Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

seninle ilgili,buraya geldiğim beri içimden geçen şey hep tüptü canım...
hayırlısıyla olacak inşallah....canım benim....

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır yoktum çok ağır bir grip geçirdim yaklaşık 10 gündür raporluydum yatıyordum.. bugün başladım işe..umarım hepiniz iyisinizdir....

merhabalar arkadaşlar uzun zamandır yoktum çok ağır bir grip geçirdim yaklaşık 10 gündür raporluydum yatıyordum.. bugün başladım işe..umarım hepiniz iyisinizdir....

canım hoşgeldin evet merak ettik seni grpmi oldun (( çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım..10 gün yatırdığına göre,baya ağır geçirmişsin..ama iyileştim diye salma kendini..
c vitamimine dayan...

blu

canım ben bu sne e çok arımsak soğan tükettim birde avkadoo brokolii şeytan duymasın zayıf olmamma rağmen hiç hastalanmdımm ben sizde bunları çok tüketin bağışıklık siistemini güçlendiriyor

canım içtiklerimi bir bilsen.. neler neler.. ama hala iyileşemedim.. zayıflayacağım diye çok mu yüklendim kendime ne...

bünyen zayıf düşmüş....
mesela ben bişeye çok üzülürsem,çok yorulsursam...
bi kaç gün sonra gribe çeviri hemen...mikrop bedenin zayıf olduğu zamanları hemen yakalıyo...
ister sinirsel,ister fiziksel olsun....hemen etkiliyo....sen bol beslen şu dönemde,sonra telafi edersin.

kızlar hep aklımda sizdeydi yatarken... iyi haberler var mı? güzel gelişmeler? merak ettim sizleri...

meltemsulu,Mısra,blue,serpil02507,ven_har,belenay,cimcimes53+,şeker-leblebi,tben+,

vaaaayyyyyyyyyyyyyy
ne güzel olmuş kalabalık kalabalık.

Mrb Nihalcim
Uras bey huysuz ne yazıkki umutla düzelmesini bekliyoruz:)
Yeni bir resmi pc de yok yinede bir tane bulup eklemeye çalışırım tatlım çok öpt

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,meltemsulu,Mısra+,ven_har+,belenay+,cimcimes53+,şeker-leblebi,

hayatkavuniçi sen gelince renk geldi ondan canım birde kızların sağlıkları yerinde olunca keyifli olur eeeeeeeeeee birde topiğin kralçise uras paşanın annesi geldii mısra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…