günaydın canlarım...naber nasılsınız bizden iyilik çok şükür son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz artık...büyük gün 31 mart teyzeleri haırllısı ile inşallah, rabbim hepinize tattırsın bu duyguyu kocaman öpücükler yolluyorum hepinize...
günaydın canlarım...naber nasılsınız bizden iyilik çok şükür son hazırlıklarımızı tamamlıyoruz artık...büyük gün 31 mart teyzeleri haırllısı ile inşallah, rabbim hepinize tattırsın bu duyguyu kocaman öpücükler yolluyorum hepinize...
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlargeçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz sizler nasılsınız cuma günkü duaya katılamadım yusuf suresini okuyamadım ama teyzeme okuttum yaptığnız bütün dualara amin diyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın çıtırlar
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlargeçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz sizler nasılsınız cuma günkü duaya katılamadım yusuf suresini okuyamadım ama teyzeme okuttum yaptığnız bütün dualara amin diyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın çıtırlar
kızlar selam ben geldim ama tek geldim iki kişi olamamışız hala gece geldi benim kırmızılar ama nasıl sancı anlatılamaz anlayacağınız 32 günde bana hayatımın tokatını attı felek
yarın başka bir doktor buldum devlet hastanesinden çok met ettiler ona gidecem 16 ve 32 arayla olan adetin sebepleri nelermiş
canım hoş geldinn... şubat ayı herkeslerde bi tuhaflık yarattı..sen yinde dr git ama takma kafana.. bu aydan sonrasına bak....:))))
sağol canımda ben ilk kez şubat ayı görmedimki ama olsun mart ayında kedilerden daha seri çalışacam meydanı çok boş bıraktık çoooookkkkkkkkkkkkk:92::92::92::92::92::92:
canım tefriciyeden kaç okudun bi sayı yazda ona göre 666 yazınca fazla oluyo 350 okusan yeter ayetel kürsüyüde 666 yaptım ok ????
dün sana yazmıştım ama cvp gelmedi cvp ver bana canım listeyi düzenliyim ...
tamam hayatım cimcimem 350 ve 666 olarak not ettim
kızlarr günaydınnnn
efbbnanimm doğum ne zaman canım artık ağırlaştın sen ve tualina kaldıı sonrda topicde hamile olmayı bekleyen güzeller kaldıı o kadar
canım benim eksik yok tefriciye ve ayetel kürsü biraz eksik okuyabildiğin kadar oku istersen yada sayı ver ben ona göre tabloya ekliyim canım ....
tualinammmmmmm canım seni burda görmek çok güzel. 31 mart özel bir gün benim için kızkardeşimin doğum günü şimdi iki kere özel bir gün olacak allah izin verirse. hem kızkardeşimin hemde minnoşumun doğum günü olacak. Rabbim sağlıkla kucağına alıp koklamayı nasip etsin. dualarım hep seninle canım benim
günaydın serpilcim. kız sabah msn den günadın filan yazdım cevap bile vermeden çıktın nerdesin bakimmm sen
belenaycım çok üzüldüm ancak üzüntüler sevince boğuldu. rabbime şükürler olsun. Abine acil şifalar diliyorum. allah bir daha tekrarını yaşatmasın. çok geçmiş olsun canım
efnanim nasılsın canım iyice ağırlaşmışsındır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?