Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım hayırlısyla sağ salim rabbim kucağına almı nasip etsin

allah yardımcın olsun

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,nuray0606+,

nuray canım nasılsın görüşemez olduk galiba denk gelmiyoruz

geçmiş olsun canm allah bir daha yaşatmasın inş sağlık sıhhat afiyet versin inş şifa versin abiciğine

canım hayırlı doğumların olsun inşallahh...

kızlar selam ben geldim ama tek geldim iki kişi olamamışız hala gece geldi benim kırmızılar ama nasıl sancı anlatılamaz anlayacağınız 32 günde bana hayatımın tokatını attı felek

yarın başka bir doktor buldum devlet hastanesinden çok met ettiler ona gidecem 16 ve 32 arayla olan adetin sebepleri nelermiş

çok geçmiş olsun canımm...

canım hoş geldinn... şubat ayı herkeslerde bi tuhaflık yarattı..sen yinde dr git ama takma kafana.. bu aydan sonrasına bak....:))))

canım hoş geldinn... şubat ayı herkeslerde bi tuhaflık yarattı..sen yinde dr git ama takma kafana.. bu aydan sonrasına bak....:))))

sağol canımda ben ilk kez şubat ayı görmedimki ama olsun mart ayında kedilerden daha seri çalışacam meydanı çok boş bıraktık çoooookkkkkkkkkkkkk:92::92::92::92::92::92:

kızlar unutmadan meryem süresinin secdesi var onu unutmayın tamammı .....

Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahi h olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kulaklara kaldırmadan, Allahü ekber der ve secdeye gider. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel a’lâ der. Sonra, Allahü ekber der ve ayağa kalkar. Böylece secde i tilavet tamam olur.

Son düzenleme:
kızlarr günaydınnnn

efbbnanimm doğum ne zaman canım artık ağırlaştın sen ve tualina kaldıı sonrda topicde hamile olmayı bekleyen güzeller kaldıı o kadar

inşallah doğuma giderken dua ederim o acıyla unutmam inşallah dua edin inşallah banada

canım benim eksik yok tefriciye ve ayetel kürsü biraz eksik okuyabildiğin kadar oku istersen yada sayı ver ben ona göre tabloya ekliyim canım ....

ben okudukça sana yazarım o halde

son ayımıza girdik inşallah herşey gönlümüzce olur ağır biraz ama çok şükür yinede inşallah hayırla kurtuluruz alırız kucağımıza sağ sağlim nekadar ileri tarihte olsa insanın içine kaygı düşüyo bişi olur mu diye yani insanın ömrünün her döneminde kaygısı farklı oluyo iki gün önce olsun dedik oldu şimdide farklı kaygılar var ama dedim ya çok şükür bugünümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…