Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,ebru6575,tben+,Mısra+,hayatkavunici,cimcimes53+,fatosozel,

mısraaaaaaaaaaaaaaaaa hayat kavuniçii sizlerii görmek ne güzell

Slm nihalcimm nbr msnde yazmışsın ama yemekteydim masamda değildim

nbr cnnmm

Benimde süper bir haftasonum geçti baya güzeldi

Bahar geldi artık gezme zamanı evden çıkarız artık

evet canım kapadım işim çok :)) saat 5 gibi gelicem msn ye beklerim :)))) evet evden çıkma zamanı hep güzel olsun haftaların :26:

slm hayatcım iyiyizz sen nasılsın

huuuuuuuuuu iyiyiz siz nasılsınızzzz asıl uras paşa nasıl iyileştimi

iyiyim canım..işlerle uğraşıp duruyorum....bebek işleri bu ay da boş sanırım...18martta adet günüm...bekliyorum....belki olur bi sürpriz..allahın işi belli olmaz.....

,serpil02507,nhlkpr+,seldayavuzguray,tben+,cimcimes53+,
serpilim..kaçak oldum ben..konuşamıyoruz bi türlü.ama iyiyim...tüp kararına çok sevindim..hayırlı haberler vereceğindeb eminim tatlım..dualarım sesninle..
nihalim,canım nasılsın.....
selda merhaba tatlım...aşk meşk devam mı...
cimcimeciiimmmmm...bilen hatun.....sen ev kadını mı oldun noldu...

evet canım kapadım işim çok :)) saat 5 gibi gelicem msn ye beklerim :)))) evet evden çıkma zamanı hep güzel olsun haftaların :26:

bekleriz cnm
hepimizin güzel olsun haftasonları

iyiyim canım..işlerle uğraşıp duruyorum....bebek işleri bu ay da boş sanırım...18martta adet günüm...bekliyorum....belki olur bi sürpriz..allahın işi belli olmaz.....

amin cnm inşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım ev hanımı oldum :)))))))))

mısraacıkkkk canımmm urasım nasıl mis mis kokla teyzesinin yerine birde yakın zamanda fotoraf yükle lütfen

hayatımmm nasılsın nerelerdesin yahu artık gel gitme

nihalim canım benim..ben de öyle çok istiyorum ki,burda bütün gün siznile konuşmayı...ama hatırlıyosan zaten tamamen yasaklı serverdan dolayı,yandaki laptoptan açıyorum..
onun dışında, işlerim feci yoğun...bir proje var,işin içinden çıkamıyorum,evde bile iş iş iş,...çok bunladım gerçekten....emekli olmam lazım galiba artık....

keşke tüpe gerek kalmdan osa malum dr fobim var ( seni çok özleidkk

bizim işlerde çokk yoğun canım benide engellediler ama çözdüm :)))) mozilla firefox yükle sende

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,nhlkpr+,cimcimes53+,tben+,kumsal+,hello_kity,seldayavuzguray,

hayat ne emekliis iş haytında en verimli dönemlerdeyiz onun için allahtan işimiz var

cimcime ev hanımı olduu kocasının tadını çıkartıyor zevkle kahvaltılar yapıyor

şekerleblebii iyiz sen nasılsın grafik işini çözeriz

nihall msn de şamata hat safhada hahahhahahahahhahahhahhah

keşke tüpe gerek kalmdan osa malum dr fobim var ( seni çok özleidkk

canım benim..ben de çok özledim...daha sık gelmek için elimden geleni yapıcam inan...
dr fobisi de neymiş..aşkolsun...yok öylşe bişey..
sen dr leri çok seversin.....hep sevdin...
bu tüpte var bir hayır canım...
gönül isterdi normal olsun....ama napalım...bzim işimiz süreyi kısaltmak....

ben de geçen gün gittim,dr çektirme boşver deidği halde,histerografi çektirdim..rahim filmi değil de,kamerayla bakıyolar ya içine,sıvı verip...çektirenler vardır mutlalak......ondan....biraz sancım oldu o sırada...dr temiz için yapışıklık ,bi arıza falan yok dedi....bekliyorum ben de..4 gün sonra belli olur heralde..ne var ne yok....

hakkımızda hayırlısı olsun bebeğim...ne olacaksa allahtan....

amin canım o işi yaopmakla iyi etmişsin en azından kafanda soru işareti kalmdıı canım inşallhh adet olmassın olursanda adaçyı iç ben başldım faydalıymış hayacım yok tüpte karralıyız önümüzdeki ay başalyıyoruz bu ay başlayamyız benim aksary programım vardıı benşm bu hafta aksaryda olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…