Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydınnn canlarrr nasılsınız herkese mutlu ve bol sevinçli bir hafta diliyorum

serpilim canım nasılsın inşallah bu işaretler güzel birşeylerin habercisidir adet durumun nedir ne kadar var kımızılara inşalalh gelmezler

günaydın yetercim nasılsın eşin nasıl oldu

mısram canım nasılsın paşamız nasıl umarım çabucak düzene girerherşey

nimren şeker selda fatoş nihal,nihall tben cimcime hayat ve diğer arkadaşlarım hepiniz çok öpüyorumm

Kumsalcım mrb
Mütamadiyen ağlayan oğlum yavaş yavaş rahatlamaya başlayacak inşallah.
Bunun dışında iyiyiz umarım sen de iyisindir cnm

kızlar ben adet oldum kii yalnış okumuşsunuz ben bir arakadşa cevap yazmıştım ne biçim okumuşsunuz benim kırmılzrın ikinci günü

serpil bu tablo nasıl yapılıyor ve ücretli mi ??

bu arada günaydın millet

canım gogel dan bu linki giriyorsun üye oluyorsun ücretli değil üye olduktan sonra tarif ederim sana nasıl olduğunu balım dün ateş topiğndeki kızlr yardımcı oldu ban çokda kolayy ben yapabildiğime göre sende yaparsın cnmm

kumsal nasılsın cnmm ben adaçayı içiyorum arad birde hayıt kırmızlarla müşerrf oldum bilirsin hiç aksatmazlar

kumsalım şubat ayıı foss çıktıkk

ne güzel cıvıl cıvıl bir hava hafta başı yoğun ama güneş rahatlattı içimi

yoğun bir hafta sonu geçirdim misafirlerim vardı yatılı cuma gunu cumatresi öğlen gittiler bende ananeme gittim dün gece döndüm eve :)) ev dandini ama umrumda değil

cimcimem tefriciye bitti

bende pazar günü tembellik yaptımm baharın güzelliği harikaydıı benim içinde güzel birgündüü canım yatılı miafir deme bana malum geçen yıl 25 kişi ağırladıkk daha kendimize gelmiş değiliz canım ekonomik olark göçmüştükk bu sene hiç misafire hazırlıklı değilim her yaz canımız çıkıyor :))))))))

alla kabul etsin canım ....

:))) tatil şehirinde oturunca zor tabi :)))

alla kabul etsin canım ....

amin canim

fıstıklar nasılsınız
gününüz nasıl geçiyor ben sanırım grip oluyorum yaffffff

plam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,seldayavuzguray,

kızlar ben adaçaı içiyorum altarnatif tıpta adaçyı içenler topiğini gezdim

geçen ay tuhaf adet olmuştum 1 gün sürmüştü şimdii bu ay gayet güzel gidyor söktürücü etkisi varmış adaçyının günlük 3 fincan içilmelymiş yumurtlma dönmine kadar yalnız erkke bebk isteynler için zazrlıymış estorjen hormonunu tetikliyormuş ben içeyim belkim tüpten önce hamiş kalırım kalamsamda ne yapyımm tüpgaz takılırız

Slm nihalcimm nbr msnde yazmışsın ama yemekteydim masamda değildim

nbr cnnmm

Benimde süper bir haftasonum geçti baya güzeldi

Bahar geldi artık gezme zamanı evden çıkarız artık

NEDEN AFFETMELİYİZ ?Affetme, ruhsal arınmanın hem başlıca aracı hem de amacıdır. Affetme tüm deneyimlerimizin sevgiye dünüştüğü noktadır. Sevgiye dönüşen her deneyimin karmik döngüsü de sona erer. Yani geçmişte ekilen bir enerji artık sevgiye dönüşmüştür. Böylelikle bu deneyimin tekrar yaşanmasına gerek kalmaz.

Geçmişimizde kızdığımız her olay ve kişileri affetmediğimiz sürece onları sırtımızdaki küfelerde taşıyoruz. Onları affetmek demek, kendi yüklerimizden kurtulmak demektir. Bıraktığımız her öfke için evrende tek bir karşılık vardır o da SEVGİ.

Kendimizi affetme meditasyonu:
Gözleriniz kapalı, rahat bir şekilde oturun. Derin bir nefes alıp verin.
Ben kendimi affetmeye niyet ediyorum. Ben kendimi affetmeyi kabul ediyorum. Yaptığım ve yaşadığım her şey için kendimi onaylıyorum. Yaşadığım her şey benim seçimin. Verdiğim her karar benim seçimin. Ben kendimi tüm kararlarım ve seçimlerim için onaylıyorum. Beni bir başkasının onaylaması gerekmez. Ben kendimi onaylıyorum. Yaşadığım her şeyin ruhsal gelişimim için bir deneyim olduğunu kabul ediyorum. Kendimi bu yolda sevgiyle serbest bırakıyorum. Kendimi seviyorum. Kendimi affediyorum.

Başkasını affetme meditasyonu:
Affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü imgeleyin. Ben seni affetmeye niyet ediyorum. Ben seni şu anda affetmeyi kabul ediyorum. Seninle yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum. Seninle yaşadığım her şeyin benim deneyimim olduğunu kabul ediyorum. Seninle yaşadığım her şeyin benim en yüce hayrıma ve en yüksek ruhsal gelişimim için olduğunu kabul ediyorum. Seninle yaşadığım her şey için şükrediyorum. Bu dünyada oyun arkadaşım olduğunu kabul ediyorum. Benim en yüce hayrım ve en yüksek ruhsal gelişimim için hayatıma bu şekilde girmeyi kabul ettin. Varlığına şükrediyorum. Bu yolda seni sevgiyle serbest bırakıyorum. Ben kendimi senden özgürleştiriyorum. Seni affediyorum. Kendimi affediyorum.Derin bir nefes alıp verin ve gözlerinizi açın.

Affetmeye niyet ettiğiniz kişiyi tamamen affettiğinizi hissedene kadar -her gün bir kere olmak kaydıyla- bu meditasyonu yapmaya devam edin.

canım bak bu iyi geldi muhteşem güzel:78:

kız nere kaçtın affetmeye taktın yirim seni

affediyozzz anacum affettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…