğuma hazırlanıyorsunuz diğer kızlar dün hamile kaldılar bugün anne oldular herşey ne kadar hızlı biz hamile kalmayanlar içinde ne kadar uzun
canım okumuş olduğun duları rabbim kabul etsin canım yüreğine sağlık sağ salim melğini kollarına lacağın günler çok yakın
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrrrbenim kırmızlar yolda ateşim 36,2 oldu demekkii bu ayy bayağıı düşük bir ateşle regl olucam ama sorun etmiyorum .))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?