günaydın herkeslere
serpilim mesaj gönderemiyorum sana...mesaj hafızan dolmuş....gülüm kıyamıyor musun mesajları silmeye....benimkileri sil gülüm yenisini göndercem...
ateşin mi düştü...erken değil mi daha?oldun mu adet?
benim de dün ateşim düştü adet olucam diye yasinleri hızlandırdım....bitti bugün...şükürler olsun....ne kadar huzurluyum anlatamam.....Allah kabul etsin...
herşey gerçekten de çok hızlı....herkesin gebeliği doğumu bu kadar hızlı gidiyorken bizim durumda olanlar için zaman geçmek bilmiyor....ama ben bu ay hep hızlı geçen zamanı düşünerek sabrettim...
eğer adet olursan ki inşallah olmazsın tüp bebeğe karar vermen beni çok sevindirdi....aslında sen tüp bebeği ocak ayında düşünüyordun....erteledin bahar geldi....tekrar erteleme serpilim....sakın hedefinden vazgeçme.....
ben 2. aşılamadayım...olmadı 3. olmadı tüp bebek...her kapıyı çalalım da Rabbim birini açar inşallah.....
ha olmadı demek ki kaderimde evlat sahibi olmak yokmuş...Rabbim yazmamış....ya ben hayırlı bi anne olamıyacağım için ya da o hayırlı evlat olamayacağı için....
sebebi vardır Rabbimin.....
sela okunuyor burda....şu okunana cuma selasının hurmetine Rabbim sana ve evlat isteyen tüm kullarına kabul kapılarını açsın.....
günaydın herkeslere
serpilim mesaj gönderemiyorum sana...mesaj hafızan dolmuş....gülüm kıyamıyor musun mesajları silmeye....benimkileri sil gülüm yenisini göndercem...
benim de dün ateşim düştü adet olucam diye yasinleri hızlandırdım....bitti bugün...şükürler olsun....ne kadar huzurluyum anlatamam.....Allah kabul etsin...
herşey gerçekten de çok hızlı....herkesin gebeliği doğumu bu kadar hızlı gidiyorken bizim durumda olanlar için zaman geçmek bilmiyor....ama ben bu ay hep hızlı geçen zamanı düşünerek sabrettim...
eğer adet olursan ki inşallah olmazsın tüp bebeğe karar vermen beni çok sevindirdi....aslında sen tüp bebeği ocak ayında düşünüyordun....erteledin bahar geldi....tekrar erteleme serpilim....sakın hedefinden vazgeçme.....
ben 2. aşılamadayım...olmadı 3. olmadı tüp bebek...her kapıyı çalalım da Rabbim birini açar inşallah.....
ha olmadı demek ki kaderimde evlat sahibi olmak yokmuş...Rabbim yazmamış....ya ben hayırlı bi anne olamıyacağım için ya da o hayırlı evlat olamayacağı için....
sela okunuyor burda....şu okunana cuma selasının hurmetine Rabbim sana ve evlat isteyen tüm kullarına kabul kapılarını açsın.....
günaydın herkeslere
seladcım gelsin kırmıızlarr tınnnnnnnnn geçen yine hamam sefası yaptımsenide andım seldacımm artıkk ben tüpe başlayacğım yaşımdan ve yılımdan dolayı tüpüm özel olacak eşimin ısrarıyla evet dedimm başka türlüde ne yazıkkii ben anne olamayacğımm o yüzden artıkk evet diyorumm canım biz tüpü kıbrısta bir merkezde yaptıracğız merkez sahibi eşimin arakdşının abisi o devate ediyor yanii parada ödemeyecğiz hahahhahahahh bak bu süper işte hem tatil hemm tedavii önümüzdekii günler nasipsee testler için kıbrısa uçucağız bende 1 günlüğe gitmeye hayır demiyorum ama transefer vs vs için 10 gün misafir olackmışız 10 gün çok uzn ya neyseee yıllardır tatil yapmıyordumm bir nevii tatil olur canımm artıkk heyecanlı bekleyişe geçebilirtim demi .:))) ama yinede herşey nasipp hakımızdan hayırlsıı neyse o olsun
ne güzel canım rabbim hayırlı pozitif sonuçlar nasip eder inşallah benim doktor işi bile iptal eşim erkek doktor olayı için kendini hazır hissetmiyormuş bende ona bıraktım hiç kolay şeyler değil eşime o kadar aşığım ki onun hazır olmasını bekleyeceğim ne olursa olsun kendimi hiçbirşey için strese sokamam manavgatta tek bir bayan doktor var1,5 yıldır ona gidiyorum ama sonuç elde var sıfır antalyada kim daha iyi bilmiyorumnetten araştırıyorum ona göre durum değerlendirmesi yaparız tüp benim için bir hayal 1 yılım var daha ama senin için çooooooook sevindim rabbim hakkında hayırlısını versin
CANIM BENİM BENDE SABAH İNTERNETTE GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ÇOK ZOR MAŞALALH URAS PAŞAYA GÖRÜRSEN SELAM SÖLE SERPİLİM MASALIM CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALALH ŞU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE TEZ ZAMANDA KUCAKLARSIN YAVRUNU DULARIM SENİNLE CANIMkımsalcım ne olsun bir tanemm idare ediyouz fox tv izliyrumm şu japonyadaki tusunamii tüyleri diken diken ediyor birde saraçoğlu bir takım kürler amnlatackk :))) mısra iyi olmalı canım uraspaşa da maşllhh gayet iyii ben henüz ev ziyeretine gidemedimm darısı biizm başımıza kumsall haaa bu arad haberin varmı masal aşılma oldu 13 martta belli olacakk bugün ona dua edelim
günaydın kızlar işler çok yoğun ama birazdan gelirim tek tek yazamıyorum ama güzel heberler var yeter gözün aydın canım rabbim bir daha yaşatmasın serpilim ateşin düşmüş hadi gelsin artık kırmızılarda bitsin önümüzdeki maçlara bakalım bu arada deprem olayını şimdi gördüm rabbim felaketlerden hepimizi korusun
kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı .....
Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahi h olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde i tilavet tamam olur.
herkeze slm
kumsalcım iyiyim şükür iş yoğunluğunun dişinda pek bişi yok :))
masalcım hayırlısı olsun arkadaşım umutlarımız bitmiyo dahada güçleniyoruz aksine
yetercim ne güzel eşin evde :)) allahım hayırlı evlatla şenlendirsin evinizi
efnanimmmm canımmmm çok az kalmış sağlıkla al kucağına dularımız seninle
vee diğer şekerler
Allahım sen kötülükleri bizlerden uzak tut... felaketlerden bizleri koru..
bizlere hayırlı yaşam nasip et..
serpilcim herşeyin en hayırlısı olsun..inşallah tüpe bile gerek kalmaz...
ve diğer uğraşıp çaba gösteren arkadaşlarım dualarım sizlerle...
cimcime benim salavatlar tamam am sürelerim kaldı adetim bitsin onlarıda okuyacağım annemle birlikte okuyoruz o okuduğunu bana söylüyor not edip sayıyorum ama surelerim kaldı dediğim gibi
rabbimm okumuş olduğumuz dualarımzıı katında kabul et yarabbim möasal için okumuşolduğum 41 yasini ve masalında okuduğu 41 yasini ve arakadşlarımın okumuş olduklarıı salavatları duaarıı rabbimm katında bu güzel günün hurmetine kabul et evlat hasretiyle yananin tümm arkadşlarıma hayırlı evlatlar nasip et bu güzel günde sana açılan ellerimizi gerii çevirme yarabbiim
okumuş olduğumuz yasinlerii, başata peygamberefndimze ve gelmiş geçemiş bütün erenlere evliyalara peygamberlere ölmüşlerimze hediye etikk kabul et yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnn
efnanim daha dün gibi herşey benim için dün hamile kladınız bugün doğuma hazırlanıyorsunuz diğer kızlar dün hamile kaldılar bugün anne oldular herşey ne kadar hızlı biz hamile kalmayanlar içinde ne kadar uzun
canım okumuş olduğun duları rabbim kabul etsin canım yüreğine sağlık sağ salim melğini kollarına lacağın günler çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?