Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masalımmmmmmmmmmmmmmm dur hemen mesaj kutruma bakıyorum tatlımm

canım tememnimiz adet olmaman yazını okuyunca seni tebrik etmek istedim galiba zamanla daha iyi kendimizi dinliyor ve aşıyoruz evet masalım sen elinden geleni büyük bir az,iimle yapıyorsun gersii rabbime kalmış o dilerse olacak sabah fox tv de japonyadi tusunami görüntülerini izlerken rabbimin ne büyüklüğünüü dilerse neler yapabilecğini tekrar tekrar gördüm yani bizede o dilerse olackk şuan buradad sela okuyuor biz aciz kulları sdace ondan istiyoruz o biizim bilmediğimiz herşeyi bilir ve görürr hakımızdan hayırlısını istiyoruz kör gibi deli divane çocuk istemiyoruz onun için o verecek ve o biliyor takdir onun bende nasipse tüpün kapısını çaılyorum ve nasip diyorum

amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin

masal

tüp bebği ben ertelemdim eşim beni hazırladı sonra yan çizdi ve azıcık olan aklım çıkıvermiştii ve bende ayrılamaya kara vermiştim çünkü 40 yaşımda çocuk arzuma istinaden evet demiştim tabiiki eşime aşığım seviyorum ama arzum çok fazlaydıı buda bende ruhen yara açtı şimdii aştımm eşim şuan fazlasıyla verici ve onun ısrarıyla tüp olacakk yoksa bende çok şey değişmiştii canımneyse kötü günler geride kaldıı bakalım dünü unutumm ben sdace önümüe bakıyorum bebğim kısmett naspp ve yaradana yavardımm hakımdan hayırlısı neyse diye onun için ben huzrluyum

ne güzel canım rabbim hayırlı pozitif sonuçlar nasip eder inşallah benim doktor işi bile iptal eşim erkek doktor olayı için kendini hazır hissetmiyormuş bende ona bıraktım hiç kolay şeyler değil eşime o kadar aşığım ki onun hazır olmasını bekleyeceğim ne olursa olsun kendimi hiçbirşey için strese sokamam manavgatta tek bir bayan doktor var1,5 yıldır ona gidiyorum ama sonuç elde var sıfır antalyada kim daha iyi bilmiyorumnetten araştırıyorum ona göre durum değerlendirmesi yaparız tüp benim için bir hayal 1 yılım var daha ama senin için çooooooook sevindim rabbim hakkında hayırlısını versin

selada canım ant iyi dr lar var hmde türkiyenin en iyilerinden alifuat şengör antalyada mesela sağol canım benim adıma sevinmişisn sağoll :)) biz bu ayın sonu kıbrısa giidyoruz tahliler için inşallhh rabbimm hayırlsını nasip eder ben hepimize rabimm melek versin istiyorumm ama çok bekleidkk buda biraz stres yapıyor eğer negatif olursa tüp hemen 2ci yi dneyeceğiz umarım 2.ye gerek kalmaz inşallhhh bakalımm

CANIM BENİM BENDE SABAH İNTERNETTE GÖRDÜM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ÇOK ZOR MAŞALALH URAS PAŞAYA GÖRÜRSEN SELAM SÖLE SERPİLİM MASALIM CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALALH ŞU MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE TEZ ZAMANDA KUCAKLARSIN YAVRUNU DULARIM SENİNLE CANIM
SERPİLİM TÜP YAPIYORMUŞSUUNUZ HADİ BAKALIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ SENDEN CANIM HEM TATİL HEM BEBİŞ İKİ BİR ARADA İNŞALLHHH

GÜNAYDIN SELDACIM BENDE YOĞUNUM BUGÜN

herkeze slm

kumsalcım iyiyim şükür iş yoğunluğunun dişinda pek bişi yok :))

masalcım hayırlısı olsun arkadaşım umutlarımız bitmiyo dahada güçleniyoruz aksine

yetercim ne güzel eşin evde :)) allahım hayırlı evlatla şenlendirsin evinizi

efnanimmmm canımmmm çok az kalmış sağlıkla al kucağına dularımız seninle

vee diğer şekerler

Allahım sen kötülükleri bizlerden uzak tut... felaketlerden bizleri koru..
bizlere hayırlı yaşam nasip et..
serpilcim herşeyin en hayırlısı olsun..inşallah tüpe bile gerek kalmaz...
ve diğer uğraşıp çaba gösteren arkadaşlarım dualarım sizlerle...

cimcime benim salavatlar tamam am sürelerim kaldı adetim bitsin onlarıda okuyacağım annemle birlikte okuyoruz o okuduğunu bana söylüyor not edip sayıyorum ama surelerim kaldı dediğim gibi

GÜNAYDIN SELDACIM BENDE YOĞUNUM BUGÜN[/QUOTE]

neyseki cuma vakti olunca hepimiz burada dualraın gölgesinde buluşuyoruz şükürler olsun rabbime

rabbimm okumuş olduğumuz dualarımzıı katında kabul et yarabbim möasal için okumuşolduğum 41 yasini ve masalında okuduğu 41 yasini ve arakadşlarımın okumuş olduklarıı salavatları duaarıı rabbimm katında bu güzel günün hurmetine kabul et evlat hasretiyle yananin tümm arkadşlarıma hayırlı evlatlar nasip et bu güzel günde sana açılan ellerimizi gerii çevirme yarabbiim
okumuş olduğumuz yasinlerii, başata peygamberefndimze ve gelmiş geçemiş bütün erenlere evliyalara peygamberlere ölmüşlerimze hediye etikk kabul et yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldinnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnn canımm ainnn aminnnnnnnnn hepimiznn inşallhhh gerek kalmaz ama kalırsada ne yaplımm tıbbın nimetlerinden faydalanırız

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,cimcimes53+,seldayavuzguray,nihalla+,

cimcime ev hanımlığın tadını çıkartıyor darısıı başıma dermişimm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar olsunn herkese ALLAH dualarımzıı kabul etsiin
serpil canımm herşeyd e bi hayır vardır zaman aslında farkında olmadan gerçekten çok hızlı ilerliyo inşallah RABB,M TEZ VAKİTTE SANA İSTEYENLEREDE TEZ ZAMANDA NASİP EDER HAYIRLA SAĞLIKLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…